2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ağızlarının payını ver ver bitiremedim ya bi bitmediler :KK20:
Siz dogurdunuz ii b.k yediniz de nasi biter :D
Bende digiturk film izliyorum.:cool: Yesil deniz ne kiz trt 1 de mi
Ivetty :) dogru duzgn diziniz yok bi yesil deniz bi kiralik ask izlioz. Gecen kis ne guzeldi dsmartta guzel altyazili filmler vardi. Silahsorler vardi csi die bi kesmeli bicmeli dizi vardi hicbiri kalmadi bu yil :( sen ne izlion digiturk te kiz varmi guzel seyler

Kızlar ya bu halimle bile bana bugünleri çok ararsın diyenler var.
Çok rahat hamilelik geçirip kendi evladına bakmayı eziyet olarak gören insanlar.
Bunun neresi güzel günlerim?
Doğur görürüz diyor.
Dört gözle bekliyor bebeğimle rezil sefil olmamı.
Nasıl insanlar var ya.:KK43:
Ayy bence onlar çocuk istemeyenler,es kaza hamile kalanlar.... Onunla vakit geçirmek falan çok güzel olur ... Benim en yakın arkadaşın kızım olur artık inşallah

Siz dogurdunuz ii b.k yediniz de nasi biter :KK70:

Ivetty :) dogru duzgn diziniz yok bi yesil deniz bi kiralik ask izlioz. Gecen kis ne guzeldi dsmartta guzel altyazili filmler vardi. Silahsorler vardi csi die bi kesmeli bicmeli dizi vardi hicbiri kalmadi bu yil :KK43: sen ne izlion digiturk te kiz varmi guzel seyler
Evladima bakmaya mi erinecem dedim yaa al benimkine de bak dedi. Kendin peydahladın şikayet etme o kadar kendin bak dedim :D

o konuda bir şey diyemiyorum bizim gibi hissedemiyorlar, biz kıpırdamalarını her şeyini hissediyoruz duygusal bağ var aramızda bebeklerle ama onlar dış kapının dış mandalı gibi dışardan bakıyorlar :)))
Aynen öyle... Ama doğuncada hiç oynamak için vermiycekler .... Görürsün... Acıkınca pisleyince al bunu annesi.. Güldüğünde keyfi yerindeyken ver bakıyım oğlumu kızımı

Siz dogurdunuz ii b.k yediniz de nasi biter :KK70:

Ivetty :) dogru duzgn diziniz yok bi yesil deniz bi kiralik ask izlioz. Gecen kis ne guzeldi dsmartta guzel altyazili filmler vardi. Silahsorler vardi csi die bi kesmeli bicmeli dizi vardi hicbiri kalmadi bu yil :KK43: sen ne izlion digiturk te kiz varmi guzel seyler
Ya izlencek bir dizi yok bu sene cok kalitesiz. Digiturkte var tabi canim kocam yeni film kanallari da actirmis evde canim sikilmasin diye :pcok guzel oluyor.ama isimleri yazmiyor valla adini bilmiyorum su an :-):-)

canım yorgancılardan bebek yorganı alsana annem 50 lıraya pamuk yrgan aldı. dısardan da alsan aynı en azından organık olur.

Yorgani alirizda canim su korumalik muabbeti varya o iste kafama takilan.bugunde yatak odalarini siparis ettik.ne tac da ne ozdilektekiler uyuyor korumalillar falan.of ne zor is yaa her yerim agirdi gezmekten.bu gece dogurmasam iyidi

Kaloriferleri cok yakiyorlar cnm ya.o sebepten uzun kollu bile giyilmiyor evde.bende sabahlikli almadim lcw de su hirkayi gordum bu tarz hirka alicam.sabahliga bosa para vermeye gerek yok zaten giyilmiyor ki..hirkayi kullanirim.her turlu dedim..

http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Hirka/2347841/470317
Benim sabahlığım var zaten hırkalarım da var ben de ikili aldım hep. Hatta lohusa almayacaktım normal aldım iki tane. Adam bi tane kalmış 20ye veriyim dedi çok ısrar etti alıverdim lohusa da :D

Eklentiler

• 20151102_173721.webp
    20151102_173721.webp
    26 KB · Görüntüleme: 105
canım alt komşu doğum yapmış hayrlı olsuna gitim.eltisi 24 yaşındaydı.eltisinin büyük oğlu 2.5 yaşında ikiz oğlanlar 1.karnındaki de 4 aylık şok oldum tabi.kıza sordum ben düşünüyom 1 taneyi sen nasıl bakıyosunedim.tek başıma 3 çocuğada ben baktım dedi.ve hamile şu an 4 aylık
Ay masallah bananda o gucu versin Allah

benim myomlar başıma bela oldu.Doktorum myomların olmasaydı süper bir hamileliğin olacaktı diyor.Ne kusmam oldu ne aşermem hiç birşey ama myomlar koltuğa mahkm etti beni sen şanslısın maşallah diyeyim de nazar değmesin
Cok sukur canim bi sikintisini yasamadim ama belkide sikintim oluyodur gebelikden diye dusunuyorum.psikolojik sikinti yapiyo simdilik.seninki niye okadar zorladiki yaa.neden hep dinlenmenmi gerekiyomuss

Benim sabahlığım var zaten hırkalarım da var ben de ikili aldım hep. Hatta lohusa almayacaktım normal aldım iki tane. Adam bi tane kalmış 20ye veriyim dedi çok ısrar etti alıverdim lohusa da :KK70:

Eneemm ne ucuz len.. guzellermis evde rahat rahat giyersin.bende burda bulsam alirim ama tek altlar bile 30.. hastanede ne giycen peki.. Benim sabahliklar cok sexapel :KK70:hastaneye uymaz.genelde geceleri sigara icerken kullanirdim sabahlari degil :KK70:

Ben çok uzun sürmesini diye parti parti yıkamaya başladım, annem ve kardeşim aldıklarını yıkayıp ütüleyerek getirecekler de kayinvaldem direk verdi aldıklarını, nerde onda o incelik, bir de doğum çantanı hazırla ne olur ne olmaz diyor, o kadar çok dedi ki en sonunda doğum çantası mi daha önemli, bebeğin ve benim sağlığım mi, erken doğururSam eve uğrar alır gelirsiniz eşyaları dedim...

Bu arada ankarada uygun doğum fotoğrafçısı bulan olursa haber versin, kime sorduysam 1500 tl fiyat veriyor, en geniş pakete de eşim yuh diyor o paraya ...
Yaa ben biranda yikayip kurtulayim dedim ondan oyle yorucu oldu canim.kaynanalar cok bilir zaten.vallaha doktorumdan birinin kartini aldim dogum fotocusu ama aramadim inanki.eger o rakamlarsa yuh yanni.benim koca hayatta kabul etmez.hem gosterisli bir oda hazirlamicam yani sadece dogduklari anlarda ve odada bikac tane istiyodum ama ararsam haber verirm canim sanada.

Back
X