Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlar ben önceki kızımın hareketlerini baya geç hissettim. Daha doğrusu ara ara hissetmiş olsam da emin olmam 21-22yi bulmuştu. Plasentam da arkadaydi üstelik. Geç hisseden olursa panik yapmayın herkese göre değişiyor 🥰 bu kez ikinci bebek olmasına rağmen hem plasentam önde hem de daha çok kilom var bakalım ne zaman hissedicem 🥰

Canım içtim az önce 🥲 2 tane .çok midem bulanıyor akşamdan beri .okulda zorladı beni akşamda düğün var riske atmayayım dedim .inşaallah geçer ya doğurana kadar kusacağım gibi geliyor bana bu gidişle

Ben de kuzenimin düğününde 3 tane içmiştim, riske girmemek için iyi yapmışsın bence canım, hiç risk alma 🥲 öyle deme geçecek inşallah, öyle dua edelim 🙏

Evlendigim günden itibaren sürekli oğlunun eski sevgilisini yada işte şunların şunların oğlumda gönlü vardı anneleri gelip neden kızımı istemiyorsun diyormuş bizimki de ay ne yapım oğlum istemiyor ki diyormuş kaç kere ben ve eşim tarafından uyarıldı ama bayramdan önce sözde bana bakmaya geldi ve yine başladı bunlari söylemeye oğlunu kendini övmeye falan ve hep bunları eşim yokken yapıyor eşimde neden böyle yaptın deyince benim kötü niyetim yok o yanlış anlıyor gibi şeyler söyler bu sadece bir tanesi canm valla hepsini yazmaya zaman yetmez bu arada eşime aşığım tabiki beğeniyorum ama oğlunun pesinde kızlar koşuyor gibi anlatsada kafanız da öyle boylu poslu yakışıklı biri canlanmasin her anneye evladı brad pitt galiba 😂😂😂
Ay canim bunlari banada yaptilar bende benide su istedi bu istedide napayim oglunuzu seviyodum onlarda fena değildi felan dedim en sonunda 😄 Bi kızı bin kisi ister bi kişi alirda oğlanı en fazla kac kisi isteyebilir abartmayın dedim 🙈 tabi sonrasi curcuna eşim benden yanaydi neyseki

Ay canım gerçekten bazı kaynanalar değişmez🤣 benimki bir iki sefer söylemişti sonra bende beni isteyenleri de anlatayım mı anne çok komik hikayeler var dedim sonra vazgeçtim bu konuşmalarından🤣 eşimde kızmıştı bana o zaman sonra inadına yapıcam devam ederse demiştim susmuştu o da
Hic kizmasin esin senin hissettiklerini anlamasi icin senin aileninde onami yapmasi lazım 🙈🙈

Oodostum gel sarilalim bende de malesef oyle 😄 neyseki 6 yilimizda duzeliyoruz biraz
Biz daha 1 senelik evliyiz biraz geç evlendik iş güç olaylarından. Ben kalktım Zonguldaktan Samsuna geldim kocam işe gitti kp de benim eve geldi neymiş kendimi yalnız hissetmiyimmiş 5 saat oturdu sohbet etti benimle ve gün aşırı 2 ay sürdü bu karısı yok bu arada karısını getirmiyodu ben de artık giyinip süslenip evde oturuyodum geldiğinde de aa ben de tam çıkıyodum niye habersiz geliyosun diyerek kestim ayağını ki bu daha bişey değil neler neler var

Biz daha 1 senelik evliyiz biraz geç evlendik iş güç olaylarından. Ben kalktım Zonguldaktan Samsuna geldim kocam işe gitti kp de benim eve geldi neymiş kendimi yalnız hissetmiyimmiş 5 saat oturdu sohbet etti benimle ve gün aşırı 2 ay sürdü bu karısı yok bu arada karısını getirmiyodu ben de artık giyinip süslenip evde oturuyodum geldiğinde de aa ben de tam çıkıyodum niye habersiz geliyosun diyerek kestim ayağını ki bu daha bişey değil neler neler var
Guzel taktikmis kizz benimkilerde gelip tv izliyordu anca bende sigortayi kapatiyodum sonra giderlerken aa binada varmış elektrik diyolardi 😄

Guzel taktikmis kizz benimkilerde gelip tv izliyordu anca bende sigortayi kapatiyodum sonra giderlerken aa binada varmış elektrik diyolardi 😄
Aaaa sigorta atmış tüh🤣 başlı başıma zulümler yaa valla ben anlatsam benimkileri roman olur kp banyo dolaplarıma kadar karışır müsade istemeden kapısı kapalı odalarıma giriyor daha neler neler var bende ağzınız açık kalır😅😅

Back
X