2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

On dakika sonra kendi bırakıyor di mi memeyi, verirsen bi daha alıyor mu... benımkı yavaş emıyor tahminimce, uyusa bile emmeye devam ediyor, hwon dakika sonra memeden çeksem basar çığlığı. ..
tabi kendi bırakıyo cnm ya uyuyakalıyo ya da oyun oynar gibi bi emiyo bi çıkarıyo ağzından anlıyorum ki doymuş çekiyorm o zmn ağlamıyo.

Arkadaşlar hepinize merhaba ben 23 haftalik erkek bebege hamileyim temmuz annesiyim bebegin beyninde sıvı birikmesi var sınırı geçti dogunca ameliyat olacak sant ameliyatı suan herşeyi bıraktık ameliyatı için para biriktiriyoruz durumum çok müsait değil siz hamilesiniz benim gibi sizden istemiyorum ama çevrenizde yakinlarinizdan ilk bebeginin eşyalarını ikinci el uygun fiyata satmayı düşünen olursa bana yönlendirebilir misiniz ozel den ulaşırsınız numaramı veririm irtibata geçerim hem onun için faydası olur hemde benim için suan bebege sadece kalın battaniye 4 tane zibin bir tane de tulum aldım ilk bebeğim bu böyle olmasını istemezdim ama sağlığı ameliyatı herşeyden daha önemli durum duzelince ona daha iyi kıyafetler alacağım şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun benim Oğlumda da var şant beyin kanaması yüzünden su biriktigi için. Üniversite hastanesinde devlet karşıladı bizimkini yoksa 10000 falan fiyatı. 23 hafta çok erken nasıl farkedildi

Çok geçmiş olsun benim Oğlumda da var şant beyin kanaması yüzünden su biriktigi için. Üniversite hastanesinde devlet karşıladı bizimkini yoksa 10000 falan fiyatı. 23 hafta çok erken nasıl farkedildi
Bende üniversite hastanesinde yaptiricam canim ama ben ameliyata prof un girmesini istiyorum o yuzden doktora 2000 tl veriliyor bide özel odada kalmamız gerekiyor enfeksiyon kapmamasi için git gel yol yemek masrafları derken 5000 tutar bunu biriktirmeye gücümüz yetiyor zaten özel çok pahalı onu yaptiramiycaz elimizden gelenin fazlasını yapicaz ne olursa olsun bu arada 17. Haftada teşhis edildi sıvı birikmesi anne karnı dahil her yaşta gorulebiliyormus bu hastalık çeşitli nedenleri varmis

Bende üniversite hastanesinde yaptiricam canim ama ben ameliyata prof un girmesini istiyorum o yuzden doktora 2000 tl veriliyor bide özel odada kalmamız gerekiyor enfeksiyon kapmamasi için git gel yol yemek masrafları derken 5000 tutar bunu biriktirmeye gücümüz yetiyor zaten özel çok pahalı onu yaptiramiycaz elimizden gelenin fazlasını yapicaz ne olursa olsun bu arada 17. Haftada teşhis edildi sıvı birikmesi anne karnı dahil her yaşta gorulebiliyormus bu hastalık çeşitli nedenleri varmis
Bi de ameliyatı bebek 2 kiloyu geçtikten sonra yapıyorlar. O kadar süre özel odada kalmaz yoğun bakıma alırlar bence. Bizim bebek 64 gün kaldı yogun bakımda 2 kiloyu geçince yaptılar

çok tatlı olurdu agız. babanı uyarmalısın. ya da doktoru bahane et. mesela geldıgınde hal hatır sordugunda bahset hemen; doktor şunu dedi. çok dikkatlı olmak lazımmıs dıye.
eşim bebegın ellerını hohladı üşümüş diye
abartı buldu silicem diye elını, kavgaya dönüştü olay geçen gün. çok kötü avga ettık bagrış çagrış.
bir daha da yapmaz sanırım.

oo bizim çocuk misafirlerin oyuncağı oldu
Heryerinden öpüldü
Balkona gidip sigara içip gelip bebeği öpen mi dersin
leş gibi parfümünü çocuğa sindiren mi dersin ne ararsan var
en çokda kayın babamdan sakınıyorum
hepatit b var öpünce çocuğa geçer mi
yüreğim sıkışıyo valla :KK12:

Önce masallah alalim.. Oğlumu kundak yapip koyuyorum besige öyle uyuyo.. No sallama no ninni :KK16: dötünü yer annesi ..

maşallah :nazar:
nasıl başardın bende kendi uyusun istiyorum nasıl alıştırdın

ben alırım. neden der
'' alayım bı ben, çocuk hamur oldu '' derım :) alınsın darılsın umrumda degıl
benım evımde, cocugumda benım kurallarım gecerlı :)

Senin gibi açık sözlü olmayı bi becersem
kaynanam varken çocuğu asla bana vermez
sadece emzir bu acıkmış der
o arada tepemde dikilir
biter bitmez alır çocuğu

Pedagoglar yasakluyo.ilerde taciz edilse anlamaxmis normal sanirmis

Bunu yeri gelince söylemem lazım
Söyleyebilirsem tabi :110:

Arkadaşlar hepinize merhaba ben 23 haftalik erkek bebege hamileyim temmuz annesiyim bebegin beyninde sıvı birikmesi var sınırı geçti dogunca ameliyat olacak sant ameliyatı suan herşeyi bıraktık ameliyatı için para biriktiriyoruz durumum çok müsait değil siz hamilesiniz benim gibi sizden istemiyorum ama çevrenizde yakinlarinizdan ilk bebeginin eşyalarını ikinci el uygun fiyata satmayı düşünen olursa bana yönlendirebilir misiniz ozel den ulaşırsınız numaramı veririm irtibata geçerim hem onun için faydası olur hemde benim için suan bebege sadece kalın battaniye 4 tane zibin bir tane de tulum aldım ilk bebeğim bu böyle olmasını istemezdim ama sağlığı ameliyatı herşeyden daha önemli durum duzelince ona daha iyi kıyafetler alacağım şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Allah acil şifalar versin, çok geçmiş olsun...

