2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annişlerrr
Screenshot_2015-12-05-07-39-04-1.webp

Elimiz degmisken benimkinide dovelim zaten kavgaliyim suan. Bana insallah mina beni senden daha cok sever dedi gerizekali. Okadar nefret ediyorumki. Zaten oyle bisey mumkun degilde cunku kendisi sevilicek bi insan degil. Bende artik cok kotu kalpli bi dusunce bu dedim koptu kiyamet. Insallah kuserde omur boyu gorusmeyiz! Yemin ediyorum bu kadin yuzunden erken dogurucam!
ay ben yokken neler olmuş. o nası kaynana aman Allahım :KK57: o kadına söylenecek çok şey var ama uzaklaştırma almak istemiyorum :KK48:

Bu aradaaaaaaaaaa günaydın. İlk defa haftasonu çalışıyorum. :KK43: öğlene kadar olması bile sinirlendirdi beni ama işyeri benim olunca kimseyede kızamıyorm ve bebek için para lazım sabrediyorum :KK43: Gece 4 falandı uyuduğumda 7:15de kalktım. Kocaman sabırlar diliyorum kendimeee ve kaldıysa benim gibi olanlaraaaa:KK74:

doktora bebegın toplanmasını söylemıstım '' olacak elbette, zaman yaklastı'' dedi
hiç demedi yani saatte şu kadar, şöyle olursa gel dıye:KK53:
bir gün aralıklarla kasılmalarım 10 dk da bir geliyo. Doktora geçen gün söyledim aradan 24 saat geçti bak doğurmamışsın dedi. Artık o rahat gudubete bişi sormayı bıraktım :D

bir gün aralıklarla kasılmalarım 10 dk da bir geliyo. Doktora geçen gün söyledim aradan 24 saat geçti bak doğurmamışsın dedi. Artık o rahat gudubete bişi sormayı bıraktım :KK70:
Bnm doktor da bana fırça attı geçen sefer aklı sıra. Bebeğin gelişimi geri düşünce acaba neden olabilir dedim ,senin bunu sormaya hakkın yok Şeker testi yaptırmadın dedi at kafası. Ne kadar oturduysa içine artık. Ben de birsey sormaya çekiniyorum tavırli çünkü. Ama az kaldı sonra yüzüne bakmam o kendini beğenmişin.
Günaydın bu arada :KK55:

Bnm doktor da bana fırça attı geçen sefer aklı sıra. Bebeğin gelişimi geri düşünce acaba neden olabilir dedim ,senin bunu sormaya hakkın yok Şeker testi yaptırmadın dedi at kafası. Ne kadar oturduysa içine artık. Ben de birsey sormaya çekiniyorum tavırli çünkü. Ama az kaldı sonra yüzüne bakmam o kendini beğenmişin.
aaaaa kız o ne fena doktormuş. O olayı abartmış ben sana söyliim. :KK20: Günaydınnnn :KK200:

Gunaydin kizlar
O nasil bi doktor ya sana tavir almaya hakki yokki sevabina bakiyo sana sanki medeniyetsiz

evet aynen öyle çalışmıyorum evdeyim ağrım sızım olmuyodu bende vücuda neden ilaç sokayım diye düşündüm... Belki de yanlış ama... Su son aylarda sırtım agrıyo oda artık ağırlaştığı için olur diyorum...
Ağrın, şikayetin yoksa gerek de yok bence de... Doğal yollardan beslenme en güzeli. Gebeliğim boyunca ağrı kesici bile içmedim, siddetli kol ağrım olmuştu, dişim ağrımisti ama yine de gerekli görmedim. Fedakarlık anne karnında başlıyor :KK36:

Şeker testiyle ne alakasi varmış. O test şekerin yüksek mi diye bakılır ki sekerin yüksek se çocuğun gelisimi tam tersi ilerde olur. Bilmiyoz diye bizi kandirmaya çalışıyorlar :KK20:
doktorunun içine dert olmuş ilk fırsatta dillendirmiş ayy ben sinir oldum sabah sabah :KK62:

Back
X