2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Enerjim yok hiç şöyle kendi işimi yapabilsem ..annem gelecek az kaldı :KK76:
Aynen hicbisey yapmadim buraya bile bakmadim dundur bugundur... Evi bok goturuyo, annemi cagiricam ona bile usendim, evde alci cekilcek ufak tefek yerler vardi esim yapayim dedi bugun ona bile birak bosver dedim. Omuzlarim agriyo, agirim vs. Sanki terkedilmis bir viraneyim. Her yanim dagilmis, yikilmisim ben. :KK14:

Benimki önden önden gidiyor belki dıyorum yerı daralırda erkenmi gelmk ister,aman gelmesin beklesin gununu,daha hıc bıseyımız tam degıl,hala calısıyorum zaten.

Çok koydum normal deterjan gıbı ondan acemeliğime geldi,olcak o kdr.15 dk cok azmış ya o da çok kısa,bebek prgramıda çok uzun,norml program attım,2.kez sorun olmadı guzel yıkamıştı.

Bakalım şubat anneleri bizim için neee dicek

Tam olarak ben...Birde ben cok yoruyorum kendimi,bıgınku performansı tavandı misal evde,bu kdr haraketliliğe yine de bu cocuk ters,hasbinallah

Kaça almıştım cnm,hatırlıyormusun
24 tl

Aynen hicbisey yapmadim buraya bile bakmadim dundur bugundur... Evi bok goturuyo, annemi cagiricam ona bile usendim, evde alci cekilcek ufak tefek yerler vardi esim yapayim dedi bugun ona bile birak bosver dedim. Omuzlarim agriyo, agirim vs. Sanki terkedilmis bir viraneyim. Her yanim dagilmis, yikilmisim ben. :KK14:
Al bendende o kadar

:KK70: ay sonunu bu şekilde bağlaman :KK70: ay dur kıazzzz göbeğim düşücik:KK70:

Enerjim yok hiç şöyle kendi işimi yapabilsem ..annem gelecek az kaldı :KK76:
bende dün kv cagırdım
bugun çok ısrar ettı iş yapmak ıcın. dün benımkı süpürmüştü her yerı zaten
bi banyo kalmıstı . çok ısrar edınce orayı yap dedım
bir ara girdim banyoya bişi demek için, kadın atlet kilotla iş yapıyor :D
:KK53:

maşallah ne yedırdın :KK53:
:) ya Surrender valla guldurdun beni:) aslında çok farklı değil işte sizinkilerden, sabah kaşarlı tost ya da yumurta, arada meyve, öğlen dunden kalan bir sebze yemeği, akşam da genelde protein ağırlıklı ama tabi değişiyor, günde iki bardak süt. Kendim de toplamda 6kilo aldım 60kiloyum. Ama yemediklerime gelirsen, hazır paket ürünler, ve abur cubur hiç yemedim, tatlı ev yapımı hamur işi ara sıra yedim. Doktor tokluksekerine de bakalım dedi o da normal çıktı valla ben de anlamadım

Ben de özlrdim
2 hafta önve gördüm ultrasonda
Bu hafta nst için çspırdı sadece doktorum
Sonucuna göre randevu tarhi verecek
Ama çok uzun zamandur görmüyorum sanki minnoşumu
Baby shower için fotoğraflarını asmıştım hafta hafta durmadan onlara bakıyorum
Buldumcuk oldum iyice valla :21:

canimm ben en son ekim sonunda gordum bebegimi. o da keyfi yani 3d yaptırdık onun sayesinde. ondan once de 2 ayi gecmisti goreli,o da ekstra echo almistik o sayede. goremiorum kilosunu boyunu da bilmiyorum. ayin9unda randevum var gidecem tansiyon kilo olcumu ve kalp atisi dinleme yapcak yin sadece.. ya ben naapimm :110: oglumun hareketli olmasi beni dinlendiriyor yoksa deli olurdum herhalde :KK61:

bende dün kv cagırdım
bir ara girdim banyoya bişi demek için, kadın atlet kilotla iş yapıyor :KK70:
Benim kv dun kendiliginden geldi, yalandan yapayim dedi, yok dedim yapma, israr bile etmedi :confused:

bende dün kv cagırdım
bir ara girdim banyoya bişi demek için, kadın atlet kilotla iş yapıyor :KK70:
:KK70: ay harika yaa:KK70: annem gelsede şu evi eve çevirse...makineye çamaşırı at...kociş çıkar...ser topla hoooopppp sepete ee....her yaka yıkanmış çamaşır hanım hanım bunlar ütü isti...adam günlerdir buruş buruş işe gidip sabaha jilet gibi geliyo.

Çalışmaktan açılıyor buruşuklar heral :KK70:

:) ya Surrender valla guldurdun beni:) aslında çok farklı değil işte sizinkilerden, sabah kaşarlı tost ya da yumurta, arada meyve, öğlen dunden kalan bir sebze yemeği, akşam da genelde protein ağırlıklı ama tabi değişiyor, günde iki bardak süt. Kendim de toplamda 6kilo aldım 60kiloyum. Ama yemediklerime gelirsen, hazır paket ürünler, ve abur cubur hiç yemedim, tatlı ev yapımı hamur işi ara sıra yedim. Doktor tokluksekerine de bakalım dedi o da normal çıktı valla ben de anlamadım
ayy kıskandım yaa :KK53: maşallah dıyeyım de nazar degmesın
bravo valla. 6 kilo bana resmen hakaret

:KK70: ay harika yaa:KK70: annem gelsede şu evi eve çevirse...makineye çamaşırı at...kociş çıkar...ser topla hoooopppp sepete ee....her yaka yıkanmış çamaşır hanım hanım bunlar ütü isti...adam günlerdir buruş buruş işe gidip sabaha jilet gibi geliyo.

Çalışmaktan açılıyor buruşuklar heral :KK70:
ne güzel hallettı işi
yemekte yaptı gıttı sonra :KK53::KK48:

KıZlarr iyi akşamlar nasılsınız? Ya sizden bişey isticem.. Bebeğimizi görmeye gittik az önce. Bizimki iyiydi çok şükür ama bi tane 24 haftalık bebiş gelmişti 1 hafta falan oldu. O bebiş pek iyi değildi biz ordayken oksijeni falan baya düşüktü. Hemşire tedavi uyguluyodu, annesi de kapıda ağlıyodu. Çok kötü oldum aklım orda kaldı, çıkıp gidesim var yanlarına.. Lütfen dua edermisiniz o minik yavruya? Rabbim hayırlısıyla dayanma gücü versin, şifasını versin, güç kuvvet versin annesine babasına minik kuzuya inşallah.. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin nolur

Back
X