- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #50.361
Selam kızlar, aranızda kehribar kolye kullanmayı düşünen, faydalarını duyan, gören var mı? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok azaldığını hissedersen bol bol su iç çünkü doktor bana öyle dediBende dürtüyorum yada biraz düz yatıyorum :) hiç kıpırdamamazlık yapmafı ama tek tek vuruyo arada ben gibi uykucu olacak diyorum öğlene kadar uyuyor :)
O zaman üzerindeki harfleri keçeden yapıcaz tamam anladım canım :))) Valla hiç bu işlerden anlamadığım nasıl da belli oluyorevet balonda çok tatlı olur. hangi birini yapsam bilemedim vallakeçeden değil cnm.polar ya da pazenden.. ya da saten demiş arkadaşlar o da olabilir. keçe ile dikişsiz şekiller yapılıyor. içi elyaflı olanlar yumuşak kumaştan dikiliyor.mesela baykuş çiçek kelebek vs keçe ile çok rahat yapılıyor kesip kesip yapıstırarak.
Çok güzel anlatmışsın canım :)Günaydın kızlarbugün bizim günümüz, Sayın meslektaşlarım Öğretmenler Günümüz kutlu olsun
itibarımız eskisi gibi olmasa da
Öğretmen olmak güzeldir...Yorulursun, bazen tükendiğini hissedersin, boğazın acıyana kadar anlatırsın, yorulmak gibi bir lüksün yoktur, gülümsemen eksik olmamalıdır, 7/24 vicdanınla başbaşasındır. Ufacık bir el, bir gülüş seni öyle mutlu eder ki sen bile kendine hayret edersin. Engeller çıkar karşına; bazen isyan edersin ama her gece yastığa başını koyduğunda çocuklarını düşünerek uyursun ve kendi kendine söz verirsin; onlar için hep çabalayacağım diye. Sabah kalkar derin bir nefes alır koşmaya devam edersin. Güzeldir öğretmen olmak; çok güzeldir hatta.
ŞEREFTİR, ANNELİKTİR, MUTLULUKTUR...![]()
Tmm canım saol :)canım çok azaldığını hissedersen bol bol su iç çünkü doktor bana öyle dedi
O zaman üzerindeki harfleri keçeden yapıcaz tamam anladım canım :))) Valla hiç bu işlerden anlamadığım nasıl da belli oluyor![]()
aaa canım geçmiş olsuunn. neler düşmüş öylee.kanda degerlerim baya dusuk cikmis ya yarin ins gidip tekrar vericem nedenini arastircaklarmis. hic ilac kullanmamistm su ana kadar,vitamin bile.. ama artik kullancam yani mecburen. bebis bi suredir beni baya somuruyomus yani anlasilano rahatsizliklarin sebebi anlasildi. bakalm baska seyler cikcak mi
![]()
Merhaba sevgili anneler ve öğretmen arkadaşlarım, öğretmenler günümüz kutlu mutlu olsun :) atanamayanlar olarak en kısa zamanda hayırlısıyla atanmak, öğrencilerimize kavuşmak dileğiyle :)
Teyzoşları ben bugün kızımı görmeye gittim, çok şükür küvöziçi oksijenini de kapatmış deniyolarmış. Serumunu da çıkardılar şükürler olsun. Öğretmenler günü diye hemşire ablamız bize jest yaptı, kucağıma verdi yavrumu. kızım annesinin öğretmenler gününü kutladı yanii :) kocaman bi maşallahınızı alırız artık :)
Inşallah başka şeyler çıkmaz canım, en azından sebebini buldunuz, vitaminleri kullaninca rahatlarsın umarım biraz :)kanda degerlerim baya dusuk cikmis ya yarin ins gidip tekrar vericem nedenini arastircaklarmis. hic ilac kullanmamistm su ana kadar,vitamin bile.. ama artik kullancam yani mecburen. bebis bi suredir beni baya somuruyomus yani anlasilano rahatsizliklarin sebebi anlasildi. bakalm baska seyler cikcak mi
![]()
Maşallah yaaMerhaba sevgili anneler ve öğretmen arkadaşlarım, öğretmenler günümüz kutlu mutlu olsun :) atanamayanlar olarak en kısa zamanda hayırlısıyla atanmak, öğrencilerimize kavuşmak dileğiyle :)
