• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bebek bu supurge sesi,fon sesi,anne karnindaki sesi falan hic umursamadi ya,ha dogdugunda yapip alistirdiniz da ondan mi ise yario sizde bilemem..ben yapmadim hic ama ni ara anne deneyeyim dedm daha cok agladi :KK53:

Kız bebek benimde. 4240 dogdu 5. Gün 3800 e düştü. Sütum vardı ama az.kilolu bebeği doyurmak zor dedi doktorlar o sebeple birazcık mama verdim senin gibi.çok ağladım o dönem. 1. Ay 4640 oldu.ikinci ay 5610 oldu. Şuan 86 günlüğüz evde tartyorum tahmini 6400..Mama vermiyorum suan. Çok nadir bazı geceler 60 cc.
Sizin doğum kilonuz iyiymiş maşallah

500gr da çok az geliyor canım ya şöyle aylık bir kilo alsalar ne güzel olurdu. Ama dediğin gibi 500gr üstü normal diyorlar gittiğim doktor pek desteklemedi ama bunu
Canım benim kizimda 3 Kilo doğmuştu. 2 aylıkken 5600 du.. şuan 3 ayligiz ne kadar aldı bilmiyorum ama sanki yavaşladı gibi.. ama 60 cc bana da az gibi geldi..
Kiloya çok takma mak lazım sağlıklı olsunlarda.. boyu ne kadar acaba? Belki minyon bebistir. Biz 58,5 Cm dik..

Benim bebek bu supurge sesi,fon sesi,anne karnindaki sesi falan hic umursamadi ya,ha dogdugunda yapip alistirdiniz da ondan mi ise yario sizde bilemem..ben yapmadim hic ama ni ara anne deneyeyim dedm daha cok agladi :KK53:
Canım genelde bu süpürge sesi vs kolik bebeklerde geçerli oluyormuş. . Sanirim Bizimkide oyle:(( onu duyunca dut yemiş bülbüle dönüyor :)

500gr da çok az geliyor canım ya şöyle aylık bir kilo alsalar ne güzel olurdu. Ama dediğin gibi 500gr üstü normal diyorlar gittiğim doktor pek desteklemedi ama bunu
5.ayda doğum kilosunun iki katina ulastiysa ağırlık normalmis. Pazartesi günü ankara GATAdaki çocuk doktoru söyledi.
Bu duyduğum bilgi beni rahatlattı, seni de rahatlatır diye yazıyorum.
Sonuçta obezite bebeklikte basliyor, normal kiloda olsunlar yeter.
Stres yok.

5.ayda doğum kilosunun iki katina ulastiysa ağırlık normalmis. Pazartesi günü ankara GATAdaki çocuk doktoru söyledi.
Stres yok.
Bizimki 3370 dogdu. Bugun banyodan once birlikte ciktik fark 6400 cikti. Iki katina on bes gjnde çıkar heralde ve o zaman da tam uc aylik olacak. O bahsedilen en az mi ki?

Canm sizin gazların saati belli mi ( örneğin saat 18-20 arası gibi) yoksa sürekli mi

İlaç etkisini gösterdikten sonra yazarsan çok sevinirin

Zor ama ileriyi düşününce çok güzel elbet bu zor günler geçecek . Daha da önemlisi bu üç günlük dünyada insanın sırtını dayabilecegi en güvenilir yer kardeş değil mi. Cesaretim olsa kendime güvensen üçüncüyü de yapardım. Herşey evlatlarm için :KK60:
Genellikle aksam saatlerinde cildiriyo :110: ama oyle fon sesi makine sesi dogdudugundan beri alakasi yok umrunda bile olmuyo

Dun bu sebepten hastaneye gittik.
Biogaia diye prebiyotik damla önerdi.
Aldık, iki gündür kullanıyoruz bakalım. İnsallah iyi gelir.
Henüz etkisini göremedik.
Karnının agrisindan ememiyor da yavrum, çaresiz ağlıyor gücü yettiğince...
Senin kuzuya da geçmiş olsun cnm.
Saol canim insallah gecer artik... Kusma biraz azaldi gibi zaten...

Stres yok.
Teşekkür ederim tabiki sağlıkları yerinde olsun da kilolu bebek de istemiyorum zaten sadece kendi kendime telaşlandım biraz az geldi duyduğum bebeklere göre

Ya hergun yeni yeni huy cikiyo, bazen cildiracak gibi oluyorum. Uykuya sallanarak agzinda emzikle daliyodu sadece, emzigi cikariyo devamli, emzigini degistirdim yenisiyle belki eskimistir diye, yok... Gene ayni. elini agzina sokmaya calisiyo devamli. Tamam diyorum elini em bari oyle uyu. Ona da cildiriyo. Ee ac da degil. Valla cildiracam. Bi yandan kendimle ugrasmaya calisiyorum meme yine sis atesim var agzim gozum kayik. Offfff

onyedilik onyedilik bende gece uykuda beslemeliyim 6 7 saat uyuduğu oluyo diye Dr ve buraya yazmıştım. Dr yazdığı msj kesinlikle uyandırma, uyku düzenini oluşturuyordur Bebek. Bozmayalım düzeni uyandığında besle bende bi kaç gün böyle deneyeceğim
Allah Allah.. bizim doktorda 5 saate kadar uyuyorsa sorun olmaz. bu aylarda en fazla 5 saat dedi.

Benimkide 5 saat uyumus ben uyuyunca ilk defa oldu
aynen. ilk kez oldu. bir daha olmadı.

bugün de aşımızı olduk.
uykusu var uyumuyor....

Ya hergun yeni yeni huy cikiyo, bazen cildiracak gibi oluyorum. Uykuya sallanarak agzinda emzikle daliyodu sadece, emzigi cikariyo devamli, emzigini degistirdim yenisiyle belki eskimistir diye, yok... Gene ayni. elini agzina sokmaya calisiyo devamli. Tamam diyorum elini em bari oyle uyu. Ona da cildiriyo. Ee ac da degil. Valla cildiracam. Bi yandan kendimle ugrasmaya calisiyorum meme yine sis atesim var agzim gozum kayik. Offfff
Aynı ya aynı. . Bugün çıldırttı iyice beni.. atak midir nedir bitse artik

Back
X