Önce masallah alalim.. Oğlumu kundak yapip koyuyorum besige öyle uyuyo.. No sallama no ninni :KK16: dötünü yer annesi ..
Maşallah nazar değmesin.. Bize de yöntemini öğret pleaseee.......
Bu arada oyun halısı kullanan arkadaşlar bebişin ne zaman ilgisini çekmeye başladı oyuncaklar? Biz henüz 46 günlüğüz..

Bence yaptirirken bir sorun olmadıysa bir sorun olmaz artik. Benim cilt dikisleri halen aciyor, o nedenle korkuyorum.
Karin bolgem zeyyinyaglari badem yaglari falan koyulasmisti o goruntuden kurtulmak icin oraya da yaptrdm korkum orasiydi zaten cok sukur gorunen bisey sorun yok ins derinlerde de yoktr :KK49::KK49:

Kızlar sabah 9 dan beri paşam uyumuyor kolumda göğsümde uyuyor koyuyorum uyanıyor kakasini yapamadı sonra yaptı rahatladı ama hala uyumuyor kollarım koptu yemegi birakin lavaboya bile gidemedim altima yapacam :KK12: artik kendimden geciyorum çok Yoruldum :KK43: uyu artik diyorum:KK61: sonra da kiziyorum kendime sariliyorum pasama varlığına bin şükür diyorum:KK200: annelik ne degisikmis :anneadayı:

Son 2gundur olan halimi anlatmissin..senle genelde ayni seyleri yasiyoruz nedense :KK45: cidden zor boyle olunca,biz sabah banyo yaptirdik gunu biraz geciktirmistik :( cocuk cok rahatladi sabah beri uc kez uyandi sanirim..gerisi hep uyudu,ara ara mizirdanip oksatti kendini elbette..ama ben cok rahatladim sukur ya..dedigin gbi ah diyoz ama sonra pisman oluo sukur cekiyoz.insanogluyuz iste

Çok sağol canim bakicam internetten bu duaya rabbim bütün hastalara şifa ıhsan eylesin
Allah saglik versin cnm,insallah bebegin atlatacak bunlari,guclu olacak. Sen kac adet okumacak deme,dualari adetle okumak bence gercekci ve mantikli degil.kalbinden ne zaman gecerse o zaman oku,zaten annesin sen..icinden taa derinden okursun bi kez bile okusan faydasini goreceksin Allah yardimedecek insallah

Kızlar sabah 9 dan beri paşam uyumuyor kolumda göğsümde uyuyor koyuyorum uyanıyor kakasini yapamadı sonra yaptı rahatladı ama hala uyumuyor kollarım koptu yemegi birakin lavaboya bile gidemedim altima yapacam :KK12: artik kendimden geciyorum çok Yoruldum :KK43: uyu artik diyorum:KK61: sonra da kiziyorum kendime sariliyorum pasama varlığına bin şükür diyorum:KK200: annelik ne degisikmis :anneadayı:
Benim doğduğundan beri böyle ki

Maşallah nazar değmesin.. Bize de yöntemini öğret pleaseee.......
Bu arada oyun halısı kullanan arkadaşlar bebişin ne zaman ilgisini çekmeye başladı oyuncaklar? Biz henüz 46 günlüğüz..

:)) ben iki gundur yatiriyorum uzerine,huysuz die degisik bise yapim dedim ondan..farkina variyor ama kisa sure anca ilgisini cekiyo :KK47: ama cektigi an da cidden guluyo ellerini ayaklarini hareket ettiriyo..

Ay hiç güvenilir gelmiyo bana prezervatif
Bakalım nası olcak korkuyorum ama istemediğim bi bebişe hamile kalup spnuçlarına katlanmaktan iyidir herhalde :)

Bana hemsire ve ebe hap kullanabilirsin demisti ,emzirmeye zarari olmayanvar diye.cidden varmis yaa aklimyinekaristi :KK70: oyh oyhhh ahhh ahh :KK34::KK33:o_O:KK53:

:)) ben iki gundur yatiriyorum uzerine,huysuz die degisik bise yapim dedim ondan..farkina variyor ama kisa sure anca ilgisini cekiyo :KK47: ama cektigi an da cidden guluyo ellerini ayaklarini hareket ettiriyo..
Bizde yeni aldık henüz eve gelmedi. Bakalım napcak benim prenses :KK49: duvarda asılı panoları resimleri çok inceliyor :) az az gülmeye başladı artık minnak..

Canım benim kızımda dün sabah dokuzdan gece bir buçuğa kadar uyumamıştı. Kendileri de çok yıpranıyor yavrucaklar.. Ben zeytinyağını ılıtıp karnına ayaklarına masaj yaptım, poposuna fln da sürdüm biraz rahatlatmıştı. İstersen dene sende belki işe yarar..

oo bizim çocuk misafirlerin oyuncağı oldu
Heryerinden öpüldü
Balkona gidip sigara içip gelip bebeği öpen mi dersin
leş gibi parfümünü çocuğa sindiren mi dersin ne ararsan var
en çokda kayın babamdan sakınıyorum
hepatit b var öpünce çocuğa geçer mi
yüreğim sıkışıyo valla :KK12:

maşallah :nazar:
nasıl başardın bende kendi uyusun istiyorum nasıl alıştırdın

Senin gibi açık sözlü olmayı bi becersem
kaynanam varken çocuğu asla bana vermez
sadece emzir bu acıkmış der