• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ivetttt ii ettin yoksa meraktan catlardim :KK66:) askim su gomlegm nerde diince yikandi utulencek diorm tmm dio utuleym diom yok yok askm zaten gycek bisuru seyim var dio. gardrobun 3 te 2 si onun gomleklere ayri bi gardrop lazm ama adam sevdgi gomlekleri istio. utu yapma dio bana e diorm su nerde bu nerde diosun ben yaparm askm dio hos benden guzel utu yapar o ayrida :KK66: dun sicakta hic teklif etmedi sizin is yerinn karsisindaki terzi utu yapmio mu al gotr aksam gelir alirim ben seni dedi ugrasamam dedim otrdm yaptim :KK66:
bazı erkekler gerçekten bizden iyi ütü yapıyolar. ben bazen kötü ütülüyorum mahsus bidaha ütületmesin diye. alıyo heryerini buruşturuyo manyak kocam. sonrada patronu bana kızıyo funda şu adamı ütüsüz yollama diye ben utanıyom ütülüyom mecbur :KK45:

bilmiyorum cnm, saglık ocağı yapalım dedi, benim doktorum yaptırma dedi nedenini hiç sormadım :KK70:
Yaptır canım olur mu hem seni hem bebeği yenidogan tetanozuna karşı korur.doğum yapacağın hastanenin ne kadar steril olduğunu bilmiyorsun sonuçta
ca

nim nie bebek harektleri tam hissedilirken yapilio bi sebebi varmi. bide biri olu doguma bebegn olmesne sebep oluo vs yazmisti doğruluk payi nedir
İşte tam bu sebepten hareket hissedilince yapılıyor 20. Haftadan sonra bebek için en zararsız dönem anneye diş gibi falan müdahale yapılacaksa bu dönemde yapılır ki bebeğe başka bir sebepten birşey olursa asidan bilinmesin diye.bebeğe bir zararı kesinlikle yok tersine yenidogan tetanozuna karşı koruyor
O kadar içten aynı amcası bak şuna dedi ki bozamadım bir an :KK53::KK53:

Canım ben 20. haftamdayım. haftaya da tatile gidiyorum inş. 22. haftamda yaptırsam aşıyı olur mu ?
Bir de neden bebeğin hareketleri hissedilince yapılıyor :KK57:
Olur canım ilk dozun 24. Haftaya kadar süresi var

Bende hafta sonu cinsiyetini öğrenince tüm sorular beynimden silindi resmen:KK43:(( Sadece ilacımı sorabildim hepsini unutmuşum:)))) çarşamba günü devlete gidicem o zaman ona sorayım olmadı:)
bende özel devlet yapıyom.ankara magnet tıpa gidiyorum fiyatı çok iyi 12 tl muayne ücreti.birde devlete gidiyom

insallah canim allah korusun. ben bu ay dr degistirdim yeni dr soracaklarmida yazdim aklma geldkce yaziyorum. o kadn bana omega 16.haftada vericekti unuttu heralde. smdide bacaklarma cok kramp girmeye basladi oncedende cok yoruldugmda girerdi ama bu ara kendimi eskisi gbi yormuyorum ki. hemde ikisine birden girio cok canm acio
ben hamile kaldığımdan beri kullanıyorum balık yiyemedim çünkü

Iyi geceler güzel ocak anneleri
Bende de hasimato var hatta ilk bebegimi troid yüzünden kaybettim o zamanki doktorum pek onemsememisti TSH değerini. Neyse benden size küçük bir tavsiye ilacı kahvaltıdan ne kadar önce alirsaniz o kadar emilimi güçlü olur birde mısır brokoli karnabahar lahana gibi yiyeceklerden ve tuzdan uzak durmanizi oneririm iyot tuz tüketimi hikaye benim gebelikten önce 6 larda gezinirken gebelikte birlikte önce 2 ye sonra 1,86ya iki hafta önceki olcumumdede 1.66 ya kadar düştü gebelikte 2.5 altı olması yeterli.Sevgiler
Rabbim hakkında hayırlısı nasip etsin inş hepimize tabiki...ben ilacımı hep 10 dk falan önceden alıyorum az mı yani

Back
X