- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #53.801
Şiş göbek olduğun için olmasınGünaydın kızlar
2.30 da uyanıktım en son
Sabah da 7.30 da uyandım
Niye uyuyamıyorum ben yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şiş göbek olduğun için olmasınGünaydın kızlar
2.30 da uyanıktım en son
Sabah da 7.30 da uyandım
Aynı dert bendede var vigün çok güzel uyuyorum bi gün uyuyamıyorum bide sinir oluyorumGünaydın kızlar
2.30 da uyanıktım en son
Sabah da 7.30 da uyandım
Kizlar prensesimin yatagiyla emzirme koltugum geldi :))Eki Görüntüle 1708255 Eki Görüntüle 1708257
Umarım canım dediğin gibi dengeyi sağlayabilmek önemliHemde nasil sansli... Masallah... Birde annem bizden daha cok onu korur, hani kiskandigimizdan degilde, annemle aramizda guc savaslari olurdu bu konudaumarim dengeyi saglardiniz evde ileride
![]()
Benim de hayalimdş 40 yaş çocuğu çok şükür gerçekleştiBizim kiz buyudude yanimda dershaneye gidiyo.zaman cok cabuk geciyo.dogdugunda hep ablamla biz baktik annem cok rahat etti.bende 40 imda bi tane daha yapayim bari.
Sağol canım![]()
nazar boncuğu takmadan geçemeyecegim bu ne güzellik...![]()
Canım ya çok normal değil mi takma bugün çok komikk bise oldu ben uyudm 1de yattim 7de kalktm ay nasi korktum ben niye uyudum diom kesin bise oldu bebeğime eşim diyo sacmalama diom bukadar uyumam imkânsız ilaclarimi az arayla aldm kesin zehirledi sonra kızım bi tekmik atti anne sacmalama diyeGünaydın kızlar
2.30 da uyanıktım en son
Sabah da 7.30 da uyandım
Yanı sen bilrsn canım ama 36da uçağa raporsuz almiyolar sen yinede 33de git benveCanm sağlıklı doğsunda miniğin varsn sezeryan olsn üzme kendini.. 31. Haftada yanlarında olacağm 32.de muğlada olacağm 36. Haftada geri memlekete giderim diye düşünüyodm
Aynen her türlü ocak aynda olacak :) .. Senin içinde hayrlısı olsun canm![]()
Ya niye böle oldu kuzm acaba bende dusunuyn plesantadan mi ayrıldı diom anlardi ama demiYok kuzum ben 6-7 kilo aldım ama bebekte hiç gram alımı bile yok![]()
Ayy minoosum ayna var karsimda sandım benimkide benim kızım dio kötü olan laynanalarin hepsi aynı bende Ole diom bu kadın yüzünden bebegm hareketsiz diom çok agliyrm cnku Allah büyük mina üstüne isesin inş ben hiç babaaaneye düşkün yapmicam hatta lafina cevap versin cadıElimiz degmisken benimkinide dovelim zaten kavgaliyim suan. Bana insallah mina beni senden daha cok sever dedi gerizekali. Okadar nefret ediyorumki. Zaten oyle bisey mumkun degilde cunku kendisi sevilicek bi insan degil. Bende artik cok kotu kalpli bi dusunce bu dedim koptu kiyamet. Insallah kuserde omur boyu gorusmeyiz! Yemin ediyorum bu kadin yuzunden erken dogurucam!
Sağol kuzum sorma ben en çok şeyi merak ediyorum yataklarimizi ayiriyo ya onlara gidince doguruncada ayiricak mi acaba bide varya inadına kaldırdığı geceliklerimu onlarda giyesim var hatta kizimada mi alsam diomValla senin su kayinvaldeyi bir dovsek ibretlik yani.... her seye de karisilmaz ki..... aaa bu ne canim boyle:_(allah kolaylik versin nevrotik kadina
Kiz demek bi benimki degilmisAyy minoosum ayna var karsimda sandım benimkide benim kızım dio kötü olan laynanalarin hepsi aynı bende Ole diom bu kadın yüzünden bebegm hareketsiz diom çok agliyrm cnku Allah büyük mina üstüne isesin inş ben hiç babaaaneye düşkün yapmicam hatta lafina cevap versin cadı![]()
Canim benim sagol.benimki hamilelikte buyuyup 6 cm oldu.sonra kuculurmus.sogandanda nefret ederim kuculme duruma gore zorlarim kendimi amaKizlar doğumdan sonra sogan kürü yapin. İbrahim saracoğlunun sitesinden tarifine bakın. Küçültüyormus myomları.. ben de miyom ameliyati oldum bi tana kocamam miyom aldirdım. 5 cm den küçük miyomlarda bi kür etkili oluyormus benimki 9 cmdi küçülmez dediler mecbur yattim bıçak altına...
Yanı bazen diyorum ki kuzum bana bise olsa sevinir kızı alır buyutur oglunuda evlendirir valla o potansiyel var bana diyo kızı olan anneler evlenmesin bende dedim Allah korusun ona bise olsa ne evlenmesi anne ne sacmaliyon dediki senin için demedim oha yanı okadar abartiyoKiz demek bi benimki degilmisbenimkinin iki cumlesinden biri o benim cocugum. Cok aglatti beni allaha havale ediyorum onu. Zaten akilli olsalar bizimle iyi gecinirler. Genelde babaanneler sevilmez demek bu yuzden
ben sevmezsem seni cocugumda sevmez anneden etkilenir cocuklar. Akilli olsunlar
![]()
Canım nasılsınYanı bazen diyorum ki kuzum bana bise olsa sevinir kızı alır buyutur oglunuda evlendirir valla o potansiyel var bana diyo kızı olan anneler evlenmesin bende dedim Allah korusun ona bise olsa ne evlenmesi anne ne sacmaliyon dediki senin için demedim oha yanı okadar abartiyosevmicekler tabi huhaahahah
D bende Allaha havale ettim kuzum hele en son yaptığı yanı bana dio sana koli hazrladim su su gondercem sonragondermiyo sulalece yiyolar bunuda bana soluyo oğlum alamaz diye topladm yedik diyo ben dedim sen bana şöle komşu alır ama solemesi artık bise demiyorum Allah büyük kuzum ya bi uzağa gitseydik :)