2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy o gaz sancısı ne beter bişey. ben bi gece ölüyodum hiçbişey kar etmedi ondan beri ayaklarımı sadece duşta görüyorum hep 2şer kat çorap yatarken bile allah korusun bidaha:KK57:
bende de var o canım ayağa kalkınca filan şimdi doğurcam heralde diyorum:KK53:
Kizlar gaz sancisina rezene cayi cok.iyi geliyor.icebiliyoruzda doktoruma sordum ben.... benim de geceleri tutuyor bazen rezene cok iyi geliyoe.icip ayaklarini kendine dogru cekip yan.yatinca cikiyor butun kotulukler.icinden

ben de alayım demek ki artık gerekiyor oturduğum yerde duramıyorum karnım portatif gibi sök çıkar parçam gibi oldu
http://www.ebrumaternity.com/lohusa-ve-ic-giyim/ic-giyim/1055-karin-destekleyici-hamile-bant.html
bunu aldım ben canım.
S beden olmama rağmen M beden aldım.
ve gayet sıkı geldi bana.
tavsiye ederim diyemeyeceğim.
çünkü kısa süreli kullanabiliyorum bunu.
dediğim gibi karnım sertleşiyor ve çıkartıyorum.
geçici olarak belime ve karnımdaki ağırlığı taşımama destek oluyor.

acayip siskinlik var bende yahu,sanki dunyalari karnimda tasiyorum,yemisim yemisim yemisim...agirlik yapiyo karnimi tasiyamicam yakinda :mad:
Aynen canım, o kadar çok şişiyor ki karnım sanki patlayacak gibiyim... Hiç bişey yiyesim de gelmiyor bu yüzden.. Ama mecbur yiyorum.. :) Sanırım hepimizde aynı sorun var...

Aynen valla :) bende dr umun ona aktigini düşünmüyorum adam isinde gucunde :) ama insan utanio yinede

Ayyy kadin dr nefret ettim. Ilk kadina gittim 24. Haftaya kdr herseyi parali veriodu bisiden de anlamiodu bu dr a gectim gecince iiki gecmisim dedim. Gecen arkdsm da degstrdi kadini buna gecti. Kizin erken dgm riski varmis megerse mal kadn anlamamis

Saol canim benm insallah. Buz 261 e aldk canm 1 gnluk yuzde 25 indrimi yakaladk tesadufen. Gecen 300 liraykende birgunluk 240 dusmustu ben utandm dusmus alin demeye. Kardesimde kizdi bana ole seymi olur nie demion die. Dunde bizdeydiler dedim hemen verdiler karti ben kendim aldim :KK70:

Kesinlikle kadinlar halden anlamio ayni seyleri yasioz ama erkekler bu konuda 10 numara
Ben gerek tedavimse,gerekse suan gebelik takibini baska bayan doktora yaptiriyorum...gerci bu ikisinde karar kilana kadar oncesinde gezmisligi cok var ama cok memnunum doktorumdan... her seyi dusunuyor yatirirken kaldirirken elimden tutuyor... tahlilleri falan devlette yaptiriryor. Kontrolleri bile denk gelsin.ekstra muayene odemeyelim.diye ayarliyor... ve beni korkutmuyor hep rahatlatiyor allah ondan razi olsun....

Günaydın kızlar. Bende haftalar sonra bugün bebegimi gorucem. Muayene sırasında heyecandan tüm sorularımı unutuyorum. 28 haftaya kadar hep ultrason ile muayene oldum. Doktor hiç vajinal muayene yapmadı. İdrar tahlilini de 8 hafta da yapmıştık. Sonrasında doktor tahlil istemedi. Hatta bu tahlilerde kansızlık çıkmasına karşın 24 haftaya kadar kan tahlili bile istemedi doktorum. Tetenoz aşımı yaptırırken aile hekimliğinde yapıldı. Doktorum sanırım ilgisiz. Bende eksik bişey kalsın istemiyorum. Sizin doktorunuz kaçıncı haftada vajinal muayeneye başladı ve ne kadar sık kan ve idrar tahlili veriyorsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim.
Ilk yaptik ilk donem.icin.2. Donem. Birde ucuncu donem.icin.yaptik okadar.vajinal muayneye 30 haftadan sonra sadecer ahim.agzi olcmek.icin.ucundan bakiyorlar. Bebwk buyudugu icin pek vajinal tercih etmiyorlar

aynı durumdayım.
karın destekleyici bant aldım bu nedenle.
karnımı biri taşısın istiyorum.
bant bu sıkıntılarımı gideriyor, daha rahat hareket ediyorum ama, bir süre sonra karnımın katılaştığını hissedip çıkartıyorum.
sadece evde kullanıyorum bu nedenle.
en azından mutfak işlerini yapana kadar işe yarıyor. yoksa beni oturduğumda kaldıracak, kalktığımda oturtacak birini arıyorum :)
ilk hamileliğimde hiç bu kadar ağırlaşmamıştım.
Nasıl bısey bu bant merak ettım

