2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın müstakbel anneler.. :)
dün hamile arkadaşlarla beraberdik. bebiş görmeye gittik. benle arasında 4 gün olan arkadaşın karnı Maaşaallah yani. benimki yanında yok gibiydi. ama onunki ikinci hamilelik.
doktorumuzda aynı. ona vitamin vermemiş bana verdi.

Günaydın müstakbel anneler.. :)
dün hamile arkadaşlarla beraberdik. bebiş görmeye gittik. benle arasında 4 gün olan arkadaşın karnı Maaşaallah yani. benimki yanında yok gibiydi. ama onunki ikinci hamilelik.
doktorumuzda aynı. ona vitamin vermemiş bana verdi.

Canım karın büyüklüğü vitamin eksikliği ile ya da bebeğin gelişimi ile ilgi değil. O senin vücut yapınla alakalı. Hiç dert edip benim bebiş küçük mü gelişmiyo mu vitaminsiz mi deme emin ol o senden fazlasıyla alıyor

Canım benim arkadaşımın doğumunu o yaptırdı. benim ultrason fotolarını görünce şok oldu. Ben 9 ay hiç böyle foto alamadım dedi hiç net değilmiş. İstersen başka birine daha görün. İlla bayan doktor diyorsan Ursu da ayten hanımı tavsiye edebilirim
Evet doktor göstermese neresi nerde göremiyorum. Doktor ilgili de. Yani benim gibi hep hasta bir hamileyle sabırla ilgilendi :KK53:ama bulantılarıma çare bulamadık. Bilmiyorum icime sinmeyen bir şeyler var.
Mesela iki ayrı doktora gitmiştim başka sehirde. Ikisi de bebegi görür gormez hemen git uzan dinlen yastik dahi kaldırma dediler. Benimki ilişki yasak igne serum yazıyodu. Korkmayim diye mi bilmiyorum dinlen demiyordu.
Hakan kadirağa ruha akademia'da mı ona gideyim bi.

Evet doktor göstermese neresi nerde göremiyorum. Doktor ilgili de. Yani benim gibi hep hasta bir hamileyle sabırla ilgilendi :KK53:ama bulantılarıma çare bulamadık. Bilmiyorum icime sinmeyen bir şeyler var.
Mesela iki ayrı doktora gitmiştim başka sehirde. Ikisi de bebegi görür gormez hemen git uzan dinlen yastik dahi kaldırma dediler. Benimki ilişki yasak igne serum yazıyodu. Korkmayim diye mi bilmiyorum dinlen demiyordu.
Hakan kadirağa ruha akademia'da mı ona gideyim bi.

Şanmedin Orda academia hastanesi var ya hemen orda canım.

Kızlar dün eltim dogum yaptı onu görmeye gittim, çok tatlı bir yeğenim oldu kız, normal doğum yaptı, darısı bize inşallah, epidural yapmışlar ancak kasılma olmamış, ıkınamadığından kesmişler epidurali, kaslarımını geliştirmemiz gerekiyor, ben karar verdim hamile pilatesi işine giriyorum

Canım karın büyüklüğü vitamin eksikliği ile ya da bebeğin gelişimi ile ilgi değil. O senin vücut yapınla alakalı. Hiç dert edip benim bebiş küçük mü gelişmiyo mu vitaminsiz mi deme emin ol o senden fazlasıyla alıyor
doktor zaten bana herşey normal dedi de, ne bilim, birde aramızda o kadar az fark olduğunu bilmiyordum. onu öyle görünce değişik oldum. :)
teşekkürler cevap için.

Kızlar dün eltim dogum yaptı onu görmeye gittim, çok tatlı bir yeğenim oldu kız, normal doğum yaptı, darısı bize inşallah, epidural yapmışlar ancak kasılma olmamış, ıkınamadığından kesmişler epidurali, kaslarımını geliştirmemiz gerekiyor, ben karar verdim hamile pilatesi işine giriyorum
Ben de araştırıyorum canım ,Acıbadem hast. hamile yogası varmış sanıryorum eylül de başlayacak

epiduralı bende istemiyorum. İnşaallah gerek olmaz.
yürüyüş ve spor da işe yarar mı ki...

