2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek şampuan, yağı ve vücut sabunu, pişik kremi için hangi ürünleri aldınız kızlar ne onerirsiniz birde hastane için sabahlık alan varmi resim paylasirsaniz sevinirim fikir olur
Pisik kremi sudo krem super.herseyi mustela aldik.ayrica pamuk kullanacaz islak mendil almadik.sabahlikta bahaninkini aldim kalin penye sabahligi var

selam annişler, napıyonuz? dün bildiğin dökülüyordum, burun akıntım ve ateşim yoktu sadece
bol c vitamini takviyesiyle kendıme geldım bugun.
oy cnm gecmis olsn bol bol tuketmeye devam et..hep oluyo kendiliginden boyle birden bire biseler çıkıyo. dun bnm de sag bacagim kotu sizliyordu su an sukur bise yok:110:

Kizlar pazar sabahini hastanede karsiladim. Gece bi uyandim bebegim sola dusmustu baya. Saga donuyorum saga dusuyo sola donuyorum sola dusuyo. Normalde gece gunduz hic durmayan kizimdan tik yok. Sabaha kadar bekledim hic hareket etmedi. Nasil korktum anlatamam bin tane senaryo yazdim kafada. Neyse sabah acile gittik kalp atisini duydum aglama krizine girdim zaten. Hala kendimde degilim :KK43:
Canim cok gecmis olsun.tahmin edebiliyorm neler hissettigini.biraz tembellik yapmis minnosun sanirim.cok sukurki iyimis.Allah bidaha yasatmasin

Kizlar pazar sabahini hastanede karsiladim. Gece bi uyandim bebegim sola dusmustu baya. Saga donuyorum saga dusuyo sola donuyorum sola dusuyo. Normalde gece gunduz hic durmayan kizimdan tik yok. Sabaha kadar bekledim hic hareket etmedi. Nasil korktum anlatamam bin tane senaryo yazdim kafada. Neyse sabah acile gittik kalp atisini duydum aglama krizine girdim zaten. Hala kendimde degilim :KK43:
Canım çok üzüldüm ama bebiş iyiyse sıkıntı yok.doğsalar da rahstlasak ya.ben de bin tğrlü sebaryo feçiriyorum aklımdan.ya bişey olyrsa anlamazsam diye.geçmiş olsun

Gecmis olsun canim, sende bebekde iyisiniz dimi simdi?Dondunmu eve? Cok zor donemler bunlar hayirlisiyla bi bitsede, alsak minnaklari kucagimiza saglikla.

Canim cok gecmis olsun.tahmin edebiliyorm neler hissettigini.biraz tembellik yapmis minnosun sanirim.cok sukurki iyimis.Allah bidaha yasatmasin
Sagol canim. Gercekten allah hicbirimize yasatmasin. Okadar korktumki anlatamam. Cok hareket ediyo annesini uyutmuyo hic diye soyleniyodum minigime bi gece cekti kendini hemen korkuttu bizi. Simdi kirsa parcalasa gikim cikmaz valla :)

Gecmis olsun canim, sende bebekde iyisiniz dimi simdi?Dondunmu eve? Cok zor donemler bunlar hayirlisiyla bi bitsede, alsak minnaklari kucagimiza saglikla.
Dondum eve simdi canim hicbiyerim tutmuyo heryerim agriyo cok heyecanlandim agladim ondan heralde uzandim oyle. Iyiyiz cok sukur kalp atislari fln normal cikti. Tek istegim saglikla kucagimiza alalim insallah.

kızlar ya bebek nasıl uyumalı? internette bakıyorum sırt üstü diye okudum ama yan yatış yastığı satılıyo yan yatsın diyee :D hadi diyelim yan yatması gerekli. o zaman da yan yatış yastığı mı almalı yoksa reflü yatağı mı? yoksa her ikisi de mi? ben bu ayrıtılarda boğuluyorum, biri benim yerime de yapsın şu alışverişiii

kızlar havalar çok soğuk, aman dikkat edin kendinize:anneadayı: ben iki gündür yataklara düştüm boğaz ağrısı, burun akıntısı vücudum dövülmüş gibi bi yandan :KK1: Allaha şükür ateşim çıkmadı, doğal yollardan bol c vitamini,pekmez fln atlatmaya çalışıyorum yatakta :))

geçmişler olsun.

