2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bikac aylik icin alma istersen sen de haklisin. icine yorgan tarzi bilmiyrm biseler katarsan rahat eder yine bebis. biz aldik kattik icine,park yatak kaliteliyse cidden kaldirir.sen oyle bi dene istersen once
Hee olmadi ceyizlik yorganlarimdan sererim altina dedim oda bi alternatif yani

20151115_170030-1.webp

benimki boyle durdu,zaten cok bekletmicem asagi alcam bebisi ben.ama bu besigi gun icinde kullancagm icin sorun da degil bnm icin,gozum ustunde olur. sungerin kalinligi da 10cm i geckindi hatta.. oyle gor istedm ondan attm kst06 kst06

Eki Görüntüle 1689948
benimki boyle durdu,zaten cok bekletmicem asagi alcam bebisi ben.ama bu besigi gun icinde kullancagm icin sorun da degil bnm icin,gozum ustunde olur. sungerin kalinligi da 10cm i geckindi hatta.. oyle gor istedm ondan attm kst06 kst06
Iyi durmus canim seninki.sen daha uzun sureli kulanirsin tabi busekilde.

üşenmedin oralara kadar geldın demek.
ayy o gunlerı hatırlamak dahi istemıyorum :D

( allahım neden öyle dediğimi biliyorsun, şükürler olsun bu günlere):KK53:

tr de 41 hafta mı hesaplanıyor acaba
Bilmiyom ki dr da aralığın 20sinden sonra gelir diyor o hafta. Benim sat 22 ya da 23 marttı bi de. Gec döllenme olmuştu. Ama şimdi ileri gecmiş sanırım. Kilosu da çok değildi ama usgde fazla görünüyor anlamadım.
Canim genelde doktorlar ultrasonu degilde, son adet tarihini dikkate aliyorlar. Benimde 1 hft onden gidiyordu, sezaryan ona goremi olur dedim, hayir SAT'a gore dedi. Ama bebegin onde gitmesi iyi bisey.
Benim son adet tarihim 22 23 mart falan canim. Yine aralikta geliyor yani. Ilk aylar ocak dedi dr gerideydik döllenme geç olmustu ona göre dedi anlamadim kafam karıstı bayaa
inş hiç birimizin küvöze gereği kalmaz cnm
Inşallah canim ama bebişlerimiz için hangisi sağlıklıysa o olsun

Bilmiyom ki dr da aralığın 20sinden sonra gelir diyor o hafta. Benim sat 22 ya da 23 marttı bi de. Gec döllenme olmuştu. Ama şimdi ileri gecmiş sanırım. Kilosu da çok değildi ama usgde fazla görünüyor anlamadım.

Benim son adet tarihim 22 23 mart falan canim. Yine aralikta geliyor yani. Ilk aylar ocak dedi dr gerideydik döllenme geç olmustu ona göre dedi anlamadim kafam karıstı bayaa

Inşallah canim ama bebişlerimiz için hangisi sağlıklıysa o olsun
usg ye bakma. sata bak. benımde 1 hafta önden gııdyor
ama ben kaale almadım artık :=) sata göre konusuyor doktor cunku

Back
X