- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #78.101
açlık durumunu kendı belırlıyor. hiç saymadım yani ne kadar beslendıgını.Kızlar bebeklerinizi ne kadar sürede emziriyorsunuz, yani her bebek farklıdır ama söyle anlatayım, uyaninca çok ac oluyor direk emziriyorum,emzirme bi 30-40 dk sürüyor, iki memeyi de emiyor, bir -bir bucuk saat falan oyun vs derken yoruluyor, uykuya geçmeden haliyle tekrar emmek istiyor, ama bende 2 saat icinde oglumu doyuracak sut birikmiyor, gene emziriyorum ustune mecburen mama veriyorum 90 cc...gündüz iki defa uyuyor,ikişer saat halinde, 9-10 gibi gece uykusuna geçiyoruz. .. uykuya geçmeden önce mama vermezsem yarım saat 45 dk içinde uyanıyor. ..
Süt artırmak için her şeyi denedim,incir ,hurma,malt içecekler, boza... yok yani... miktarının azlığıni sağımdan anlıyorum, dolu iki memeden yarım saat Sağım sonrası anca 150 cc çıkıyor ve göğüslerimin iyice sert olmasi icin rahat bi 3-4 saat geçmesi gerekiyör. ..
Mama vermek üzüyor, gün içinde her istediğinde emziriyorum,uykudan önce veriyorum mama bir tek... baska önerileriniz varsa açığım. ..
Arkadaşım emziroyorum, bi saat oyun oynuyoruz sonra uyuyor diyor,benimkisi illa bi emip öyle uyuyacak, sizde durumlar nasıl merak ediyorum
aç olsa durmaz bılıyorum çünkü.
30-40 dk fazla gibi sankı. ya da senınkı çok yavaş emıyor.
bebegını sınır olarak 1 saat ayakta tut. fazla durusa uykuya dalamaz .
ben tek meme verıyorum, ikini almıyor pek.
tek verınce dıgerı doluyor. ıkısı bırden verılırse dolmaz elbette. sen tek memeyı ver, doymazsa bıberondan ver
ötekı göğsün dolmus olur. benım 2 göğsümden de en fazla 150 cc cıkıyor :=) fazlasını görmedim bu zamana kadar .
emzik verıyor musun?