2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar göbeğimi tahta beşiğe çarptım. Bi saattir hareket yok bekliyorum hâlâ. Fıtığıma denk geldi sızlıyor biraz. Ama zaten normalde de sızlar aynı bölge. Ne kadar süre hareket etmezse sıkıntı olur? Çünkü normalde de bazen iki saat hareket etmediği ya da çok az kıpırdadığı zamanlar oluyordu.

dogru bazen hareket etmiyorlar ya da biz hissetmiyoruz o kadar sure. sen yine bekle en azindan o sure boyunca,korkma cnm ama,daha fazla zaman gecip hissetmezsen aklinda kalmasin ara sor doktorna..ama iyidir kerata annesi,uzmez seni ins

oyle guzel bi indirme rastladim ki bebek arabasinda..hem oto koltugu,hem seyahat cantasi,bakim cantasi vs de dahil...4 yila kadar kullanilabilen ve markasi da guzel..bakalm siparis verdik,ins memnun kaliriz ki bnce kalcaz :) oto koltugu da almistk onu da iade ederiz fln baya bi indirime denk geldi ins yuzumu kara cikartmaz :KK48:

Ben islak mendilleri mutlaka ilik suyla yikayip o sekilde kullandim ayrica usutur falan demeden mutlaka kaka yaptiginda yikadim ilk 6 ay bebanthol 6 aydan sonra mavi muhacir kremi var zdrave onu kullandim hic pisik sikintisi yasamadim ozellikle mavi zdrave krem cok iyi geldi
Kızımda hep zdrave kullandım. Çok şükür pişik olmadık.

Turuncu kasada 48 li unibaby 96 lira
Mustelaları da oradan sipariş verdim ben. Vücut ve saç şampuanı vücut losyonu ve pişik kremi aldım.

Bence de birdaha asla çağırma hele ki bu dönemde bi de onu mu çekicen ne kadar anlayışsız ve kötü kalpli... Allah yardımcın olsun

Ben evde olduğum sürece bebek pamuğu ve suyla temizlemek istiyorum ama gidişat nasıl olur bilmem...

Biberon ne marka aldın ???

Neyse ki geln su değilmiş. Rabbim yardım etsin enfeksiyondan da bir an önce kurtulursun inşallahh çok çok geçmiş olsun.
avent aldım

Aynen canim gobegimde koca koca dalgalanmalar.bide ayni anda basladilarmi dusun.bazen uc dort yerde bi taraflarini cikariyolar.ayy cok guzell seyler yaa.sanki dogunca ozleyecekmisim gibi geliyo.zaten ultrasonda dizleri yuzune kadar cekmis gorunuyolar genelde yoksa sigmazlar yavrucaklarim.son 6 haftam en fazla direnin kizlarim:KK48:
ayy seni düşünemedım ben tekme konusunda :D

Misafirlerim vardı, yeminle hamilelikte misafir hiç çekilmiyor, bazen çocukla nasıl misafir agirliyOrlar diye çok düşünüyorum... sen evi topluyorsun o dağıtıyor, onla mi uğraşacaksin hazırlık mi yapacaksın... kafamda deli sorular...

Unnado dan prima yeni dogan 1 numara bez aldım çok iyiymiş fiyati ya, ben aldığımda 3 bedeni falan tükenmiş, tekrar indirim olursa haber verelim birbirimize...

Ev tipi ana kucagi hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar, karasızim çok
ana kucagı bence gereklı
e bebekten almıstım ben

oyle guzel bi indirme rastladim ki bebek arabasinda..hem oto koltugu,hem seyahat cantasi,bakim cantasi vs de dahil...4 yila kadar kullanilabilen ve markasi da guzel..bakalm siparis verdik,ins memnun kaliriz ki bnce kalcaz :) oto koltugu da almistk onu da iade ederiz fln baya bi indirime denk geldi ins yuzumu kara cikartmaz :KK48:
hangisi canım o bizde bakalım

Baya kizdm kuzum bide benim kizdgm yazlklarimi toplamamislar hatta katlamamislar kisliklarmi hurctan cikarmamslar neden iç camasrlarmi alt tarafı bi cekmece
Evet biraz art niyet var yok değil canım. Ama işte mecbur yokmuş gibi pollyanna oynamak zorundayız çünkü zorunlu bir hamilelik geçiyor.... Kendi kendine yalan söyleyip telkin etmekten başka pek çare yok... Sinirini doğumdan sonray a sakla.... O zaman çıkaırsın acısını... Şimdi minnoşunu düşün, nunla beraber başbaşa gezeceğinizi zamanları yapaacağınız aktiviteleri düşün

Ben islak mendilleri mutlaka ilik suyla yikayip o sekilde kullandim ayrica usutur falan demeden mutlaka kaka yaptiginda yikadim ilk 6 ay bebanthol 6 aydan sonra mavi muhacir kremi var zdrave onu kullandim hic pisik sikintisi yasamadim ozellikle mavi zdrave krem cok iyi geldi
Canim o muhacir kremi nerede satilio peki

Ahhh canim sorma gobek deligimden asagisi hep catladi kirmizi kirmizi yaa.kocamda diyo bosami para veriyoz okadar kremlere:KK48:
Canım ya ben nasip olursa ikinciyi 2 embriyo koydurmak istiyorum. Olur da tutarsa ikiz gebelik nasıl. Çok mu zorluyor
kızlar ya size bişey sorucam. ben bu eve taşınalı nerdeyse 1 ay oldu. diğer ev için girerken depozito vermiştim 750 tl. ama ev sahibinden ses yok resmen, dün aradım sürekli teli meşguldu bende mesaj attım,evle ilgili bir sorun var mı diye. dönmedi. yani bu kadar beklemesi normal mi ev sahibinin
Bence ara direk söyle
Kızlar göbeğimi tahta beşiğe çarptım. Bi saattir hareket yok bekliyorum hâlâ. Fıtığıma denk geldi sızlıyor biraz. Ama zaten normalde de sızlar aynı bölge. Ne kadar süre hareket etmezse sıkıntı olur? Çünkü normalde de bazen iki saat hareket etmediği ya da çok az kıpırdadığı zamanlar oluyordu.
Canım geçmiş olsun bebiş kırkmuş olabilir. Hatta ağlıyor bile olabilir
Tatlim benim 32+0 ve 32+1 haftasonuna geliyo..Devlet hastanesine gidiyorum nasıl olacak o :/ @thebeauty
23 ünden itibaren olacak cnm
Güle güle kullansın annesi :)

Biyerde okumuştum öyle carpmalarla sıkıntı olmazmış, bebeğin sarmalandigi plesanta çok saglammis, ancak hastanelik etcek durumlar korkutucuymus, seninkinden birşey olmaz bence,,, benim de çarptığım oluyor bazen,

Slm kizlar 27+6 olduk bebek hareketleri nasıl olmalı bu aralar evde tadilat var haliyle dönüyorm ara ara oynuyor günde kaç defa oynamali az oynuyo gibi gelio

Bu aksam bekle canim uzat ayaklarini dinlen elinle yokla ve gobegine ritmik ve hafif vuruslar yap meyve ye sut ic tatli biseyler at agizina allah korusun bebisini yoktur ins bisey

Back
X