2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Verem kola yapılan ondan dolayi 3 gün banyo yapılmıyor canım. Ancak sen yinede banyo yaptırma bu yapılan asilarda hafif aşılar değil. Yarın değilde ertesi gün banyo yaptı r yada çarşamba aşı olmadan en garantisi .verem yapılınca 3 gün banyo yaptiramiyoruz
Sağol canım bide Dr ateşi 38 olmadan surup verme dedi 38 çok degilmi :KK17:

ben verdim şurup ateşi yoktu. sırf agrısı için verdım. bacaga iğne cok acıtır sonucta.
Ateş güçlendirir bizim istediğimiz bişey falan diye anlattı durdu çok dinleyemedim zaten moralim bozuldu. Bebişin yüzünde fısırtılar vardı makatta pisik ama yara gibi inek sütü alerjisi olabilir dedi:KK17:

Canım ben e bebekte indirim vardı doğumdan önce almıştım 150 tlye şuan kullanıyorum memnunum ayarlanabilir özelliği müziği titreşimi var canım senin lık resimdeki çok ince demirleri kullanışlı olmaz bir bak istersen buna begenirsen alırsın Eki Görüntüle 1798240
markası ne bunun bakayım netten falan

1937060_1680670892192136_6578048585502815715_n.webp
oyun halısını düzeltmekten yoruldum.
ötekı yöne taktım bu sefer de elını vurup yamultuyor boruyu :KK48:
eli acımasa bari

Eki Görüntüle 1798336 oyun halısını düzeltmekten yoruldum.
ötekı yöne taktım bu sefer de elını vurup yamultuyor boruyu :KK48:
eli acımasa bari
:KK70:
Nodu kıooooooozzzzz sana :KK70:
O elin orayı keşfetmesi hiç iii değiilll :KK70:
Sanırım oyun halısının ömrü az...
Sen ona 12-18 ay oyuncakları al :KK70:
Dötünü yedümün fındığü :21:

:KK8: ne o kustunuz mu ...
Bohkunu çıkardım:KK14:
Yaa...uyucam gari..bu gece emme faslı bitti mi bakalım göricez..
Yatağına yatıracak halim yok..merdivenle yatağına yatırsan yeri be..yatağıda yüksek aldım güya...kuyu gibi geliyor :KK62:
Bide kafası dönence oyuncağına ille değiyır:KK14:
Buda alırken top gibi oluveriyor hepten zor :stop:
....
İncir yiyinn incirrrrrr....birde zeytinyağı için bi yemak kaşığı hergün..
Sölüyoz ne okuyan var ne dinleyen :KK11:
Sarılık sorunu olan anneler sizlere dua ediyorum ..artık geçsede güZel haberlerinizi verseniz..
Aşı mı var önünüzdeki hafta mı yada başka bişi mi önceden girin araştırın..olduktan sonra telaşla eliniz ayağınıza dolaşır..
:KK50:

Kızlar benim regl 25 gun de bitti bugün 50 günlük olduk iki gündür az az kanama geliyor regl mi oluyorun anlayamadım :KK17: bir de sprial taktirmak da karar vermedim regl düzeni bozuluyor diyorlar bilemedim ne yapacagimi :KK12: kadın olmak ne zor :mad: minnosumun da kafasında konak oldu dun zeytinyağı yaptım banyo yaptık biraz geçmiş ama başka ne yapabilirim alnında da oluyor

Kızlar benim regl 25 gun de bitti bugün 50 günlük olduk iki gündür az az kanama geliyor regl mi oluyorun anlayamadım :KK17: bir de sprial taktirmak da karar vermedim regl düzeni bozuluyor diyorlar bilemedim ne yapacagimi :KK12: kadın olmak ne zor :mad: minnosumun da kafasında konak oldu dun zeytinyağı yaptım banyo yaptık biraz geçmiş ama başka ne yapabilirim alnında da oluyor
En iyisi zeytinyağı biraz zamanla geçiyor bizimkini de var...arada zeytinyağı yla yumusattiktan sonra Tarakla geriye doğru tarıyorum biraz o da iyi oluyor ....

Benimkinde de alninda olmus,kaslarinin ustunde de var ne tuhaf :110: aynen ben de dusunuyrm hala nasil olcak ne yapcaz die yaa bnm de duzenlidir simdi bozulursa kotu :( uff cidden zor ya isimizz

Arkadaşlar hepinize merhaba ben 23 haftalik erkek bebege hamileyim temmuz annesiyim bebegin beyninde sıvı birikmesi var sınırı geçti dogunca ameliyat olacak sant ameliyatı suan herşeyi bıraktık ameliyatı için para biriktiriyoruz durumum çok müsait değil siz hamilesiniz benim gibi sizden istemiyorum ama çevrenizde yakinlarinizdan ilk bebeginin eşyalarını ikinci el uygun fiyata satmayı düşünen olursa bana yönlendirebilir misiniz ozel den ulaşırsınız numaramı veririm irtibata geçerim hem onun için faydası olur hemde benim için suan bebege sadece kalın battaniye 4 tane zibin bir tane de tulum aldım ilk bebeğim bu böyle olmasını istemezdim ama sağlığı ameliyatı herşeyden daha önemli durum duzelince ona daha iyi kıyafetler alacağım şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar hepinize merhaba ben 23 haftalik erkek bebege hamileyim temmuz annesiyim bebegin beyninde sıvı birikmesi var sınırı geçti dogunca ameliyat olacak sant ameliyatı suan herşeyi bıraktık ameliyatı için para biriktiriyoruz durumum çok müsait değil siz hamilesiniz benim gibi sizden istemiyorum ama çevrenizde yakinlarinizdan ilk bebeginin eşyalarını ikinci el uygun fiyata satmayı düşünen olursa bana yönlendirebilir misiniz ozel den ulaşırsınız numaramı veririm irtibata geçerim hem onun için faydası olur hemde benim için suan bebege sadece kalın battaniye 4 tane zibin bir tane de tulum aldım ilk bebeğim bu böyle olmasını istemezdim ama sağlığı ameliyatı herşeyden daha önemli durum duzelince ona daha iyi kıyafetler alacağım şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Allah acil şifalar versin...geçmiş olsun canım..çevremden duyarsam yönlendireceğim..Allah yardımcınız olsun..:nazar:

Back
X