- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 36
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #53.661
Hayırlısı olsun canım dualarımız seninleEvet arkadaslar kasilmam var demistim nsttede de cikti hastanedeyim yatisim yapildi...ciger gelistirici igne yapildi dua edin bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım dualarımız seninleEvet arkadaslar kasilmam var demistim nsttede de cikti hastanedeyim yatisim yapildi...ciger gelistirici igne yapildi dua edin bana
Yarinmi karar verecek.hayirlisi olur insallah canimbakalım yarın bana doktorum ne diyecek çok heyecanlıyım
Birde birşey asidine bakıyorlaralt ast değil mi bakılması gereken onlar normal
Magnezyum al birde masaj yaptır eşine falan birde parmak ucunu kendine doğru çekersen düzelirkızlar bu kısıma kramp giriyor benım.![]()
mesela şuan her an girebilirmiş gibi hafıf var
Ben hergün yiyorum doktorum söyledi hiç bir şey olmadı şüküröff her seyı abartmıslar. nar yıyen var mı düzenli şekilde?
nar güya erken dogum riskine sebep oluyormus
yaptırdım az önceMagnezyum al birde masaj yaptır eşine falan birde parmak ucunu kendine doğru çekersen düzelir
ben de bugun başladım ve 2 günde bir yemeyı düşünüyorum.Ben hergün yiyorum doktorum söyledi hiç bir şey olmadı şükür
Ama hep tok içtimmagnezyumun ishal yapmasının sebebi aç karına içildiği zamanmıs. gercekten de bende öyle olmustu
sonra tok karnına almaya özen gösterdım.
aynen, bacagımı bi gersem öyle kalacakmıs gibi. sabah sağ oldu, şimdi sol kendını gösterdı.
ahahaha
yok ben kendım halletmeye calısıyorum
Geçmiş olsun bende kalsiyumu abarttım demirim düşük çıktı hep bişey oluyoryaptırdım az önce
hala aynı. son zamanlarda magnezyumu aksattıgımdan dolayı oldu, idrar enfeksıyon hapı da yapıyormus
önceden varsa bılememAma hep tok içtimhamilelikten değil yahu benim öncesinde de vardı
sabah uykumu alınca geriniyorum üst taragtan biraz o karın varya aman ne oluyo öyle
![]()
bilmiyorum ki canım benim ki merak işte en çokta ç<tı muayenesi yapacakmı diye tedirginimYarinmi karar verecek.hayirlisi olur insallah canim
ben kalsıyumu hiç kullanmadım :=)Geçmiş olsun bende kalsiyumu abarttım demirim düşük çıktı hep bişey oluyor
sezeryanda çatı muayenesı oluyor muydu? yoksa miyom oldugu için olabilir mibilmiyorum ki canım benim ki merak işte en çokta ç<tı muayenesi yapacakmı diye tedirginim
eskiler ne güzel kafalarına göre takılıyormusnar nar dediniz koca bi baş yedim yazdım fekat yayımlanmadı
kk yaz oraya nar yedim sabaha doğum haberim yayılsın meydana
![]()
Normal dogum yapacaksan.38 de falan yaparlar heraldebilmiyorum ki canım benim ki merak işte en çokta ç<tı muayenesi yapacakmı diye tedirginim
Sezeryanda yok canim cati muayenesi.sezeryanda çatı muayenesı oluyor muydu? yoksa miyom oldugu için olabilir mi
Ben bayagidir kullaniyorum.dislerim cok hassastir benim cok sukur hic firar vermedim ilactan diye dusunuyorummben kalsıyumu hiç kullanmadım :=)
aynen. neysekı son zamanlara yaklastık az kaldı şükürler olsun
evet, olmuyor .Sezeryanda yok canim cati muayenesi.