2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pitipitikare pitipitikare bana en basta doktor mama ver demisti 3 saatte bir gogudten sonra doyarsa almaz zaten dedi ne siklikta mama veriyosun acaba
Ben de 3 saat gibi aralarla besliyorum, önce emziriyorum ardından mama veriyorum. Bazen huysuzluk ve açlık durumuna göre beslenmesi 2 saat aralıkla da oluyor ama eğer mama vereceksem 3 saat ideal oluyor, mama daha uzun süte tok tutuyor ya, o sebepten.

Bebegini yuz üstü uyutan var mi kafasi yan çevrilmiş olarak
Bebeğin başını rahatlıkla sağa sola çeviriyor mu yüzüstü yatirdiginda? Gece değil de gunduz senin gozetiminde yatirabilirsin bence. Gazını çok rahat çıkartiyorlar bu şekilde. Ben nadir de olsa gündüz yatırıyorum ama başını donduremediginde ağlayarak uyaniyor.smdi ara ara yine denicem çünkü nerdeyse 3 aylık olacağız.

Birde gozlerine taktim bu aralar. Sanki kayiyo gibi bakarken, fotograflarda falan. Gerci arastirmadim hic. Odaklanmalari nasil ne zaman oluyo tam bilmiyorum. Takibi guzel ama benimde kucuklukten kalma sag gozumde ufak bi kayma problemi var mesela, fotograflarinda ozellikle dikkatimi cekti sag gozu genellikle ice dogru yanasiyo sanki :110:

Uc aya kadar normalmis hatta 6aya kadar,ama 6aydansonra devam ederse dikkat edilecekmis..

Kızlar kafama takılan bişey var. Sizde annenin babasına mi büyükbaba denir, yoksa babanın babasına mi? Ben kendi babama dedirtmek istiyorum eşim babanın babasına denir olmaz diyor.. oysa ki ben diyorum yani dedeme büyükbaba. .
Hadi bakayım fikirleri alayim:)

Benim bildigim ikisine de soylenir canim,boyle bi ayrim ben duymamistimo_O ama bizde hep dede dendigi icin belki de :KK14:

Gaz gaz ne zaman bitecek gece gündüz kivraniyor yavrum:KK12: uyku düzeni olan brbislere hayran kaldım bizimki 12 den önce uyumuyor dun aksam 10 da uyutmuya çalıştım yok uyumuyor ben uyudum ayakta :KK11: bizim bir duzenimiz yok her gün başka gece uyuyor gündüz uyuyor diyemeyecem :63:

Biz geriden geliyoruz ya insallah 3aylik olanlar gibi birwz uzun yatmaya alisir bizmkiler de.biz de ayaktayiz valla oy

Eymentaa gorumceni verdiniz mi son durum ne :KK70: ya pembe senin muhabbetleriniz yok ya özledik pembe nerde :KK49:
cumartesi erkek tarafına gidiliyorr.. pazar günü gidecektik kayınbaba şirinceye tur düzenledi gidemedik bu cumartesi gidiliyorr.. :KK70:durumları yazarım.. pembik evdeydi en son :KK14:

cumartesi erkek tarafına gidiliyorr.. pazar günü gidecektik kayınbaba şirinceye tur düzenledi gidemedik bu cumartesi gidiliyorr.. :KK70:durumları yazarım.. pembik evdeydi en son :KK14:
Erkek tarafına gide gele kızı vereceksiniz zorla ya onlar size gelsin :KK70: pembe duy sesimizi cik ortaya :KK11:bir de ben adet olsam ya 62 gün oldu :KK43:

Back
X