• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla kuzucuklaırm ağrıyla sızıyla geçiyor günlerim belim kopuyor resmen. Bebek oldu olalı işleri asmıştım artık işlerin peşine düştüm aç kalıcaz yoksa :-)
valla ya benim de öyle şimdi işteyim ama sandalyede bir tutunamadım sağ arkamda böbreğimin orada agrı var, kas agrısı ama belli ya genişleme var ya da sırtım tutuluyor ayaklarımı da uzattım bu kez klavyeye uzanamıyorum :KK61:

valla ya benim de öyle şimdi işteyim ama sandalyede bir tutunamadım sağ arkamda böbreğimin orada agrı var, kas agrısı ama belli ya genişleme var ya da sırtım tutuluyor ayaklarımı da uzattım bu kez klavyeye uzanamıyorum :KK61:

Allah sabır versin vallahi bize, bazen isyan etme seviyesine geliyorum. Doktor benimde böbreklerimden şüphelendi bu aylarda bel sırt ağrısı çok erkenmiş :( Oturmak hiç iyi gelmiyor ağrılara hep yan yatarak geçmez ki hayat. İş var ev işi var :(

Allah sabır versin vallahi bize, bazen isyan etme seviyesine geliyorum. Doktor benimde böbreklerimden şüphelendi bu aylarda bel sırt ağrısı çok erkenmiş :KK43: Oturmak hiç iyi gelmiyor ağrılara hep yan yatarak geçmez ki hayat. İş var ev işi var :KK43:
maalsef ben 1 ay önce radyolojiye gitmiştim o zaman bakmışlardı yoktu bişey böbreklerde ama insallak yoktur cok su iç diyor doktor sürekli günde 2,5-3 lt içiyorum ama az demek ki anlamadım

benimde sol kasigm agrio bugun dolmusta sofor bi hoplatti agri girdi cikmadi bide koca gn masa basnda otunca rahatsiz oluorum. smdi komse kalmadida cekmeceyi actim uzattim ayagimi o tarafa dogru bisi yapmadan duruorum isimiz cok zor

Kızlar avokadoyla aranız nasıl, ben ilk haftalarda yiyordum folik asit açısından iyi diye. Bugün yine yedim, omega, vitaminler icinde yok yok. Yemesi biraz zor tadindan dolayı ama aklıma geldi yazayım dedim.

Bu arada yağ oranı yüksek olduğu icin catlaklar için de öneriliyor. Avokadoyu ezdim cok az bal ve su kattim, krem olarak surdum karnima ve yüzüme. Taneli oldugu icin surumu zor tabi, yere falan dusuyor parcalar ama ben karnimin uzerine pecete kapattim, buraz bekleyip temizlicem. Belki denemek istersiniz

benimde sol kasigm agrio bugun dolmusta sofor bi hoplatti agri girdi cikmadi bide koca gn masa basnda otunca rahatsiz oluorum. smdi komse kalmadida cekmeceyi actim uzattim ayagimi o tarafa dogru bisi yapmadan duruorum isimiz cok zor
gaz olmasın? gerilme agrısı da olabilir, dinlen sen de arada yürümeyi ihmal etme elcio

Kızlar avokadoyla aranız nasıl, ben ilk haftalarda yiyordum folik asit açısından iyi diye. Bugün yine yedim, omega, vitaminler icinde yok yok. Yemesi biraz zor tadindan dolayı ama aklıma geldi yazayım dedim.

Bu arada yağ oranı yüksek olduğu icin catlaklar için de öneriliyor. Avokadoyu ezdim cok az bal ve su kattim, krem olarak surdum karnima ve yüzüme. Taneli oldugu icin surumu zor tabi, yere falan dusuyor parcalar ama ben karnimin uzerine pecete kapattim, buraz bekleyip temizlicem. Belki denemek istersiniz
Avakadoyu nasıl yiyorsun bilmiyorum ama tek başına yiyorsan diye söylemek istedim çünkü kendi tadı çok yawan bir de mevsimi olmadığı için şimdikiler çok lezzetli değil. Alırken yeşil düz değil de pütürlü koyu renklilerini alırsan onlar daha iyi. Bir de içine limon sıkıp biraz da tuz eklersen süpper olur belki yapıyorsundur ama avakado diyince yazmadan geçemedim ben bayılırım☺️☺️☺️

bazı erkekler gerçekten bizden iyi ütü yapıyolar. ben bazen kötü ütülüyorum mahsus bidaha ütületmesin diye. alıyo heryerini buruşturuyo manyak kocam. sonrada patronu bana kızıyo funda şu adamı ütüsüz yollama diye ben utanıyom ütülüyom mecbur :KK45:
Ben esimin utulerini hic yapmam kendisi cok guzel utuler benim yaptiklarimi begenmiyor.sadece ic camasirlarini bana utulettiriyor:KK49:

Kızlar az önce 3lu test sonucumu aldım. .down sendromu 1:127 riskli çıktı. .sinirlerim alt üst durumda yarın amniyosentez yaptiricam sanirim

Avakadoyu nasıl yiyorsun bilmiyorum ama tek başına yiyorsan diye söylemek istedim çünkü kendi tadı çok yawan bir de mevsimi olmadığı için şimdikiler çok lezzetli değil. Alırken yeşil düz değil de pütürlü koyu renklilerini alırsan onlar daha iyi. Bir de içine limon sıkıp biraz da tuz eklersen süpper olur belki yapıyorsundur ama avakado diyince yazmadan geçemedim ben bayılırım☺️☺️☺️
Evet aynen bende oyle aldim, hatta bir gun beklettim daha da koyulasti. Evet ya dedigin tarifi cok okudum ama ben bal ve ceviz ile tuketiyorum, bir daha ki sefere bir de oyle deneyim çünkü yarım saatte anca yiyebiliyorum tadi yüzünden :/

Back
X