• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Son iki gündür ebebekten alışveriş yapan var mı? Ben chicconun ürünlerinden almıştım, daha doğrusu sepete ekledim. Bi türlü alılı gerçekleştiremedim. Kart bilgilerini girince " yetki yok, izin yok, reddedildi" gibi uyarılar çıkıyor. Ordaki kızlarla ahbap olcam yakında günde on defa konuşuyoruz ama olmuyo olmuyo...

Son iki gündür ebebekten alışveriş yapan var mı? Ben chicconun ürünlerinden almıştım, daha doğrusu sepete ekledim. Bi türlü alılı gerçekleştiremedim. Kart bilgilerini girince " yetki yok, izin yok, reddedildi" gibi uyarılar çıkıyor. Ordaki kızlarla ahbap olcam yakında günde on defa konuşuyoruz ama olmuyo olmuyo...
Ben dün alışveriş yaptım ebebekten cnm. Önce kredi kartımdaki parapuanları kullanmaya çalıştım o zaman sürekli hata verdi. Sonra parapuanları kullanmadan normal deneyince oldu.

B
Bugün doktora gittik üç ay kontrolüne. 6500 çıkı kilo, her ay bi kilo almış oldu tosun maşallah.
Doktor her gün yarım saat güneşe çıkar dedi. Çoook önemliymiş.
Kilo, boy söyledi. Güneşe çıkar dedi.
120 lira aldı. Çok aldı.
Pis doktor. Eşek. :KK20:
Biz bilmiyoz sanki güneşin faydasini:KK11:indireydin kafaya cantayi

Slm arkadaşlar 15gün önce kızım verem aşısı oldu hemşire aşı yerinin yara olup kabuklanacağını söyledi ama herhangi bişey olmadı.normal mi aşı tutmamış olabilir mi? Sizde durumlar Nasıl ? Nolur cevap çok tedirginim
Açıdan 2-3 ay sonra olacak

Hemen almyrm zaten Canm pispisliyorm başını oksuyorm ama yok

Amaannbenimki bana yapisik,biraksan var ya gunde 10saat uyuyacagi varsa hepsini gogsumde uyumak istiyor. Uykuya sadece kucagimdayken dalar,en az 20-30dk boyle beklerim sonra yataga. Orda da max 15dk.. Uyaniyo pispisliyorum sacini alnini oksuyorum ben de ama yok.. Illa ben uyucam tekrar.. Geri dalmasini da bilmiyi kendi kendine uyumasini da.. Seninki gbi bazi gunler birden kotuluyor durum,sonra birden duruyor.. Kolay gelsin zor ::

Keşke bu yazını geçen hafta görseydim
benim koca amerikadaydı
amazondan buraya kargo ne kadar tutuyo ki bilen varmı

Kargo değişiyor valla girip bir kontrol etmek lazım, her satıcı kendi belirliyor diye biliyorum. Sepete atıp bak bi bakalım ne kadar kargo yazacak.

Nerden aldın canım

İnstagram 'da Babystrend diye bir hesap var, Carters ürünleri filan getiriyor yurt dışından. O kadından almıştım, Amerika'dan ne istersen getiriyor valla bebek ürünü. Ben Soothie emziklerimizi de ondan aldım. Fiyatları uygun. Daha önce kıyafet alışveriş de yaptım, güvenilir yani tavsiye ederim.

Amaannbenimki bana yapisik,biraksan var ya gunde 10saat uyuyacagi varsa hepsini gogsumde uyumak istiyor. Uykuya sadece kucagimdayken dalar,en az 20-30dk boyle beklerim sonra yataga. Orda da max 15dk.. Uyaniyo pispisliyorum sacini alnini oksuyorum ben de ama yok.. Illa ben uyucam tekrar.. Geri dalmasini da bilmiyi kendi kendine uyumasini da.. Seninki gbi bazi gunler birden kotuluyor durum,sonra birden duruyor.. Kolay gelsin zor ::
Allah yardimcimiz olsun valla inşallah duzelirler yoksa sac dökülmesi degil beyazlarda neyse saglikli olsunlarda biz bize naz yapiyorlar fındıkkar