Kızlar ne zamndır giremedim.Ayrıntılı usg hiç bir sorun çıkmadı.kızçem çok güzeldi.Rabbim kucağıma almayı nasip etsin.Bu ay yine şiddetli ağrılarım başladı.Çok şükür kanama yok ama ağrı çok fazla birde bu sabah belimin sağ tarafındanefesimi kesecek kadar şiddetli bir ağrı ortasya çıktı.Acıdan ağladım artık.Sanırım üşüttüm terleme yüzünden ondan oldu.Eşim çıldırdı beni öyle görünce.Doktorumla görüştük bu akşam gideceğiz kontrole.Dua edin benim için bebişimde bende iyi olalım

ayy hadi inş bugün doktora gidince anlarım benim kilo durdu mu durmadı mı diye o tartıya çıkmak tam bir stres :mad:
ben ayda bir tartılıyorum artık canım.:KK70:dr da değil evde yalnız başıma kimse görmesin.sonra uzun bir süre kendime gelemiyorum.rejim yapıp aç kaldığım günleri düşünüyorumm:KK70:

şimdi okudum bende canım 4. 5. ayda gelmesi normalmiş..genelde sütü bol olanların erken geliyomuş. dr ları normal demiş. o dediklerinden vardı ilk bende de dikkatimi çekiyordu.dün duşa gircektim ona bakiim yakından dedim dokunduğum gibi fırt diye süt geldi :KK70:
hmm tamm ozaman. benimde gelirmi acaba :( en azndan sezeryan filan olursa sutun hemen gelir yavruna mama vermezsn ;)
aman canım unutma, bebiş bir şekilde alıyormuş o kalsiyumu senden ama sonra senin dişlerin çürümeye başlarsa fenaa, Allah korusunn :KK43:
benimde cok.kucuktu goguslerm smdi acayipler ;) altincagini yasio diorm esiminde cok hosuna gidio ama bakmakla yetinio garibimmm karisi kiyamaz ona :KK200:

Mesela ne koyayım fikir olsun :-) fasulye domates bamya koydum kırmızı biber koydum başka neler
Dostum senin dolap fakir degilmis kiii :KK48: bende aynilarini koydum, bir de madimak ve visne koydum kaynatip suyunu icmek icin. Onun disinda yardim edecek kimseler varsa manti, sulu köfte vs yapip koyabilirsin. Hazir olur.. benimkine sigmiyor hepsi manti fln koyamiyorum :(

Kıyamam canım pinkperest pinkperest dikkat et kendine çoooookkk; çubuk kraker belki yanında bir iki yudum da olsa ayran iyi geliyor.
Benim de sabahları çok midem bulanarak uyanıyordum ,hala arada devam ediyor ama yogun değil şükür ki..
Bir de doktorumun verdiği hamilelere uygun mide bulantısı ilacı var zofer diye,çok zorda kalınca 1-2 kez onu içtim.
Hiç geçmedi danış hayatım doktoruna ..

Vallahi artık pes etti doktorda :( İlaç kullandırmak istemiyor, serumluk aç kalan hasta değilsin diyor ama tüm psikolojim etkilendi artık sürekli hasta gibiyim :(

Kızlar ne zamndır giremedim.Ayrıntılı usg hiç bir sorun çıkmadı.kızçem çok güzeldi.Rabbim kucağıma almayı nasip etsin.Bu ay yine şiddetli ağrılarım başladı.Çok şükür kanama yok ama ağrı çok fazla birde bu sabah belimin sağ tarafındanefesimi kesecek kadar şiddetli bir ağrı ortasya çıktı.Acıdan ağladım artık.Sanırım üşüttüm terleme yüzünden ondan oldu.Eşim çıldırdı beni öyle görünce.Doktorumla görüştük bu akşam gideceğiz kontrole.Dua edin benim için bebişimde bende iyi olalım
canim benim gozunaydin hayirli olsn kizcen. geçmiş olsn ins korkulacak bisi yoktur bebisinde sende iisndir

hmm tamm ozaman. benimde gelirmi acaba :KK43: en azndan sezeryan filan olursa sutun hemen gelir yavruna mama vermezsn :KK66:

benimde cok.kucuktu goguslerm smdi acayipler :KK66: altincagini yasio diorm esiminde cok hosuna gidio ama bakmakla yetinio garibimmm karisi kiyamaz ona :KK200:

:KK200:Valla benimkiler de kafam kada oldu maaşallah ,hızla erkenden büyüyen göğüs sanırım kız,bnm de kızçem olacak zzaten ..Uçları bile acımaya başladı büyümesiyle öyle mı sizin de?

epiduralı bende istemiyorum. İnşaallah gerek olmaz.
yürüyüş ve spor da işe yarar mı ki...
yok cnm özellikle bacak karın kaslarını geliştirmek gerekiyormuş ama hamilelere uygun egzersizlerle :( Aslında bir spor salonuna üyeyim ama hamilelere özel dersleri yok, birşey olursa diye gitmiyorum

Back
X