- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #47.441
50 lik paketim var
yarısını koycam.
fazla mı ki
canım arkadaşlar 10-15 diyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
50 lik paketim var
yarısını koycam.
fazla mı ki
sezeryan olanlar 2 gün kalıyormus.canım arkadaşlar 10-15 diyorlar
sezeryan olanlar 2 gün kalıyormus.
o yuzden paketın yarısını götüreyım de sonradan bez ıle ugrasmayalım dedım
gerci orada vardır bez.
bebegın kilosu iyi olsa bileinş zamanında olurlar canım ya yengemle konuştum 34 haftalıkken yapmış son doğumu ben ozaman ilgilenememiştim annemler ilgilenmişti başka şehirdelerdi. 10 gün küvözde kalmış, halbuki 34 hafta çok aslında, küvöz olayına girmicek zamanda yani zamanında doğsalar keşke, aynen haklısın fazla koymakta fayda var
Çok teşekkür ederim canım benimmm. Amin,rabbim hepsine de uzun ömürler versin inşMasallah canim, zor zamanlar gecirmissin ama ne guzel simdi iki evladin kucaginda, biri karninda. Allah hepsine hayirli uzun omurler versin.
Çınarlı canımGaziemirdeyim canım ben... Çınarlıya mı gidiyodun, ege üni mi, yoksa ikisi de değil mi?
Bakalim canimm hayirlisiyla insallah gerek kalmazda olursada Allah yardimcimiz olur insallahhkilolaları şimdiden gayet güzel maşallah.
hem girselerde takacak bir durum yok
nasıl olsa sezeryan olunca 2 gün yatıyorsun
o 2 gün de bebikler orada olur. bence :=) 2-3 günden bişi olmaz![]()
Ben evi süpürdümBen de gezme faslını bitirdim şimdi temizlik faslı bana bakıyor. Ama yapmamam lazım. Halı kaldırdım antreye kadar anca taşıdım. Kocamı bekliyorum![]()
amin :=) son zamanlarımız oldugu içinBakalim canimm hayirlisiyla insallah gerek kalmazda olursada Allah yardimcimiz olur insallahh
Yaa sorma gecsinmi gecmesinmi karar veremiyorm.gun gectikce korkuyomda.korkununda ecele faydasi yok.cok agrim oluncada biran once dogsunlar istiyomm.amin :=) son zamanlarımız oldugu için
bir türlü gecmıyor zaman![]()
ufacık bır bel agrım olsunYaa sorma gecsinmi gecmesinmi karar veremiyorm.gun gectikce korkuyomda.korkununda ecele faydasi yok.cok agrim oluncada biran once dogsunlar istiyomm.
Kendimizi dinleye dinleye bi hal olduk vallaha.bende oyleyim belime yada kasigima agri vurdumu hemen acaba doguruyommu diyorum.Allahim vaktili gelsin tüm bebikler insalllahufacık bır bel agrım olsun
tırsıyorum hemen![]()
amin inşallahKendimizi dinleye dinleye bi hal olduk vallaha.bende oyleyim belime yada kasigima agri vurdumu hemen acaba doguruyommu diyorum.Allahim vaktili gelsin tüm bebikler insalllah
KaşınıyorumAfferinnn sana surahi kaldirmiyordun bi ara
Canım o hiç belli olmuyo ya eltim 32 33 haftalarda doğurdu 40 gun kaldi kuvezde bebiş. Yengem 35 hafta mı ne doğurdu hiç kalmadı küvezde.inş zamanında olurlar canım ya yengemle konuştum 34 haftalıkken yapmış son doğumu ben ozaman ilgilenememiştim annemler ilgilenmişti başka şehirdelerdi. 10 gün küvözde kalmış, halbuki 34 hafta çok aslında, küvöz olayına girmicek zamanda yani zamanında doğsalar keşke, aynen haklısın fazla koymakta fayda var
Ben yapmadım ya halıları taşittım kocama kendim onu bile yapamadımBen evi süpürdüm
Eşim de vileda yaptı
Banyoyu da temizledimm mi tamamdır bugünlük :)yoruldum sanki
Sonra zatwn anca yemek haxurlığıı
Yapmadim pek canim kociş son anda yetişti halilara daOlsun yinede deneme gafletinde bulunmussun.hem daha yeni temizlik yapmamismiydin.az rahat otur yahuuu
tr de 41 hafta mı hesaplanıyor acabaKızlar ya benim 18 aralikta 39 haftam bitiyo 40a giriyorum usg şeysine baktım.![]()
Canim genelde doktorlar ultrasonu degilde, son adet tarihini dikkate aliyorlar. Benimde 1 hft onden gidiyordu, sezaryan ona goremi olur dedim, hayir SAT'a gore dedi. Ama bebegin onde gitmesi iyi bisey.Kızlar ya benim 18 aralikta 39 haftam bitiyo 40a giriyorum usg şeysine baktım.![]()
Teşekkürlerbunlarda güzel oluyor. e bebege yenı model gelmıs. fiyatlarda uygun
bak ıstersen http://www.e-bebek.com/baby-plus-basic-cam-agaci-yatak-60x120cm_BYP-50512
http://www.bilio.com/besik-ve-bebek...ium=banner&utm_campaign=retargeting#pid=10021
buna da bak. ike model ve çok uygun
http://www.bilio.com/besik-ve-bebek...ium=banner&utm_campaign=retargeting#pid=10021