- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #78.061
43 cnmBenimki de arada çok az yeşil yapıyor. Ancak sarılığı geçti .gözünde felan da kalmadi 2 aylık olduk.siz kaç günlük sunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
43 cnmBenimki de arada çok az yeşil yapıyor. Ancak sarılığı geçti .gözünde felan da kalmadi 2 aylık olduk.siz kaç günlük sunuz
Sağol canım bide Dr ateşi 38 olmadan surup verme dedi 38 çok degilmiVerem kola yapılan ondan dolayi 3 gün banyo yapılmıyor canım. Ancak sen yinede banyo yaptırma bu yapılan asilarda hafif aşılar değil. Yarın değilde ertesi gün banyo yaptı r yada çarşamba aşı olmadan en garantisi .verem yapılınca 3 gün banyo yaptiramiyoruz
Face de grupta bir annecik ateşi çıkmadan şurup vermişti. Sonra da bebişin ateşi 32-33 E düşmüştü. Sonra da hastaneye gidiş tabi.Sağol canım bide Dr ateşi 38 olmadan surup verme dedi 38 çok degilmi![]()
verem. ama sen yınede yaptırma.Slm kızlar şimdi bebiş bugün bacaklarda 5li karma ve zatürre aşılarını oldu perşembe verem olacak...Şimdi bu asılardan hangisinde banyo yaptırılmıyor
ben verdim şurup ateşi yoktu. sırf agrısı için verdım. bacaga iğne cok acıtır sonucta.Sağol canım bide Dr ateşi 38 olmadan surup verme dedi 38 çok degilmi![]()
Ateş güçlendirir bizim istediğimiz bişey falan diye anlattı durdu çok dinleyemedim zaten moralim bozuldu. Bebişin yüzünde fısırtılar vardı makatta pisik ama yara gibi inek sütü alerjisi olabilir dediben verdim şurup ateşi yoktu. sırf agrısı için verdım. bacaga iğne cok acıtır sonucta.
AaFace de grupta bir annecik ateşi çıkmadan şurup vermişti. Sonra da bebişin ateşi 32-33 E düşmüştü. Sonra da hastaneye gidiş tabi.
Ateşi çıkmadan vermek iyi degil yani. Bazi çocuklarda Ateş olmazmış zaten.
markası ne bunun bakayım netten falanCanım ben e bebekte indirim vardı doğumdan önce almıştım 150 tlye şuan kullanıyorum memnunum ayarlanabilir özelliği müziği titreşimi var canım senin lık resimdeki çok ince demirleri kullanışlı olmaz bir bak istersen buna begenirsen alırsın Eki Görüntüle 1798240
Eki Görüntüle 1798336 oyun halısını düzeltmekten yoruldum.
ötekı yöne taktım bu sefer de elını vurup yamultuyor boruyu
eli acımasa bari
Emzirirken hamile kalsak sutumuz kesilir mi acep?ha ha haaaaa
Haaammmiiiileeeyim
![]()
Canim casual e bebekte vardırmarkası ne bunun bakayım netten falan
En iyisi zeytinyağı biraz zamanla geçiyor bizimkini de var...arada zeytinyağı yla yumusattiktan sonra Tarakla geriye doğru tarıyorum biraz o da iyi oluyor ....Kızlar benim regl 25 gun de bitti bugün 50 günlük olduk iki gündür az az kanama geliyor regl mi oluyorun anlayamadımbir de sprial taktirmak da karar vermedim regl düzeni bozuluyor diyorlar bilemedim ne yapacagimi
kadın olmak ne zor
minnosumun da kafasında konak oldu dun zeytinyağı yaptım banyo yaptık biraz geçmiş ama başka ne yapabilirim alnında da oluyor
Ay canim benim cok saol bencede öyleiyi ki doğmusun. kocan senden iyisini mi bulacakkıymetını bilsin senin
Kızlar benim regl 25 gun de bitti bugün 50 günlük olduk iki gündür az az kanama geliyor regl mi oluyorun anlayamadımbir de sprial taktirmak da karar vermedim regl düzeni bozuluyor diyorlar bilemedim ne yapacagimi
kadın olmak ne zor
minnosumun da kafasında konak oldu dun zeytinyağı yaptım banyo yaptık biraz geçmiş ama başka ne yapabilirim alnında da oluyor
Allah acil şifalar versin...geçmiş olsun canım..çevremden duyarsam yönlendireceğim..Allah yardımcınız olsun..Arkadaşlar hepinize merhaba ben 23 haftalik erkek bebege hamileyim temmuz annesiyim bebegin beyninde sıvı birikmesi var sınırı geçti dogunca ameliyat olacak sant ameliyatı suan herşeyi bıraktık ameliyatı için para biriktiriyoruz durumum çok müsait değil siz hamilesiniz benim gibi sizden istemiyorum ama çevrenizde yakinlarinizdan ilk bebeginin eşyalarını ikinci el uygun fiyata satmayı düşünen olursa bana yönlendirebilir misiniz ozel den ulaşırsınız numaramı veririm irtibata geçerim hem onun için faydası olur hemde benim için suan bebege sadece kalın battaniye 4 tane zibin bir tane de tulum aldım ilk bebeğim bu böyle olmasını istemezdim ama sağlığı ameliyatı herşeyden daha önemli durum duzelince ona daha iyi kıyafetler alacağım şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.