2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende koydum biseyler okuldan gelince de kolay olsun diye ama büyük dondurucum yok, dolabinkine de her sey sigmiyo :110: büyük kolaylık ama mevsimiyken sen de koy istersen canim. Hamilelikte agirlasinca da yemek yapmak zor gelir...
buyuk dondurucu ii oluo dedigin gbi dolabinkine sigmio. ben dolabinkine eti tavugu senin gbi yemk yaparken kolaylik olsn die hazrladiklrimi koyuorum. buyugede kis icin hazrladiklarimi. kardesimin abimin kayinvalideleri koyde saolsnlat beni dusunurler her annemlere gttgmde bahceden bisuru sey veriolar bizde 2 kisi yiyemeyince buzluga kislik olarak koyuorum kolay oluo isten gelince yemegi yapmasi filan

b
Doktorumuzun başı ağrıdığı için ultrasondan bakmadı bizim. Sadece test sonuçlarına baktı o kadar. Sinir oldum ya. Öğrenemedik bir cinsiyetini. Doktor değiştiricem !!
bu dr lar tam sopalik bende degistirdim gecen gun telefnuna çıkmadı sekreterini araci yapti paramla degil mi dedim baska dr dan aldm randevuyu

Kızlar nasılsınız ?
Lütfen bana hangi ilaçları kullandığınız ı yazar mısınız ?
Ben zentius d, gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum günde bir tane.

Bi kaç doktora gittim kimi kullan kimi kullanma diyo.19 haftalık gebeliğim , siz ne ilaç kullanıyorsunuz .

Monovit verdi sağlık ocağı doktorun teki onu kes dedi . Ben de bıraktım korkudan.

Cevaplarını zı merakla bekliyorum
Benim doktorum hiç bi ilaç vermedi hala folik asit bile kullanmıyorum. Bu hafta doktora gidip bi sorcam acaba kan ilacı falan verir mi

Aaa, peki sebebini de söyledi mi canım?
ben 0 negatifmişim o yüzden yaptırma dedi.kan grubuyla ne ilgisi var anlamadım.telefonda sordum. nedenlerini muayeneye gidince sorucam,işi varken muayene esnasında açtığı için ayrıntıları geldiğinde sormamı istiyor cnm. netten araştırdım dr ların geneli gereksiz olduğunu düşünüyormuş tetanoz aşısının.yaptırmayanlarda var.

Benim doktorum hiç bi ilaç vermedi hala folik asit bile kullanmıyorum. Bu hafta doktora gidip bi sorcam acaba kan ilacı falan verir mi
folik asit artık kullanılmıyor zaten.ilk üç ay cnm o.benim dr umda vermedi folik.ama ben hamile kalmadan önce başlamıştım kutunu bitir bırak demişti.kan ilacı verdi bana 4. aydan itibaren içiliyormuş.senin dr un da benimkinden fenaymış :KK70:

Kızlar nasılsınız ?

Bi kaç doktora gittim kimi kullan kimi kullanma diyo.19 haftalık gebeliğim , siz ne ilaç kullanıyorsunuz .

Monovit verdi sağlık ocağı doktorun teki onu kes dedi . Ben de bıraktım korkudan.

canım ben maltofer kan ilacıyla, decavit multivitamin kullanıyorum ama unutuyorum çoğu zaman malesef

Kızlar nasılsınız ?

birtek kan ilacı kullanıyorum. benim dr um vitaminleri önermedi.diğerlerini bir eksikliğin yoksa kullanma canım.hepsi yapay vitamin.tabiki en çok güvendiğin dr un fikri önemli

folik asit artık kullanılmıyor zaten.ilk üç ay cnm o.benim dr umda vermedi folik.ama ben hamile kalmadan önce başlamıştım kutunu bitir bırak demişti.kan ilacı verdi bana 4. aydan itibaren içiliyormuş.senin dr un da benimkinden fenaymış :KK70:
Sorunda bu ilk 3 ay bile kullanmadım folik asit ama bebeğim normal kilosunda :) kızimda neler kullandım neler tam 20 kilo aldim. Şimdi ise sadece yarım kilo aldım :) yine de kan ilacına ihtiyacım olur diye düşünüyorum o yüzden kontrolümde sorucam bakalım verecek mi cimri kadın :)