kızlar havalar çok soğuk, aman dikkat edin kendinize:anneadayı: ben iki gündür yataklara düştüm boğaz ağrısı, burun akıntısı vücudum dövülmüş gibi bi yandan :KK1: Allaha şükür ateşim çıkmadı, doğal yollardan bol c vitamini,pekmez fln atlatmaya çalışıyorum yatakta :))
geçmiş olsun. boğaz ağrısı kuruluk balgam bunlarda bende var haftalardır. geçmiyor. ama iyiyim. dünden beri çektiğim bel ağrısını saymaksak..

T the angellll @LiveYourLifeee @alekta movik movik nasilsinizz kizlarrr iyi misinizzz,eskisi kadar gorunmuyosunuz artik buralarda :110:
Ben iyiyim canim :) buara istende izne ayrilinca evde yapilcak bisuru is oluo. Giremiyorum girip okuyayim dedigimde de birsuru yazilmis oluo ustten okuyup geçiyorum muhabbet gectigi icinde yazmiyorum birsey. Son 3 haftamiz korku heyecan dizboyu :D sen neler yapiosun basi gecio benim geceleri kasilmalardan uyku filan kalmio uykusuzluga simdiden alistim sanirim :)

Dondum eve simdi canim hicbiyerim tutmuyo heryerim agriyo cok heyecanlandim agladim ondan heralde uzandim oyle. Iyiyiz cok sukur kalp atislari fln normal cikti. Tek istegim saglikla kucagimiza alalim insallah.
Canim gecmis olsun. Son zamanlar bebislrr yureklerimizi agizlarimiza getirio. Hayirlisiyla bi alsak bi kurtulsak insallah

Geçmiş olsun canım

Ben iyiyim canim :) buara istende izne ayrilinca evde yapilcak bisuru is oluo. Giremiyorum girip okuyayim dedigimde de birsuru yazilmis oluo ustten okuyup geçiyorum muhabbet gectigi icinde yazmiyorum birsey. Son 3 haftamiz korku heyecan dizboyu :KK70: sen neler yapiosun basi gecio benim geceleri kasilmalardan uyku filan kalmio uykusuzluga simdiden alistim sanirim :)

evet dogrudur izne de ayrilinca hep is yapiyosundur:) ayy senin baya da az klmis artk kismrt ins guzel guzel gelir zamanin. o uykusuzluk smdiden bizde de var malesef,icimdeki velet de pek yaramaz benim :KK45: kasilmalarm bnm de olmustu ilk kez ilac kullanmaya basladm degerlerm kotulemis.su an yok sukur.. sdce karnim kocaman oldu ve kasiniyo heh:63:

kızlar ya bebek nasıl uyumalı? internette bakıyorum sırt üstü diye okudum ama yan yatış yastığı satılıyo yan yatsın diyee :KK70: hadi diyelim yan yatması gerekli. o zaman da yan yatış yastığı mı almalı yoksa reflü yatağı mı? yoksa her ikisi de mi? ben bu ayrıtılarda boğuluyorum, biri benim yerime de yapsın şu alışverişiii

oyy o cisliye bi de yastik mi alcaz ozelll:KK48: yan yatirip arkasina destekkatarm minnosa ben popisini yedigimn:cool:

benim minnos da o kadar geriliyo ki icerde,kahvaltiyi zorla yaptim. agzima bisi aliyorum vuruyo,cay yudumluyorum tekmeliyo.. dogunca aglar da yedirmezler ya,benimki anne karninda basladi buna :KK51: cok fena olcak korkarimm
Seninkiyle benimki çok benziyo sabah kızdım hatta sonra hemen pişman oldum kaburgamı itekliyo bütüngece uyutmadı sabah da başladı erkenden azcık dur da uyuyayım dedim sonra pişman oldum durma durma korkuyorum sonra dedim :KK70: Banyoda wc.de yemek yerken yürürken hep bi kıpırtı maşallah :KK48:Doğunca da böyle mi olcak çok merak ediyorum:KK53:

Back
X