• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa mudanya serin olurdu aslında bu hoş bu seneki sıcaklık çok fena orayıda etkilemiş demek :-) yapabilsende ütünü balkona taşısan cnm çok rahat oluyor hernekadar komşular şaşkın şaşkın baksada :-)
yok be canimm. utuyu yaptm fenalık gecirdim uyuyakalmisim aksam ;)

canım nolduk birden ya, iyiyken böyle olması kötü oldu birde dengemi sağlayamıyorum tutuna tutuna iş yapıyorum, bugün randevu aldım kendi doktorum izinliymiş başka doktora aldım randevuyu dayanamadım
bende anlamadım bu bebeğin sacı kılı olayına inanmaya başlayacağım, ya da bebek yukarı cıkıyor ya belki baskı yapıyordur mideye diyorum, doktora sorucam unutuyorum bebeği görünce :KK24:

bende anlamadım bu bebeğin sacı kılı olayına inanmaya başlayacağım, ya da bebek yukarı cıkıyor ya belki baskı yapıyordur mideye diyorum, doktora sorucam unutuyorum bebeği görünce :KK24:

evet yaaa onları görünce dünyamız değişiyor ama ben bugün sorucam mutlaka yazıcam hatta unutmucam hatta eşime dicem unutturma diye :)

Ben de aldım bişiler
Ama sembolik
Aslında kilot almaya gitmiştim.
Kızıma hamileyken ilk don al donansin demislerdi. Ben de almistim. Şimdi bjnda da benden önce kimse alsın istemedim bu sebeple gittim don aldim :))
Ama donun resmi yok :))
Gitmisken bir de takim aldim.
Buyrunuz.
cokkk guzeller gule gule gysin melegin canim

canım nolduk birden ya, iyiyken böyle olması kötü oldu birde dengemi sağlayamıyorum tutuna tutuna iş yapıyorum, bugün randevu aldım kendi doktorum izinliymiş başka doktora aldım randevuyu dayanamadım
benim de başım dönüyor şekerim düşüyor diye hemen küp şeker atıyorum agzıma çok hızlı yataktan kalkınca da oluyor genelde evde yatıyorum ya yürüyünce de sırtım agrıyor, 20. hafta en iyi haftalar dediler benim ilk aylar daha rahattı valla gece uyuyamıyorum sürekli burnum tıkalı sırtım grıyori başım dönüyor midem bulanıyor başım agrıyor özellikle gözlerim de sürekli sızlama var, sıcaktan bunaldım

benim de başım dönüyor şekerim düşüyor diye hemen küp şeker atıyorum agzıma çok hızlı yataktan kalkınca da oluyor genelde evde yatıyorum ya yürüyünce de sırtım agrıyor, 20. hafta en iyi haftalar dediler benim ilk aylar daha rahattı valla gece uyuyamıyorum sürekli burnum tıkalı sırtım grıyori başım dönüyor midem bulanıyor başım agrıyor özellikle gözlerim de sürekli sızlama var, sıcaktan bunaldım

valla çok haklısın canım güya bu aylar iyi geçicekti tam tersi oldu hakkaten, bende gece ağrılardan uyanıyorum, Allah yardımcımız olsun ya :(

evet yaaa onları görünce dünyamız değişiyor ama ben bugün sorucam mutlaka yazıcam hatta unutmucam hatta eşime dicem unutturma diye :)
Bende hafta sonu cinsiyetini öğrenince tüm sorular beynimden silindi resmen:((( Sadece ilacımı sorabildim hepsini unutmuşum:)))) çarşamba günü devlete gidicem o zaman ona sorayım olmadı:)

Bende hafta sonu cinsiyetini öğrenince tüm sorular beynimden silindi resmen:KK43:(( Sadece ilacımı sorabildim hepsini unutmuşum:)))) çarşamba günü devlete gidicem o zaman ona sorayım olmadı:)

unutuyoruz canım malesef ama bugün unutmucam inşallah hatta girer girmez söylemeye başlıcam, bebeğimi görmeden önce sorunlarımı anlatıcam :)

Back
X