- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #21.481
o biri bendimca
nim nie bebek harektleri tam hissedilirken yapilio bi sebebi varmi. bide biri olu doguma bebegn olmesne sebep oluo vs yazmisti doğruluk payi nedir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o biri bendimca
nim nie bebek harektleri tam hissedilirken yapilio bi sebebi varmi. bide biri olu doguma bebegn olmesne sebep oluo vs yazmisti doğruluk payi nedir
ayyy sorma ama adam memur olunca her hafta gomlek utulemekten siyircam. asrsubayken iidi kamuflajlari cok olunca degstrip degstrp giyiodu ii oluodu. smdi 2 hafta utulemedimmi o gomlegm nerde bu pant nerde diip duruobu sıcakta da ütü hiç çekilmiyo dimi![]()
doğru canım bu devirde babana bile güvenmeyecen![]()
gozun aydin canim gule gule buyut kizceniAynen bende yaaa @evliyyy28 kaç haftalıktın canım mesajını bulamadım da:)))
Amin canım İnşAllah hepimiz mutlu huzurlu büyütürüz bebişlerimizi:))gozun aydin canim gule gule buyut kizceni![]()
sen bulmadın ben kendi kendimi ihbar ettim bursalııııısen miydin kizzzzbuldum seniii
![]()
az yede kendine bi hizmetçi tut diyemiyonmuayyy sorma ama adam memur olunca her hafta gomlek utulemekten siyircam. asrsubayken iidi kamuflajlari cok olunca degstrip degstrp giyiodu ii oluodu. smdi 2 hafta utulemedimmi o gomlegm nerde bu pant nerde diip duruo
O kadar içten aynı amcası bak şuna dedi ki bozamadım bir anhahaha deseydin ya amcasi burasi oglusumun popisi die bakalim ne tepki vericekti
Canım ben 20. haftamdayım. haftaya da tatile gidiyorum inş. 22. haftamda yaptırsam aşıyı olur mu ?21 haftalikken yapıyorum ben bebek hareketleri tam hissedilince.ben tam aşılıyım bu gebelikte yapmicam zaten
canım baş dönmesi bende de var ama bulantı yok çok şükür.unutuyoruz canım malesef ama bugün unutmucam inşallah hatta girer girmez söylemeye başlıcam, bebeğimi görmeden önce sorunlarımı anlatıcam :)
insallah canim allah korusun. ben bu ay dr degistirdim yeni dr soracaklarmida yazdim aklma geldkce yaziyorum. o kadn bana omega 16.haftada vericekti unuttu heralde. smdide bacaklarma cok kramp girmeye basladi oncedende cok yoruldugmda girerdi ama bu ara kendimi eskisi gbi yormuyorum ki. hemde ikisine birden girio cok canm aciobenimde aklıma gelmedi değil ya Allah korusun inş öyle bişey yoktur canım![]()
canım baş dönmesi bende de var ama bulantı yok çok şükür.
O kadar içten aynı amcası bak şuna dedi ki bozamadım bir an
Canım ben 20. haftamdayım. haftaya da tatile gidiyorum inş. 22. haftamda yaptırsam aşıyı olur mu ?
Bir de neden bebeğin hareketleri hissedilince yapılıyor![]()
internette gezerken insanın kıyafetleri görünce içi gidiyo ama ben dayanamıyom. bugün hatta dolaşıcam biraz elleye elleye alacam
Neyse zaten daha korkuma hiçbişey almadım... Sağlıklı olsunda hiçç sorun değil
![]()
insallah canim allah korusun. ben bu ay dr degistirdim yeni dr soracaklarmida yazdim aklma geldkce yaziyorum. o kadn bana omega 16.haftada vericekti unuttu heralde. smdide bacaklarma cok kramp girmeye basladi oncedende cok yoruldugmda girerdi ama bu ara kendimi eskisi gbi yormuyorum ki. hemde ikisine birden girio cok canm acio
yediğin bişi tetiklemiş olabilir. sade soda limon iç bakalım belki iyi gelir.aman olmasın canım ya, ben geçti diye seviniyordum bayadır yoktu bulantım, tekrar başladı hadi o neyse de, dengemi sağlayamıyorum,
Bizde cinsiyetini öğrenince baya bi gezdik dolaştık falan ama yok nedense hiçbişey almadıminternette gezerken insanın kıyafetleri görünce içi gidiyo ama ben dayanamıyom. bugün hatta dolaşıcam biraz elleye elleye alacam![]()
yediğin bişi tetiklemiş olabilir. sade soda limon iç bakalım belki iyi gelir.
ivetttt ii ettin yoksa meraktan catlardimsen bulmadın ben kendi kendimi ihbar ettim bursalııııı![]()
çok güzel canım güle güle giysinBen de aldım bişiler
Ama sembolik
Aslında kilot almaya gitmiştim.
Kızıma hamileyken ilk don al donansin demislerdi. Ben de almistim. Şimdi bjnda da benden önce kimse alsın istemedim bu sebeple gittim don aldim :))
Ama donun resmi yok :))
Gitmisken bir de takim aldim.
Buyrunuz.