Teyzoşları ben bugün kızımı görmeye gittim, çok şükür küvöziçi oksijenini de kapatmış deniyolarmış. Serumunu da çıkardılar şükürler olsun. Öğretmenler günü diye hemşire ablamız bize jest yaptı, kucağıma verdi yavrumu. kızım annesinin öğretmenler gününü kutladı yanii :) kocaman bi maşallahınızı alırız artık :)
benim okulum 50 km uzakta ama diğer öğretmen arkadaşlarla beraber özel araçla gelip gidiyoruz, kendi aracımda var ama eşim kullanmama izin vermiyor son dönemlerimde
Kişinin kendi tercihidir, tabiki yoruyor ama sağlık açısından bir sorun yoksa çalışılabilir bence, evde oturup boş olunca; ay hareket etmedi, ay sancım var deyip daha fazla kuruntu yapıyorum ben... Okulda koşuşturmaca da hareket ya da ağrı şiddetli olmadığı sürece aklıma bile gelmiyor... Daha hızlı zaman geçiyor benim için :) Sadece şöyle oturarak ders anlatabileceğim bi branşım olsun isterdim, matematik öğretmeni olduğum için full ayaktayım, ben anlatmayınca anlamıyorlar malesef![]()
Canım seninki riskli gebelik mi, zekai tahir kadar geniş yeni doğan ünitesi olan özel hastane var mı bilmiyorum ama riskli gebelik değilse bu kadar takılma yeni doğan ünitesine... Tabiki gittiğin hastanede olmalı ama ben şahsen çok takılmamıştım bu olaya. Ki kendi doktorum çok aşırı riskli gebeliklerde Zekai Tahir'e yönlendirme yapıyor doğum olayında...
Zekai tahir evet iyi bir devlet hastanesi ama sonuçta devlet hastanesi... Özel hastanede bulacağın konforu orda bulman imkansız. Sancı odasında bir sürü kişi ile aynı odadasın ki bu kişiyi psikolojik açıdan etkiliyor bence, arkadaşım yanımdakileri izlemekten kendime konsantre olamamıştım demişti, çok bağırınca falan kızıyorlarmış,yanına kimse giremiyor,sancı odasında tam açıklık anında doğumhaneye alınıyorsun, yani sancı odasına girdikten sonra tek başınasın, doğumda gene yan yana perde şeklinde ayrılmış doğumhanede bir sürü kişiyle doğum yapıldığını biliyorum.
Sezeryane acil durum olmadığı sürece hiç yaklaşmıyorlar, arkadaşım doğum sancısı çekti, doğumhaneye alındı ama bebişin kafası çok büyük olduğu için normal doğuramayıp acil sezeryana alındı.
500 tl verip özel odada kalabilirmişsin, eşin falan sancı kısmında yanında oluyormuş ama hastanenenin kısıtlı özel odası olduğu için hepsi dolu ise bu şansın da çok kalmıyormuş.
Hem ağrı çekip hem sezeryana alınmak çok kötü bence, tabiki olabilir çeşitli komplikasyonlarda ama daha önce belirlenip arkadaşıma sezeryan yapılabilirdi bence.
Ben Zekai Tahir'i kötülemiyorum, ordaki doktorların tecrübesi tartışılmaz ama imkan ve tercih meselesi bu... Biz ne dersek boş, hiç bir sorun yaşamayıp memnun olan da vardır, memnun olmayanda. Deneyip görmen lazım....
Benim için malzeme bulma sıkıntılı sadece umarım onu da başarabilirim canım.. Hadi bakalım sonuçları paylaşırım inşAllah :)))evet canım aynen öyle. bende hiç anlamaz sanırdım kendimi bu kadar istekle yaparsan başarırsınannemin bile gözleri yaşarıyor
![]()
Kızlar bebişleriniz bigün çok kıpırdayıp ertesi gün az kıpırdayan varmı özellikle gündüz![]()
Çok sevindim canımMerhaba sevgili anneler ve öğretmen arkadaşlarım, öğretmenler günümüz kutlu mutlu olsun :) atanamayanlar olarak en kısa zamanda hayırlısıyla atanmak, öğrencilerimize kavuşmak dileğiyle :)
büyük boy aldım şişlik hemen inmiyo cunku.ankara city grosta 14 küsürdü.diğer yerlerde 18-19 arasıküçük boy orta boy falan var en hangisini aldın...