2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ilk bebeğim biz dört kız kardeşiz ondan dolayı kız evlat diyordum ama oğluşum olacak hayırlısı ile vatana hayırlı bir evlat olsun başka bir şey istemiyorum :) sadece sanki biraz rahat daha hiç bir kıpırtı hissetmedim
Sağlıklı sıhhatli olsun da canım ilk bebeğin mi? Hayırlı evlat olsunlar inşAllah...

hayırlısı olsun ben eczacı teknisyeniyim bi müşterime doğuma kadar erkek demişler doğduğunda kızmış istisna ama olsun :)
bende şimdi doktordan geldim geçen hafta başka doktora gittim kesin erkek ddi.bugunde sonuç göstermeye gittim muayene etti başka doktor oda kesin erkek dedi canım bende tereddüttydim ama kesinleşti bugun erkek erken belli oluyormuş kızda hata çıkıyo

benimde sorunlarım olu sonra alo fetva hattını ardım diyanetin günaha giriyorum bu kadın beni delirtiyo deim.ordaki hoca bana evlilikm siyaset gibir.mutlu olmak istiyosan politik ol dedi.dediğini yaptım gerçekende çok huzurluyum şimdi kaç ipte oynuyorum bir bilsen cambaz gibi:)
Ciddi mi ben de aramayı çok düşündüm, bende politiğim ama eşim böyle daha samimi laçka olmamı istiyor, yapamıyorum bunu da ...
Huzurluysan sorun yok canım ne yapcan mutluluğumuz için cambaz da olcan:)

Evet ilk bebeğim biz dört kız kardeşiz ondan dolayı kız evlat diyordum ama oğluşum olacak hayırlısı ile vatana hayırlı bir evlat olsun başka bir şey istemiyorum :) sadece sanki biraz rahat daha hiç bir kıpırtı hissetmedim
Amin canım hayırlı evlat olsunlar... Bilemedim ki erkek bebekler balık gibi yüzüyo hissi yaratıyormuş öyle duymuştum ?

Şu döküm tavalarda çok güzel oluyomuş somon da bir türlü gidip alamadım, fiyatları da çok yüksek yaa.. Çok koku yapmıyor mu peki evde?
Ben balığı çok severim ama somonu bir türlü istediğim gibi pişirememiştim. Arkadaşım düdüklüde sebzelerle pişir dedi. Patates, havuç, soğan, sarımsak, defne yaprağı falan koyup tuzunu ekleyip azıcık su ile düdüklüye kilitledim. 20 dakika kadar sonra aldım.. Çok lezzetli olmuştu.

T the angellll ah kuzum gel de onlara anlat bşrde dalga gecer gıbı baska bır ısımde soyluyorlar tarihi eser beni delirtmek için hepsi gülüp gecıyorum ama kendı kendımı de yıyorum sırf saygımı yıtırmıyım dıye susuyorum
bosu bosuna seni strese sokuolar canim benim nasi dusuncesizlik bu.

2 hafta mı Allah sabır versin canım benim.. Eşinde senden yanaysa o zaman sorun yok.. Çünkü kimileri vardır haklı da olsa haksız da olsa annesi olduğu için asla bişey dedirtmez (benimki mesela):)
Kimse istemez kötü olsun falan ama işte bazı şeyler birike birike taşıyor... Neyse sen onu düşünme boşver alışmışsındır artık gerçi he de geç...

benımkide öyle canım , haklıda olsa haksızda olsa laf söylettırmez annesıne , bizde kaç kere bosanma raddesıne geldik annesi yüzünden, neler neler ,'onlar yaşlı insanlar biraz idare etsen nolurki' der bide bana.. ama burayı takip etmeye basladıgımdan beri gördümki yanlız değilmişim.

benımkide öyle canım , haklıda olsa haksızda olsa laf söylettırmez annesıne , bizde kaç kere bosanma raddesıne geldik annesi yüzünden, neler neler ,'onlar yaşlı insanlar biraz idare etsen nolurki' der bide bana.. ama burayı takip etmeye basladıgımdan beri gördümki yanlız değilmişim.
Kesinlikle yalnız değilsin canım, gerçi kim bilir onlarda bizim hakkımızda neler söylüyorlardır..:))) Aman söylesinler takmıyorum, çünkü kendimden önce düşünmem gereken bir bebeğim var artık :))

Kizlar gittim doktora sonuclarm cikti kansizsin dedi bisuru bise cikti doktor ilac verdi kendi doktorum hic vermemisti yani sok oldum..gozude sordum inceledi var yana dondu ondan ole cikmis dedi
dikkat et canim kendine bende sasrdim tek gozu yok diyince demek ki gorememis dr

Somon diil canım döküm tava pahalı, 150 TL'den başlıyo fiyatları :rolleyes:
essede indirime girmis 99 tl :) benimdeesim cok istio et vs icin. yarin bakicaz bi.
Ben balığı çok severim ama somonu bir türlü istediğim gibi pişirememiştim. Arkadaşım düdüklüde sebzelerle pişir dedi. Patates, havuç, soğan, sarımsak, defne yaprağı falan koyup tuzunu ekleyip azıcık su ile düdüklüye kilitledim. 20 dakika kadar sonra aldım.. Çok lezzetli olmuştu.
aa degisikmis.somonuda kup kup mu dogruosun peki.tam tarif verebilirmisin

Back
X