2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ikinci ay aşılarını olduk çok şükür. Sabah dokuzda aşıları vuruldu öğlen iki buçukta ishal gibi cıvık kaka yaptı. Aşıdan mıdır verdiğim ilaçtan mı acaba? Hemşire gider gitmez şurubu ver demişti ve sekiz saat sonra yine ver demişti ikinciyi vermesem mi bilemedim. Siz nasıl yaptınız?
Bende bugün sabah vurdurdum.uyumuyor sürekli mız mız bende mi sürüp versem.hemşire ateşi olursa ver dedi bana .ne kadar veriyoruz şurup

Kızlar ikinci ay aşılarını olduk çok şükür. Sabah dokuzda aşıları vuruldu öğlen iki buçukta ishal gibi cıvık kaka yaptı. Aşıdan mıdır verdiğim ilaçtan mı acaba? Hemşire gider gitmez şurubu ver demişti ve sekiz saat sonra yine ver demişti ikinciyi vermesem mi bilemedim. Siz nasıl yaptınız?

Ben aşı olduğu gün yarım kaşık verdim 6 saat sonra bi yarım kaşık daha verdim
Ateşi çıkar diye korktum
Ertesi günde gene az bişey daha verdim
Ağrısı var gibiydi çünkü azda ateşi
Mor calpol bizim şurup

Ben ilk hamilelikte 47 ile baslayip 68 ile doguma girip, sadece 3 kilo kaybedip 65 ile eve gelmistim :) 8 ayda 18 kilo gitmisti.
Ama normal kilom geçen 4 yıl içinde 49 oldu.
Bu bebiste 49 ile baslayip yine 68 ile doğuma girdim. Eve geldiğimde 62 kiloydum. 2 ayda ancak 53 kiloya düştüm.
Karnima gelince: büyük kizim soruyor "anne karninda bir tane daha ayse var diiilmi" :)))
Karin benimde fena ya. Bir an evvel mekik cekmek istiyorum. Sezaryen benim

Kolay gelsin ..hiç temizlik yapalım gelmiyor..Bu aralar..Bahar yorgunluğu. .bebek yorgunluğu ile birlesince sürekli uyku modunda yim ben
Benim öyle ama mecbur yapcam perdeleri yikadm astm koltukları cektm sildm mutfak dolaplarinin kapaklarını sildm ixiyle ugrasamicam bi yatak odası kaldi

Hala korse kullanan var mı? Benim göbeğe hiç etki etmemiş duruyor
Ben hiç kullanmadm yaa bi ara taktm bunalltti beni gerçi dogmdab çıkınca kilom kalmamıştı hatta aldgm kilodan iki kiloda fazla gtmsti ama sezeryanda sonradan göbek felan olursa diye korktm smdilik düz bi karnim var umarm emzirrken kilo almam

Ya zaten elimdeği telefon bozuk..alıntı yapmıho uyuz oldum ..ne çenelisiniz arkadaş ya bugün...aşı olanlar gelmiş.geçmiş osunn ..
Ateşi.sürekli.ölçün yaaa yükselirse.verin...bizzim uyuz hemşire gelmeden 1 çay kaşığı verin calpol dedi..doktora gittim.hayır hayor dedi...çıkarca azıcık çay kaşığı kadat veriver drdi...ne 4 saatte biri yaaa...ölçün sürekli haa.mız mız ama ateş mi yok verin azcık ağrıyı kessin.. Bence tabi..:KK14: atom sana bişi dicedim unuttum..
E bebbek siparişim geldi..banyo arkadaşları aldık harika bişimiş...

Ben hiç kullanmadm yaa bi ara taktm bunalltti beni gerçi dogmdab çıkınca kilom kalmamıştı hatta aldgm kilodan iki kiloda fazla gtmsti ama sezeryanda sonradan göbek felan olursa diye korktm smdilik düz bi karnim var umarm emzirrken kilo almam

Ben de aldiklarimi verdm zaten az almistim ama yememden kismiyorum emzirdigim icin..yemeklerden degil de bu abir cubur,cikolata,lokum vs kilo aldircak bu gidisle :)) gerci emzirdigm icin okdr yememe ragmen almadim da yemesem demek ne kadar zayiflarim ama yemedim mi enerjim cokuyor basim donuyor yaa :KK47: yemesem beyfendiye yetisemiciimm:KK15:

Oglanin banyo gunu 2gun gecti,ilk kez aksam yaptircaz kismet olursa ;) yani ben uyumazsam yprgunluktan :) babasi aksam geliyor cunku anca o saate..umarm usumez ev sicacik ama ben korkuyorum azcik:110:

Bizimkide emerken hep agliyordu emmiyordu hicc aklimiza gelmedi. Bu arada canim antibiyotigi 2 gun oldu kullanali oglum karin agrisindan aglamaktan catliycak ishal yapti dr aradik bagirsak duzenleyiciyi kullan dedi aklinda olsun seninde antibiyotiklerin yan etkisi ishal yapmasi biliyosun

Bizde ne zaman gezmeye gidip gelsek bizim oglanda eve dönüşte oyle oluyor disari cikmaya korkar olduk illa kotu gozle bakmasi gerekmiyor sevgi nazarida dehiuor bebeklerimize bol bol oku canim

Bende nutella kvanozunu onume alip oturup yiyordum taki dr yasaklayana kadar bebegi huxursuz yapar karin agrisi yapar kes dedi kestim amaa depresyondayim simdide :KK43:

Cok gecmis olsun canim allah sifa versin
Teşekkür ederim sagolun

4 kilo fazlam kaldı doğum sonrası. .:eek:hala gitmedi. .neresi olduguna gelince 2 kilo göbek te birer kilo memelerde...:KK16::KK53:

Süt yapan bişicik duydum çörek otu yağı. :21:Sağıma başlıycam bana süt gerek ..

Bi de zayıflatıyormuş ..ay ben şoook:KK31:..kocacımı aradım hemen ..almadan gelme eve diye. ..kilo olayına girmedim süt yapar dedim:KK71::KK71:

Back
X