Gosterıyolarsa bebısı cok iyi.enazından gorunce ıcın rahat eder :)
Aynen rahatlıyorum görünce :) uça uça gidiyorum zaten görmeye :) sevgiliyken eşimle uzaktık her buluşmada heyecanlanıyodum görcem diye, şimdi aynısı kızımda oluyo :D

selam kızlar,
kv beni sinir etmeye başladı bu şimdi başka şehirde ya doğuma yakın ben haber verince gelecek.geçen akşam eşimle konuşurken bebğin adı belli mi diye sordular bi dua hazırlayıp doğumdn önce odasına konuluyomuş.doğduktan sonra da bebeğin başının altına konuyormuş.bunun ne olduğunu bilen var mı?
bu arada bugüne kadar birgün arayıp kızım ne lazım bişey istermisin işte alışveriş yapıyoruz dedim bak şu lazım olur mutlaka al gibi hiçbişey demedi ama şimdi kalkmış bunu yapacakmış tövbe yövbe günahada giricem.
ne yapıyim sizce ne olduğunu bilen var mı kızlar?
Canim ilk defa duydum. Koydurma bosver sen kucuk bi kuran al onu koy.

aayy inş minnoşlar severler canım. beşik olarakta gece kullanırım ilk günler tam yanımda olur diye düşünüyorum:KK45: bu arada kansızlık durumlarında normal doğum yaptırıyorlarmış. bunu öğrendim bugün.sezeryan olcaksan son ay kan takviyesi gerekiyor. hani biz kansızlıkta normal doğum oluyor mu diye düşünüyorduk ya :KK50: 4 kg olmadıkca sorun yok:KK70:
Insallah canm bende otrma odama koyucam. Oda kucuk zaten ilk 3 ay besik gbi yatar icinde. Evet canm sezeryanda daha cok kan kaybi oluomus normal iimis gorumce demisti. Bu ay zaten tum tahlilleri yapip vericek kani dr. Yada o kan arttiran ilactan vericek once.baksana cogu kisinin bebegi usgden buyuk cikms valla bizim bebisle4in kg nasi olucak acaba cok olsnda sezeryana alsnlar. :) o cati muayenesi olan arkdsm bugun sezeryan oldu. Dr normalciydi ama bu sezeryan istiodu hep ve bebis gelmedi sanciyla :)

selam kızlar,
kv beni sinir etmeye başladı bu şimdi başka şehirde ya doğuma yakın ben haber verince gelecek.geçen akşam eşimle konuşurken bebğin adı belli mi diye sordular bi dua hazırlayıp doğumdn önce odasına konuluyomuş.doğduktan sonra da bebeğin başının altına konuyormuş.bunun ne olduğunu bilen var mı?
bu arada bugüne kadar birgün arayıp kızım ne lazım bişey istermisin işte alışveriş yapıyoruz dedim bak şu lazım olur mutlaka al gibi hiçbişey demedi ama şimdi kalkmış bunu yapacakmış tövbe yövbe günahada giricem.
ne yapıyim sizce ne olduğunu bilen var mı kızlar?
Bizde kuran koyarlar. Yada bir seyin icine seker nohur gibi seyler koyup karyolasina yastigin altina koyarlar. Nazar duasi falandir. Ne olacak baska

Nedense içimde acayip bi rahatlık var... Neyin rahatlığı hiç anlamıyorum... Hemde normal doğurmayı düşünüyorum şartlar el verirse... :KK46: Bende ki mi tuaf anlayamadım...

Kuzumm aman dilini ısır boş ver tadını çıkart :) Yakın zaman da çok hastane ile haşır neşir oldum. Hamişleri gördüm doğuma yakın çoğu ondan gerildim galiba. Hastane sağlam adamı hasta eder diyorlar ya benim karın ağrılarım tamamen onlar :)))

şişlik midenizde mi oluyor, benim bebeğin olduğu yerde oluyor şişlik

Bebeğim bende hep şişlik var bebeğin poposu olduğuna eminim. Her gittiğinde doktora sor, bebeğin başı nerede poposu nerede bebeğin eşi ne tarafta diye. Ben kımıldadıkça bebiş oy annesi poposunu yer diye seviyorum o şişlikleri kafayı yedim sonunda:KK70:

Kuzumm aman dilini ısır boş ver tadını çıkart :) Yakın zaman da çok hastane ile haşır neşir oldum. Hamişleri gördüm doğuma yakın çoğu ondan gerildim galiba. Hastane sağlam adamı hasta eder diyorlar ya benim karın ağrılarım tamamen onlar :)))
Canım bende şekerden dolayı 3 gün hastanede yattım. Ama sen olumsuz şeyler gördüysen ondan da etkilenmiş olabilirsin... Bende çok sıkılmıştım... Ben sonrasından korkuyorum.. Nasıl olacak bakabilecek miyim, yetebilecek miyim :KK17:

Back
X