2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gebelik zehirlenmesinden şüphelenmiş sanırım
Evet öyle ama kan ve idrar normal çıktı. Bide söyle bir sorun daha var.gecen hafta doktorum bebegin kafasını 34 hafta olarak ölçtu.bu doktor nekadar ölçtu biliyormusun 39 hafta olarak.oda bir şok yarattı bana 33 haftalik çocuğun kafası 39+1 görünüyor.simdiye kadar yoktu böyle bişey.tmm önceydi yine ama 1 - 2 hafta kadardı.bana pazartesiye kadar uyku yok.nolur dua edin arkadaslar:(

Benim bir arkadaşım 34. Haftada doğum yapmıştıda 3800 grammış bebeği 5 gün kuvöze koymuş ben 34. Haftadaki kilomu söyledimde bebeğin daha doğrusu ondan

sadece kiloyla alakası yoktur onun ciğerlerle alakalıdır benim de bi arkadaşım 36 da doğurdu bebeğin ciğerlerinde enfeksiyon var diye küvezde kaldı bi süre

İyi geceler kızlar, oku oku bitmedi valla, doğum yapanlar, babyshower lar yogun bir hafta olmuş cimcim16 cimcim16 sevgidelisiyim sevgidelisiyim di doğum yapanlar yanlış hatırlamıyorsam, allah analı babalı büyüsün, sweetgiirl sweetgiirl babyshower in çok güzel olmuş, hiç de öyle çok kilo almış gibi durmuyorsun vallahi:KK48:

Bu gidişle çoğunuz aralık annesi olacak, ben doğum yapana kadar hepinizin doğum tecrübelerinden yararlanırim herhalde zira 26 ocak gözüküyor doğum tarihi :KK53::KK53:normal epidural düşünüyorum, tabi nasip kısmet. ..
@Surrender senin paylaştığın resimdeki bacak kasıma benim de çok kramp giriyor, sabahları krampla uyanıyorum, ağlayacak gibi oluyorum resmen, 10 15 dk sürüyor ve kramp girdikten sonra 2 3 gün boyunca ağrısı da geçmiyor :KK43:
:KK43: magnezyum ikiye çıkardım doktorun önerisiyle bakalım nolacak...

Bir de bugun gaz sancısindan ölüyorum sandım, muhtemelen bebiş bagirsaklari iyice sıkıstırdı, ayaklarımi da usutmus olabilirim, ikisi de birleşince tüm gün sancı cektim:KK43: gün geçtikçe şikayetler artıyor malesef...

Aralık annelerine girmiştim bebek kanala girdimi anlama yöntemi önermiş biri..sırtını duvara yaslayarak otur yere ayaklarını uzat ,bir ayağın diğerinin üzerine atabiliyorsan daha var atamıyorsan yakındır yazmış. ..
:rolleyes:
.....
Denedim YAAPAAAMADIM ay doğurcammı bennnnnn :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ay ben koltukda otururken atamiyorum ustune.bende doguracam heralde.alttaki kizim.kanala girdi ben onu nasil cevirebilirim acaba:KK48:

benim oglum o kadar cok toplanıyor ki bi yere, sonra da bi,rden acılıveriyor.

hani kola şişesini sıktırırsın agzını kapatırsın ya o da agzı kapalıyken birden tekrar eski formunu alır pat diye.aynen o şekilde.

bu kasılma mı oluyor şmdi?

Kızlar size bir soru 3800 gram doğan bir çocuğu kuvöze koyarlar mı?
Canim kuvoz olayinin kiloyla alakasi yokmus. Bebegin saglik durumuyla alakaliymis. Bizim bi akrabamiz 41. Jaftada dogum yapti, 3900 falandi, son donemler oksijensiz kalmis anne karninda, 4 gun kuvozde kaldi. Nasip kismet sanirim yani biraz bu isler. Bazilari 35 haftada 2500 doguyor hicbisey olmuyor, bazilarida miyadinda dogmasina ragmen sorun oluyor. Insallah bizimi bebisler, saglikla gelirler.

Aralık annelerine girmiştim bebek kanala girdimi anlama yöntemi önermiş biri..sırtını duvara yaslayarak otur yere ayaklarını uzat ,bir ayağın diğerinin üzerine atabiliyorsan daha var atamıyorsan yakındır yazmış. ..
:rolleyes:
.....
Denedim YAAPAAAMADIM ay doğurcammı bennnnnn :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
denedim zorla ayagimi kaldırıp attım az mı kaldı be

günaydın iyi pazarlarrrrr

Screenshot_2015-11-16-06-55-19-1.webp

sevgidelisiyim sevgidelisiyim cupcakeask cupcakeask hayırlı olsun kızlar darısı başımıza olsun allah evlatlamızı bize bağışlasın acılarını göstermesin inşallah :nazar::KK68:Bebişlerinizin kilosu kontrollerde usg.de çıkan son değerlere yakın mı doğdu yoksa çok fark varmıydı? Bazen çok farklı çıkabiliyomuş çünkü.

Benimki tamamen aynı çıktı canim

Back
X