Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Evet evet düşük risk yazıyor ama her tablonun altında özellikle 3. Ve 4. Sayfalardaki tablonun altında <%sayı yazıyor onu anlayamadım
Canım bilmiyorum bana doktorum gözünaydın temiz çıkmış sonucun dedi başka bişey demedi bende o detayları hiç sormadım

Günaydın canım, ben de iyiyim şükürler olsun, elimi hep katı sabunla yıkıyordum zorunlu olarak, sıvı sabun artık kullanabiliyorum, suyu rahat içiyorum, iştahım biraz yerine geldi, çay hala içemiyorum ama ben 🥹 çok da elzem değil ☺️
Aramızda 2 hafta var canım inşallah 2 hafta sonra daha iyi olacaksın 🥰

Sorma kuzum ya.. bende dedim kadina bende sonuc erken gelecek diye rahattim cok uzun beklemeyecegiz diye. Ama kendisi dedi zaten ben oncelikli olmasi icin de ekstra not düşeceğim rahat olun dedi.
2li testin riskli ciktigini soyledim lütfen dikkate almayin o testi dedi. Bir gün sonra verseniz farkli degerler cikabilecek bir test o test dedi.

İnşallah test sonucumuz temiz gelir 🙏 kadin aradiginda evde misiniz musait misiniz gibi sorular sordu basta benim elim ayagim titremeye basladi zaten. Meger neden testin tekrarlanmasi gerektigini falan aciklayacagi icin sormus musaitligimi..
İnşallah sağlıklı oldugu haberini alcaz bebegimizin İnşallah 🙏🙏🙏
İyi bari hızlandırsınlar tabi. Yaaa kötü bişey duymaktan korktun demi canımsın 😞😢 hayrılısıyla bebeğinin sağlıklı olduğunu öğreneceksin en yakın zamanda

İyi bari hızlandırsınlar tabi. Yaaa kötü bişey duymaktan korktun demi canımsın 😞😢 hayrılısıyla bebeğinin sağlıklı olduğunu öğreneceksin en yakın zamanda
Hemde nasil korkmak... kadinda pisman oldu zaten derin nefes alın lütfen diye 2 3 kere rica etti sesimden anladı..
İnşallah bebegimin sağlıklı haberini alayim da bir an önce 🙏🙏 yarinda kontrolumuz var doktorumuzla da detayli komusuruz konuyu bakalim kendisi ne yorum yapacak.

Kızlar aranıza yenin katılıyorum :) 12+2 doktor parti yapacağımız için zarfa koyduu cinsiyetiii ama halilye merak ediyorum ahaha
Bir oğlumuz var halilye insan kız istiyor fakat sağlıklı olmamız en büyük temennimiz... Düşüncelerinize ihtyacım var.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-06-27 at 09.23.04.webp
    WhatsApp Image 2025-06-27 at 09.23.04.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar aranıza yenin katılıyorum :) 12+2 doktor parti yapacağımız için zarfa koyduu cinsiyetiii ama halilye merak ediyorum ahaha
Bir oğlumuz var halilye insan kız istiyor fakat sağlıklı olmamız en büyük temennimiz... Düşüncelerinize ihtyacım var.
Hoşgeldin 🥰Bana erkek gibi geldi canım hayırlısı olsun inşaallah Allah gönlüne göre versin sağlıkla ☺️

Kızlar selamlar, bizim fetal dna testi tekrarlanacak 😕
Kanda yeterli dna örneği bulunamamış o nedenle testin tekrarlanması gerekiyormuş. Yarin veya pazartesi yeniden kan verecegim. Bekleme süresi daha da arttı zaten beklemek zordu bir kat daha beklemek bakalim nasil olacak.
Dualariniza bizi de katın olur mu. Yavrumuzu sağlıkla kucağımıza alalim inşallah 🙏🙏
Canım vardır bir hayır içini ferah tut bu hüznün yerini çookk büyük mutluluk alacak 🙏🏻🌸

