2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım gece ailesi eşimi aramış size mi geldi diye.. ben konuşsam nasıl olur acaba kv ile falan yeter artık bugün eve gitmeyecem arkadaşıma gitcem.. Eşim ailesiyle konuşmazsa gitmeyecem gerçi geçen konuştu da noldu.:KK62:
bence annene sölicem diye tehdit etme git annesine erkek getiriyo bu eve ben burda k... mi işletiyom de dövsün onu :)
delisin kız sen, korkulur senden :KK11:

Ozaman ben yalanci sanci cektim. Gezinince geçti ama yatinca devam etti gece boyuda hep karninda agri vardi kabizmisim gbi hic uyuyamadim.

Peki dogum esnasinda sanci geldiginde ya ikinamazsak cocuga zarar vermiş olurmuyuz..ben en cok ondan korkuyorum o aciyo bilmedigimden ya sanci geldiginde ikinamazsam ya ittiremezsem diyorum. O yuzden epidurali dusundum ana ondanda korkuyorum napayım be karar vereyim bilemedim :KK43:
Canim üç kere ikindim ve bebek çıktı ebe biraz yardimci oluyor karnına bastırıyor bende o bastirmasindan ck korkmustum ama çok şükür bi şey olmadı epidural de sanciyi hissetmedigin için ne kadar güçlü ikinabilirsin bilmiyorum valla ben birinciyi yaşadım bana soruyorsan bende korkuyorum zaman yaklaştıkça allaha emanet yavrularimiz ve biz epidural de de sonradan problem yaşamak korkutuyor beni daha uzun süreli sonuçları tespit edilememis diye duymuştum ve omurilige yaptıkları için çok riskli ne bileyim ömrümüzde en fazla 1 gün bebeğimiz için sancı çekeceğiz dayanmaliyiz en azından doğum sonrasında çekmemek için

canım gece ailesi eşimi aramış size mi geldi diye.. ben konuşsam nasıl olur acaba kv ile falan yeter artık bugün eve gitmeyecem arkadaşıma gitcem.. Eşim ailesiyle konuşmazsa gitmeyecem gerçi geçen konuştu da noldu.:KK62:
e eşin ne demiş, 10 dan beri bizde oturuyoruz mu demiş. ne gitmeyecekmişsin evine, ara kocanı akşam eve geldiğimde kardeşini evde görmek istemiyorum de

e eşin ne demiş, 10 dan beri bizde oturuyoruz mu demiş. ne gitmeyecekmişsin evine, ara kocanı akşam eve geldiğimde kardeşini evde görmek istemiyorum de
eşimin ne dediğini sormadım bile.. kız sabah 9 da işe gidiyor... evde olmaz zaten de ... ben artık yoruldum bu olaydan.. :KK43::KK43:

bana kalsa Adana yörelerine ait tüm küfürleri sıralarımda eşim var arada... ben boşayım da kardeşleriyle bekar evine çıksın bari .. Oturduğumuz evde benim üzerime zaten..:KK53:
kovala hepsini o zaman :) şaka bi yana eşin üzülmesin diye bişey demiyon ama böle alıştırma bence gerçi alışmış alışacağı kadarda. en güzeli eşine rica et kapıyı açmam bida de. hayır işe yarasa bari temizlik falan yapsa yemek yapsa sana yardımcı olsa seve seve gelsin. otel parası al 120 tl günlük. belki gelmez o zaman. yapılcak çok şy varda sen yapamayınca bende bişi diyemiyom :)

günaydın kızlar moralim çoooook bozuk :mad: bana bi akıl verin aklımı yitireceğimmm yeminlen düşünme yetimi kaybettim.. anlatmam lazım beni bi sizler anlıyorsunuz.. dün uyurken gece 12 de telefonm çaldı bi baktım büyük görümcem arıyor.. açmadım.. 15 dk sonra kapı zili çaldı.. o arada tekrar uyuyakalmışım.. yataktan sıçradım zil çalınca .. eşim kapıya baktı.. görümcemmiş.. arkadaşlarıyla yemeğe gitmişte eve gitmeye korkmuş babası kızar diye.. ben hiç yataktan kalkmadım tabi.. odaya sesleri geliyodu.. sinirimden ağladım... sabah eşim beni servise bırakırken böyle böyle oldu dedi. haberim var dedim.. ya ailen ya ben dedim beni kaybedersin dedim gerekirse boşanırız bizim evin kapısında otel yazmıyor dedim.. adam şok oldu.. boşanacağımdan değil eşimi çok seviyorum ama ailesinin bekar evi gibi davranması beni yıldırdı artık... daha pazar günü görümce bizdeydi.. afedersiniz o gün gece lavaboya gittim bi baktım pislik içinde lavabo.. midem bulandı :mad: ben napim kızlar bana akıl verin boğazım bile hala düğüm düğüm çok kötüyüm..

hamilesin ya iyice hassaslaşmıssın yaptığı çok ayıp, eşine söyle kardeşi ile konuşsun, gece gece nerde napıyor bilmiyoruz Allah korusun başına bişi gelse naparız de, bu kadar geç saatte biz de onu eve alarak aslında onu desteklemiş oluyoruz yanlış oluyor bizim de babamız kızardı ama gider eve azar yer oturur yapmazdık bir daha de, konuya doğrudan bizim evimiz ne işi var diye girme ayrıca ben hamileyim stres oluyorum kötü oluyor yakında bebeğimiz de gelecek aile ortamı iyi olsun kavbga gürültü olsun istemiyorum de, sen üzerine gidersn daha çok teper, baktın bunlarda işe yaramıyor, kayınbabame söylicem gece geliyor nerde napıyor bilmiyoruz diye konuşmayı düşünüyorum dersin

:(
kkkk.webp

Back
X