2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaarrr slmmm :))
Biz doktordan geldik az önce , prensesimiz 290gr olmuş :) detaylı ultrason yaptı herşey yolunda çok şükür :nazar:
Ama duruşu biraz rahatsız gibiydi ya doktorda ona takıldı biraz,3hafta snra tekrar gitcem ozmn sıvısı çoğalmış olcak dedi, belki oyüzden henüz rahat deildir ozmn bakcaz dedi,umarım kötü bişi yoktur..
Bide cici aldık biz bebişimize :) ilk cicileri :)
ne kokoş şeyler bunlar :KK48:

Kizlar niye ben bukadar sansizim ay aglamaktan olcem..dugune gittik havai fisek patlattilar koca dugunde geldi benim kulagima basima barutu kocaman tipasi carpti kulagim sisti ben cok korktum tabi agladim dugunde bebek oynamiyo suan doktora gitsem mi dugunde doktor vardi kusarsan git dedi
Korkmaa canım benimm eğer için hiç rahat değilse bi devlet hastanesine git orada her gece kadın doğumcu nöbetçi oluyor. Bütün gece kurmaktansa ben olsam giderdim sanırım. Ama eminimm bi sorun yokturr için rahatlar bebişine sarılır rahat bir uyku çekersin en azından. Oldum olası anlamam zaten şu havayi fişek gösterilerinii gıcık olurum beş dakikalık keyif için

Kizlar niye ben bukadar sansizim ay aglamaktan olcem..dugune gittik havai fisek patlattilar koca dugunde geldi benim kulagima basima barutu kocaman tipasi carpti kulagim sisti ben cok korktum tabi agladim dugunde bebek oynamiyo suan doktora gitsem mi dugunde doktor vardi kusarsan git dedi
Korkma Allah ın ıznıyle bısey olmamstır ıcını ferah tut eger ıcın rahatlamıcaksa bence gıt uzme kendını gorunce rahatlarsın

Geçmiş olsun canım bi doktora görün istersen için rahatlar :KK66:

canim gecmis olsn bende bisey olacagini düşünmüyorum ama yinede sen bilirsin

cok rahatti 1 i olu dogumla beraber bu 4. cocugu.hamilelignde sigara ictigi icin bebekleri erken ve kilosu az doguyomus. sezeryan icin verilen gnden de bi hafta once dogdu cocuk ben 1 hafta snra gordugmde daha yeni 3.300 kg olmus. ikinsa cikarmis aslinda ama masallah hic sezeryan gbide degildi karni inmis dumduz olmustu kendiside zaten cok zayif.

Yapısal demek ki. Benim penisilin alerjim olduğundan kalçadan antibiyotik yedim üst üste üç gün. O da mahvetmişti. Bir de 40 gün şarıl şarıl kanama oluyor. Kırk gün çocuk beziyle geziyorsun. Ped tutmuyor. Bir de ben müsaitim zaten kilo almaya. Normal doğumdan sonra eskiden kuşak bağlanırmış şimdilerde korse takıyorlar sarkma olmasın toparlasın diye. Sezeryanda onu da yapamıyorsun. Bu arada nasıl sigara içiyor yahu. Kimse çıkıp bana onun tercihi demesin. Çevremde kaç kişi sigarayı bıraktı gebelik ve emzirme döneminde. Yani istese yapabilirmiş.

Uyku akiyor gözlerimden
Bi tutlu takip edenedim bugün
Cok yogundum yazarim sonra

Paylasim için tskler

hergün bir yumurta , bir kase yoğurt, ayran. süt içemiyorum aşırı gaz problemim var midem taş gibi oluyor.arada deniyorum ama. bir öğun sebze, bir öğün protein olarak beslenmeye çalışıyorum.

Laktoksuz yogurt ve süt satiliyor.onlar gaz yapmaz.migtosta var.

Benide düşünürmüş :kk77: yok tatlım bu aralar yiyorum biraz. Benim asıl sıkıntım bu aralar bebişi hiç hissetmiyodum. Arada pıt pıt yapıyodu ama şu an boşluk gibi. Bi ben mi hissetmiyorum acaba?

Klozete oturdugunda syagina fogru Eğil. Bak bskim nasil burdayim diyor :) sıkışınca hoooyytttt yapiyorlar :))) mecbur kalmadikcs yapma yazık :)

Gecmis olsun. Allahım korur onu.

kızlar küçük paket cekırdek yemeye basladım
faydalarına baktım
feci manyak faydalı bişi :KK53::KK70:

Tuzsuzsa iyi olur. Mineral çok.

Kac haftalıksın ıkı sefer mı vuruluyo tek mı bıde canın yandı mı yada yan etkısı falan oldu mu :KK76:

Tetanos mu? 3 gun scidi gecmez koldan.

Gözlerim kapanfi iyi geceler

Uyku akiyor gözlerimden
Bi tutlu takip edenedim bugün
Cok yogundum yazarim sonra

Paylasim için tskler

Laktoksuz yogurt ve süt satiliyor.onlar gaz yapmaz.migtosta var.

Klozete oturdugunda syagina fogru Eğil. Bak bskim nasil burdayim diyor :) sıkışınca hoooyytttt yapiyorlar :))) mecbur kalmadikcs yapma yazık :)

Gecmis olsun. Allahım korur onu.

Tuzsuzsa iyi olur. Mineral çok.

Tetanos mu? 3 gun scidi gecmez koldan.

Gözlerim kapanfi iyi geceler
tuzlu olanlardan :KK53:

Back
X