Kanda yeterli dna örneği bulunamamış o nedenle testin tekrarlanması gerekiyormuş. Yarin veya pazartesi yeniden kan verecegim. Bekleme süresi daha da arttı zaten beklemek zordu bir kat daha beklemek bakalim nasil olacak.
Dualariniza bizi de katın olur mu. Yavrumuzu sağlıkla kucağımıza alalim inşallah 🙏🙏
Canım geç olsun güzel haberler olsun inşaallah .kötü olmuş bu durumun üzerine böyle olması ama vardır bunda da bir hayır .Bu seferkinde durumu söyleseydin bari de itinayla daha serice çıkarsınlar sonucu

Sorma kuzum ya.. bende dedim kadina bende sonuc erken gelecek diye rahattim cok uzun beklemeyecegiz diye. Ama kendisi dedi zaten ben oncelikli olmasi icin de ekstra not düşeceğim rahat olun dedi.
2li testin riskli ciktigini soyledim lütfen dikkate almayin o testi dedi. Bir gün sonra verseniz farkli degerler cikabilecek bir test o test dedi.

İnşallah test sonucumuz temiz gelir 🙏 kadin aradiginda evde misiniz musait misiniz gibi sorular sordu basta benim elim ayagim titremeye basladi zaten. Meger neden testin tekrarlanmasi gerektigini falan aciklayacagi icin sormus musaitligimi..
İnşallah sağlıklı oldugu haberini alcaz bebegimizin İnşallah 🙏🙏🙏
İnşallah canım kaçıncı haftada vermiştin sen kusura bakma hatırlayamadım

Ben tiroid ilacimla güne başlıyorum. Kahvaltı ortasında d vitamini damlası. Kahvaltı sonu multivitamin. Öğle yemeği sonrasi magnezyum. Gece yatmadan da demir ilacı içiyorum 🤣🤣
Kızlar magnezyum ilacını takviye için mi yoksa özel sebebi mi var sepide sepide sende kullanıyordun galiba ?
Ben dr a başım ağrıyor falan diye yazdırmıştımda ağrım oldukça kullanıyorum katkısı varsa devamlı kullanayım ?

Günaydın kızlar 😇 ortalama kaç kilo aldınız
77 kiloda kalmisim 73 kiloda 7 haftalikken ogrendim suan 74 um 13 +4 haftaligiz 🙈 kzimi 110 kiloda doğurdum bunda kilo almam insallah 🙈🙈 cok zor bi normal dogum geçirdim kilolu hamilelikde dogumda cok zor

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. 3-4 gündür çay kahve içiyorum kendime geldim ya o kadar mutluyum ki. Sıfır bulantı artık. Hiç bitmeyecek gibiydi ama bitti şükürler olsun🙏🏼😍😍

Günaydın canım, ben de iyiyim şükürler olsun, elimi hep katı sabunla yıkıyordum zorunlu olarak, sıvı sabun artık kullanabiliyorum, suyu rahat içiyorum, iştahım biraz yerine geldi, çay hala içemiyorum ama ben 🥹 çok da elzem değil ☺️
Maşallah kızlar çok sevindim adınıza 🥰🥰
Kızlar sizin sıkıntıları okudukça bende bı anormallik var diyorum ya valla Allah da sizi ferahlığa ulastirsin tezden ama bendeki bu rahatlık batmaya başladı artık 🙄
Niye anormallik olsun cnm maşallah de 😍
difembahyaa difembahyaa eliptik bisikletten bir şey olacağını düşünmüyorum sende kanama vs de yoktu 10 dk falan bence yapılır. Ben şimdi yazlıktayımda oğlanla normal bisikletle gezinti yapıyoruz annem çok kızıyor o ayrı 😀😀

Ya aksilige bak😕 Senin oğluşun da ne kadar strese sokuyor seni hamileliğin basindan beri. Fena bişey olcak belli ☺️ sonuç güzel gelecek kuzum inanıyorum biraz daha sabır 🙏🏼

Back
X