• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de aldım bişiler
Ama sembolik
Aslında kilot almaya gitmiştim.
Kızıma hamileyken ilk don al donansin demislerdi. Ben de almistim. Şimdi bjnda da benden önce kimse alsın istemedim bu sebeple gittim don aldim :))
Ama donun resmi yok :))
Gitmisken bir de takim aldim.
Buyrunuz.

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-09-22-09-47.webp
    Screenshot_2015-08-09-22-09-47.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 102
Ben de aldım bişiler
Ama sembolik
Kızıma hamileyken ilk don al donansin demislerdi. Ben de almistim. Şimdi bjnda da benden önce kimse alsın istemedim bu sebeple gittim don aldim :))
Buyrunuz.
Çok tatlımış canım Gül'e Gül'e giysin bebişin

Troit yüksek zaten ilaç kullanıyorum hamilelik öncesinde de vardı geçen hafta baktırdım ilaçla 1,61 şuan

Ben de tiroid hastasiyim. Surekli takipteyim
Her ay kan veriyorum. Değerler gittikce değişecek bilmiyorsaniz ben söyleyim.

Çok tatlımış canım Gül'e Gül'e giysin bebişin

Teşekkür ederim cnm daha guzelleri sizlerin bebelerinin olsun.

Ben de tiroid hastasiyim. Surekli takipteyim
Her ay kan veriyorum. Değerler gittikce değişecek bilmiyorsaniz ben söyleyim.

Teşekkür ederim cnm daha guzelleri sizlerin bebelerinin olsun.
Çok geçmiş olsun alışacağız ilaçla yaşamaya artık...ben 75 lik kullanıyordum ilacı geçen ay yukselti 3,65 e hemen ilacı yükselttik 1,5 alıyorum şimdi yani 110 oluyor daha yülselecekmi acaba

Ben de aldım bişiler
Ama sembolik
Buyrunuz.
Çokkk güzelmişşşş sağlıkla gelsin ve giyinsin inş :-) böyle kıyafetler görünce hemen içinde bebişi hayal ediyorum nasıl bir mucize bu şükürler olsun nasip eden edecek olan Rabbime...

SansimCok SansimCok cimcim16 cimcim16
Kizlar bende hashimoto hastasiyim 3 yildir.Gebelikten 5 ay once 4gun 100 3 gun 75 içiyordum ama Gecen haftadan berii hergun 100 mg iciyorum ve degerim 2 cikti.Sizce normalmi? Gebelikte 1bucuk olmasi sartmi?

SansimCok SansimCok cimcim16 cimcim16
Kizlar bende hashimoto hastasiyim 3 yildir.Gebelikten 5 ay once 4gun 100 3 gun 75 içiyordum ama Gecen haftadan berii hergun 100 mg iciyorum ve degerim 2 cikti.Sizce normalmi? Gebelikte 1bucuk olmasi sartmi?
Cnm doktor bana 2.5 altı olması yeter demişti...sen yinede emin ol tabi ara benim kaşla göz arasında 3,5 u geçmiş valla çok üzüldüm meraktayım acaba bizim bu değerler daha yükselecekmi

Cnm doktor bana 2.5 altı olması yeter demişti...sen yinede emin ol tabi ara benim kaşla göz arasında 3,5 u geçmiş valla çok üzüldüm meraktayım acaba bizim bu değerler daha yükselecekmi
Teşekkür ederim insallah daha yukselmez seninde tatlim.
Canim elbette kontrolde olmak sart ve ilaclari dahiliyenin duzenlemesi gerekliymis hatta daha gelismis hastaneye gidiyosan endokrinde ilgilense iyiymiş.Bende ayda 1 mutlaka baktiriyorum canim.Saglikla kucagimiza bi alsaydik :)

Teşekkür ederim insallah daha yukselmez seninde tatlim.
Canim elbette kontrolde olmak sart ve ilaclari dahiliyenin duzenlemesi gerekliymis hatta daha gelismis hastaneye gidiyosan endokrinde ilgilense iyiymiş.Bende ayda 1 mutlaka baktiriyorum canim.Saglikla kucagimiza bi alsaydik :)
İnşşşş sağlıkla doğsunlar ben endokrine gidiyorum ama anlamadığım haşhimato ile hipotroidi arasındaki fark ne ?

İnşşşş sağlıkla doğsunlar ben endokrine gidiyorum ama anlamadığım haşhimato ile hipotroidi arasındaki fark ne ?
Canim bendede az calisiyor tiroid ama iltihapli olunca hashimoto deniyor bildigim kadariyla.
Mesela tsh yuksek t3 t4 denilenler normal bu hipotiroid ama birde anti tpo degeri var 5ten kucuk olmasi lazim normalde ama o bende 400 kusur buda gosteriyoki hashimoto var canim bu sekilde.

Canim bendede az calisiyor tiroid ama iltihapli olunca hashimoto deniyor bildigim kadariyla.
Mesela tsh yuksek t3 t4 denilenler normal bu hipotiroid ama birde anti tpo degeri var 5ten kucuk olmasi lazim normalde ama o bende 400 kusur buda gosteriyoki hashimoto var canim bu sekilde.
Hımmm testlerime bakmam lazım benimde anti tpo yüksek çıkmıştı galiba

Back
X