Sorunda bu ilk 3 ay bile kullanmadım folik asit ama bebeğim normal kilosunda :) kızimda neler kullandım neler tam 20 kilo aldim. Şimdi ise sadece yarım kilo aldım :) yine de kan ilacına ihtiyacım olur diye düşünüyorum o yüzden kontrolümde sorucam bakalım verecek mi cimri kadın :)

canım kullanmadım diye falan üzülme yabancı ülkelerdde hiç ilaç vermiyorlamış hamilelere, bana mantıklı geliyor yapay olduğu için, gerçi hangisi doğru Allah bilir :)

canım kullanmadım diye falan üzülme yabancı ülkelerdde hiç ilaç vermiyorlamış hamilelere, bana mantıklı geliyor yapay olduğu için, gerçi hangisi doğru Allah bilir :)
Yani neye guvenecegimizi şaşırdık. Yavrularimızı sağlıkla kucagimiza alalım da başka bişey istemiyorum

folikin kilo ile ilgisi yokki.bebeğin sakatlığı varsa önüne geçiyormuş %80 oranında.benim dr da hiçbirşey vermiyor.tetanozda vurulma dedi şimdi düşün.kızlarda çok kilo alınıyor bu erkek mi yoksa :KK45: kan ilacı kansızlık yoksa bile gerekiyormuş.birtek onu verdi bende hayret ettim:cool: aman boşver bence daha iyi.ne öle bissürü ilaç vitamin bir koruyuculuğu da yokki.hepsi yapay ve geçici.

Günaydın kuzucuklar :anneadayı: ilk 4 ay pek kilo almamıştım ,belki bir kg.
Ama son 10-15 günde 2 kilo aldım ;normaldir heralde değil mi? Siz ne zaman başladınız kilo almaya ..18.haftamın içindeyim şimdi..

ben 0 negatifmişim o yüzden yaptırma dedi.kan grubuyla ne ilgisi var anlamadım.telefonda sordum. nedenlerini muayeneye gidince sorucam,işi varken muayene esnasında açtığı için ayrıntıları geldiğinde sormamı istiyor cnm. netten araştırdım dr ların geneli gereksiz olduğunu düşünüyormuş tetanoz aşısının.yaptırmayanlarda var.

Anladım canım, ben de bu Cumartesi detaylı ultrasona giricem, başka bir doktor ama onun da bilgisi vardır herhalde, sorayım bakayım..

oyle gibi gibi uyuyonmu kiz yoksa :KK53:

:KK50:

benimkide kiz olaydi defneyi dusunuodum. :KK66:

tatlidan nadi tiksindim nasi. normalde bi supangile profiterol filan severdm smdi onu bile agzima koyamiorum. sanki cogalio agzimda yutamiyorum. ama eksileri hopurdetiyorum :kk77::KK48:

Sen normalde de çok sevmiyormuşsun ama, ondan olabilir belkii.. ben tatlının her çeşidini severim, sadece tatlı yiyerek yaşayabilirim yanii o derecee :KK48: ya da bizim bebişler ters, cinsiyetler değişmesin de şok olurum valla :rolleyes:

G
Ama son 10-15 günde 2 kilo aldım ;normaldir heralde değil mi? Siz ne zaman başladınız kilo almaya ..18.haftamın içindeyim şimdi..
günaydın canımm :)
Bende ilk 16haftada 2-2.5 kilo almıştım son 3hsftada bi okadar daha aldımm yaa :KK17:
63ile başladım 68çıkıorum şuan .. Allahtan boyum uzun da göstermiorum..:KK53:

gunaydinnn guzel anneler ben hic ise gitmek istemiommm uyumak istiorummmmmmmmmm :cry::rolleyes:

Ah bu hafta bitmedi inan sürünerek geliyorum. Geçen hafta nasıl iyiydim yaa hep böyle mi olacağız artık :KK57::63:

Canım ben hamile kaldığımdan beri hızla kilo alıyorum 2 miii aaa o da neymiş ben onu 1 haftada alırım :confused:

Back
X