2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de durmuyorr seninki gibi..yeminle ciktim makineyi calistrdm agladi geldim,bida uyudugumda mitfaga girip yiyecek biseler aldim yine agladi geldim..yok yani oyle is yapmamin imkani yok.. Oldu olali ben ust kati temizlemedim kuzenim yapmisti bi kez onunla duruyo..allahtan biz asagidayiz burayi temizlipz ustunkoru tabi..nolcak boyle yahu :KK43:(
canım bnmki de öyleydi şimdi daha rahatım gazı hafifledi biraz o yüzden. bnmki uyuyacağı zaman ağlıyo huzursuzlanıyo artık gazı eskiden daha çoktu durmadan ağlardı bi iş yapamazdım. metzil gaz ilacı kullanıyorum günde iki kez bi de rezene fln içiyorum illa ki gaz yapacak bişi tüketmemeye çlşıyorum. zamanla azalır seninkinin de sabret canım. mutfakta aspiratör sesiyle iş yapıyorum alıyorum onu da yanıma öööyle onu dinliyo saf çocuğum :KK45:

arkdşlaar ya ben ana kucağı almk istiyorum. otomatik sallansa iyi olur ama onlar beni aşıyo pahalı geldi biraz. titreşimli müzikli bişi buldum onu da bilmiyorum sever mi ? sallanmıyo çünkü. kullanan var mı titreşim işe yarıyo mu? bi de normal yana sallanan sıradan ana kucakları var hangisini alayım fikir verin bana ?
Sör e bebekten almıştu memnundu otomıtik sallanan...ben bliss hamak aldım..hayatumı kurtardı:KK14:

Sör e bebekten almıştu memnundu otomıtik sallanan...ben bliss hamak aldım..hayatumı kurtardı:KK14:
evde dandirik bi hamak var bzm de eski usül kbraderden kaldı da yenilerinden olsa kullanırdım. bu bildiğin bez içi süngeri yok içinde battaniye döşüyom yamuluyo çocuk. bn böyle odalara da rahatça götürebileceğim kibar bişi istiyom işte fotoları var hangsnden alsam bilemedim. otmtk sallananlar şu an bna pahalı geldi ev kredisi öderkene daha doğrusu :KK64:

canım bnmki de öyleydi şimdi daha rahatım gazı hafifledi biraz o yüzden. bnmki uyuyacağı zaman ağlıyo huzursuzlanıyo artık gazı eskiden daha çoktu durmadan ağlardı bi iş yapamazdım. metzil gaz ilacı kullanıyorum günde iki kez bi de rezene fln içiyorum illa ki gaz yapacak bişi tüketmemeye çlşıyorum. zamanla azalır seninkinin de sabret canım. mutfakta aspiratör sesiyle iş yapıyorum alıyorum onu da yanıma öööyle onu dinliyo saf çocuğum :KK45:

Insallah en kisa zamanda cnm. Iki gunde cok yoruldum ya inanilmaz yorgunum ve kendim de rahatsiz oldum iyce.bikac gundur olan halleri gazdan degil,neden ama bilmiyrm huysuz ..dusuncem bu buyume ataginin 2.evresinde olusu..ilkinde de buna benzerdi ama gaz da fena yaoiyordu falan..Allah dermansiz dert vermesin diyorum her defasinda sukrediyrm sabirrr o_O ve benimki sese falan kanmiyor ya hiiccc umrunda degill

arkdşlaar ya ben ana kucağı almk istiyorum. otomatik sallansa iyi olur ama onlar beni aşıyo pahalı geldi biraz. titreşimli müzikli bişi buldum onu da bilmiyorum sever mi ? sallanmıyo çünkü. kullanan var mı titreşim işe yarıyo mu? bi de normal yana sallanan sıradan ana kucakları var hangisini alayım fikir verin bana ?
Canım ben e bebekte indirim vardı doğumdan önce almıştım 150 tlye şuan kullanıyorum memnunum ayarlanabilir özelliği müziği titreşimi var canım senin lık resimdeki çok ince demirleri kullanışlı olmaz bir bak istersen buna begenirsen alırsın IMG_20151206_200117.webp

Eymentaa doğum günün kutlu olsun oglusunla nice mutlu yıllara kayinvaliden sana pasta alır gelir :KK49: kızlar benim regl 25 gün surdu Bitti dunden beri az az kan geliyor bitiyor regl mi oldum anlamadım kızlar

Bugun dr gittim bebegimin yesil kaka yaptigini soyledim tam o sirada yapti bakti ve cok ciddi olabilir sariliktan kaynaklaniyor cok ciddi bir durum sozkonusu olabilir dedi pztsi testler yapacaklar umarim temiz cikar minnak oglumun sonuclari

ilknurrr22 ilknurrr22 kıaz :KK14:
Acık gülelim ayol..bey geldide telefonu aldım.sinir oldum telefona..kocişile değiştik mis gibi telefonum gitti 4 yılluk tel elimde :KK14: yaza kredi bitsinde bi x peria z3 aldırimEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Tavuklu patetes ve dünden kalan bulgur pilavu var..yanna bbi cacık çakacağım :cool:
Salça komayı unutmuşum :KK59:
Siz ne yiceksiniz :KK70:
Ben bugn temzlk yaptgm için makarna ve şehriye çorbası yedik en kolayindan :KK70:brnim telefonda 2 gundr kafayı yedi bozlsa diye dha edyrm ama smdi televzynla ses sistemi aldı eşim elindeki parayı ona yatrdi benm tlefn işi yatar :D

Bugun dr gittim bebegimin yesil kaka yaptigini soyledim tam o sirada yapti bakti ve cok ciddi olabilir sariliktan kaynaklaniyor cok ciddi bir durum sozkonusu olabilir dedi pztsi testler yapacaklar umarim temiz cikar minnak oglumun sonuclari

Surekli mi yapio cnm yesil? Ins onemli bir sey cikmayacak Allahin izniyle..biliorum senin de bnmki gbiydi sarilik durumu zaten..bizde nadir oluo yesil,o yuzden takilmamistim..hayirli haberlerle gel ins

Surekli mi yapio cnm yesil? Ins onemli bir sey cikmayacak Allahin izniyle..biliorum senin de bnmki gbiydi sarilik durumu zaten..bizde nadir oluo yesil,o yuzden takilmamistim..hayirli haberlerle gel ins
Sagol cnm insaallah ya kilo alimimiz da guzel ama bu is canimi sıktı bi kurtulsaydik su sariliktan insaallah hepimiz kurtuluruz

Slm kızlar şimdi bebiş bugün bacaklarda 5li karma ve zatürre aşılarını oldu perşembe verem olacak...Şimdi bu asılardan hangisinde banyo yaptırılmıyor

Slm kızlar şimdi bebiş bugün bacaklarda 5li karma ve zatürre aşılarını oldu perşembe verem olacak...Şimdi bu asılardan hangisinde banyo yaptırılmıyor
Verem kola yapılan ondan dolayi 3 gün banyo yapılmıyor canım. Ancak sen yinede banyo yaptırma bu yapılan asilarda hafif aşılar değil. Yarın değilde ertesi gün banyo yaptı r yada çarşamba aşı olmadan en garantisi .verem yapılınca 3 gün banyo yaptiramiyoruz

Back
X