2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım kesmesinler, o bir ay emeklilkte son maaşı almıcaz diye biliyorum canım, eğer şimdi yaparlarsa çok ayıp ederler
Ben de hiç bilmiyorum ki ilk işe başladığımda para yatmıştı hemen deli gibi mutlu olmuştum.... Şimdi onu çalışmadık diye geri alırsalar üç ay almış olacağız. Benim virde 40 gün yıllık iznim var omuda kullanıcam 6 hafta falan yapıyor.... Sonra fakirlik iznibiz seninle burda ne planlar yapıyorduk 37 ye kadar çalışırız diye.... Ama nerde valla 37 ye kadar dayanabileni ayakta alkışlayacağım artık kolay bişi zannediyordum.

naz trip erkeklere hiç yakıştıramam :KK70: al kız artık boşver gurur yapma.allah korusun allah başımızdan eksik etmesin onları :KK200::nazar:
amınnnnnnnnnnn :KK200::KK200::nazar: kütüğüm benım nazlı yarim :D
Bebek zaten , bir yerini dayıyo , korktum bu kadar sık olmazdı bide aynı zamanda bel ağrısıda olunca..neise bakcam devam ederse bi doktorumla konuşurum olmadı..
benmkıde dayıo canım bugun sık sık bıde ayagımı kolumu gobek delıgımın ustunu ıttırıp duruo canım acıo ama mutluda edıo benı :)
kızlar yarın rapor alıcam ben ya karnım çok ağrıyor bacaklarımda iş çekilmiyor artık, aile hekiminden alayım valla alışsınlar bensizliğe artık ya resmen sancı giriyor, diyorum müdürle konuşun bir memur getirin şuraya ben gidince arkadaş zorlanıcak işler yoğun oluyor bazen ama hala duruyorlar ya
canm bosver almasınlar memur ne dusunuosun mecbur alıcaklar. eşimde senın gıbı okdr yogunkı yırttı kendını bırını alın dıe en sonnda dedıler 3 personel alınacak yanına. bugun odasında sureklı uyuklayan ıs yapmayan adamı alıp baska odaya koymuslar ıslerı yurusun aksatmasn dıe de yanına yardımcı vermısler bıde taseron o adam. esıme deıdm yapma ne yapıosn bırak ne hallerı varsa gorsunler. sen memursun atsalar atamazlar. adama bı yardımcı veremedıler koca gun uyuyana yardımcı verdıler adaletsız dunya :KK62: dedım ben rapora cıkttmmı sende al 15 gun ızın. snra 10 gun dgm ıznı sonra yıne 15 gun ızın burunları surtsun 45 gun dedım tamm dedı..sende acıma valla al gıtsn raporu naparlarsa yapsınlar

kızlar, saglık ocagı benı aramıstı gıtmedım daha
var mı benım gıbı olan? kan alacaklar, bebegın kalp atısına bakacaklarmıs kıytırık bı cıhazla :KK70:
doktoruma gıderken de yıne aclık tokluk göturmem lazım.
baslıycam heee. şeker yuklemesı yapılmadı o yuzden her ay aclık-tokluga bakılacakmıs.
Kıytırık bir alet mi aşk olsun kırıldım şimdi:KK12: git çocuğunu dinlesene kızım ya ne güzel ben çalışırken hergün dinliyordum şimdi 3 haftadır duymuyorum hiç sesini neyseki kaydettim arada açıp dinliyorum kızımı

bende az sey aldık dııp dııp adamın basının etını yedım. aksam etıket keserken bayılcaktım gozum doydu dedım gorcez dedı :KK70: hıc doyduguna ınanmıo. kısa denk gelıo ya sankı cıkıp alamıcakmısım gbı gelıo. bıde calısmıcam ya alamazsak dıe de korkuyrum oda kızıo bana :)
Evett dünya kadar eşya olmuş. Annemler almış ben almışım. Kayınvaldem dün geldi bi dünya o almış☺️☺️ Ama gene bir eksik buldum.. Çıngırağımız yok. Onu ne zaman kullanıyoruz lazım olacak birşey daha buldum

Kıytırık bir alet mi aşk olsun kırıldım şimdi:KK12: git çocuğunu dinlesene kızım ya ne güzel ben çalışırken hergün dinliyordum şimdi 3 haftadır duymuyorum hiç sesini neyseki kaydettim arada açıp dinliyorum kızımı
kız sen nerelerdesınnnn aksam aklıma geldın. ızne ayrıldınmı

gıcık oldum ondan öyle dıyorum sen alınma yahu :D
ayy canım valla delık desık oldum yaa.. kanı en son baska bı yerde aldırmıstım, inan kötü iğne yaptı pıslık kadın. sogudum ıyıce ıgneden. gıdınce iğne olucam ya ondan ıstemıyorum artık

hareket edıyor ya o yetıyor bana :KK53:

Teyzeleri oğluşumun uyku seti nasıl olmuş :)

Eklentiler

• 12195968_10206469132460634_2819626794576253550_n.webp
    12195968_10206469132460634_2819626794576253550_n.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 89
Evett dünya kadar eşya olmuş. Annemler almış ben almışım. Kayınvaldem dün geldi bi dünya o almış☺️☺️ Ama gene bir eksik buldum.. Çıngırağımız yok. Onu ne zaman kullanıyoruz lazım olacak birşey daha buldum
ben onlarıda aldım normalde 6 aydan sonra ama 3 aylıkken hareketlenıolar verırım elıne yada önüne koyarım dedım. 2 tanede dıs kasıyıcısı var :D

benımkıde gece 4 te ayak kasıomus uyanmıs. bende deprem oluo sandım basladım yuksek sesle dua okumaya noluo askım dedı korktu oda ben doguruom sanmıs :KK70: dedım deprem oluo kac yok askm ayagımı kasıom dedı hay allahım dedım yanı aklımı aldın. snra dondu fosur fosur uyudu ben 7 ye kdr uyuyamadm snra uyumusum 8 e ceyrek kala zor kalktım :KK43:
Ay çok güldüm ya ofistekiler kendine gel noluo dedi :KK70::KK70::KK70::KK70:

canım en iyisi içinde kalmıcak :))
İşte .... Ama erkekler bebeklerinin yüzünü görünce baba olur derler.... Bu gerçek birşey. Anlayamıyorlar çünkü. Karnım oynayınca bakıyor ıy ıy ıy nasıl birşey bu böyle mahvetti içeriyi diyip duruyor

İşte .... Ama erkekler bebeklerinin yüzünü görünce baba olur derler.... Bu gerçek birşey. Anlayamıyorlar çünkü. Karnım oynayınca bakıyor ıy ıy ıy nasıl birşey bu böyle mahvetti içeriyi diyip duruyor
:KK70: benımkı de korkuyor oynayınca
ben de korkuyorum gercı.
allahın mucızesı nasıl bişi dimi.. 2 tane cinsiyemız var şuan, 2 kalbimiz. 2 insanız :=)
böyle düşünce garip oluyor :KK53:

biz insan, erkekler insan evladı

Back
X