Masallah senin kuzuya.
Biz her gün böyle uykusuz ve huzursuzuz. En son bir dr "bu cazgirligindan ağlıyor" dedi.
İşi gücü gectim, karin tokluğuna razıyım, bu saat oldu daha öğle yemeği yemedim, wc ye bile gidemedim mesela.
İlk bebeğim de uyumazdi ama bu kadar aglamazdi..
Neyse içimi doktum rahatladım.
Canları sağolsun da..
Arkadasim sen ne kadar rahat olursan bebegin de o kadar rahat olur, wc ye veya onun gibi kisa sureli ihtiyaclarina zaman ayirirken birazcik aglamasindan bebege zarar gelmez, oyun halisina yatirmayi, sallanan Ana kucagina koymayi denedin mi? Bu ikisi hayat kurtarici resmen.

Kızlar bebeğim özellikle gündüz uykusundadi

Disari çıkartın bebeginizi bence
Bebekleri hava isinmisken bebek arabasina bindirin yarim saatlik bi yuruyus hem bebege hem de size iyi gelecektir Ben hergun cikiyorum artik hem aciliyorum hem de oglum arabasinin icinde etrafa Baka Baka uyuyup kaliyor. Bebeklerin ilerde daha sosyal olmasi ve algilarinin daha acik olmasi icin disariya cikmak tavsiye ediliyor.

Akşam surekli emmek isteyince emzrdm ve o kadar çok kustu ki bi bardk dolusu kusmtr heralde emzrdgme psman oldm 140 cc sut icmsti arkasında emdi snra bi saat sonra bi daha emdi bidaha emzrmcem byle yapnca

Akşam surekli emmek isteyince emzrdm ve o kadar çok kustu ki bi bardk dolusu kusmtr heralde emzrdgme psman oldm 140 cc sut icmsti arkasında emdi snra bi saat sonra bi daha emdi bidaha emzrmcem byle yapnca
Canim fazla verme o zaman yediginide çıkarıyor bak yazik oldu butun sutune oyala beklet buraz gezdir dolastir doydugunu anlamiyorlar daha fazla gelince cikariyolar

Canim fazla verme o zaman yediginide çıkarıyor bak yazik oldu butun sutune oyala beklet buraz gezdir dolastir doydugunu anlamiyorlar daha fazla gelince cikariyolar
Ya bazıları yaziyo burda doyunca almiyo feln diye bende doydugunu anlamıyo mu doymuyo mu acaba diye ne düşüncegimi sasrdm aynen yazık oldu valla

Bizde 15 günlükken yaşamıştık aynı şeyi emiyo emiyo doymuyordu kızım sonrası fışkırırcasına kusmaDr o Zaman gaz ona açlık hissi verir sürekli emmek ister demişti hatta o yüzden emzik öneriyorum sakız görevi görür hazmettirir demişti gerçekten çocuk kusunca rahatlıyordu

Bizde 15 günlükken yaşamıştık aynı şeyi emiyo emiyo doymuyordu kızım sonrası fışkırırcasına kusmaDr o Zaman gaz ona açlık hissi verir sürekli emmek ister demişti hatta o yüzden emzik öneriyorum sakız görevi görür hazmettirir demişti gerçekten çocuk kusunca rahatlıyordu
Aynen canım dun o kadar emdi bi o kadarda kustu rahatladı uyudu emzk veryrm ama bazen almyo dunde almadı meme verdm bende

Bugün doktora gittik üç ay kontrolüne. 6500 çıkı kilo, her ay bi kilo almış oldu tosun maşallah.
Doktor her gün yarım saat güneşe çıkar dedi. Çoook önemliymiş.
Kilo, boy söyledi. Güneşe çıkar dedi.
120 lira aldı. Çok aldı.
Pis doktor. Eşek. :KK20:
:KK14: güneşe çıkar demeye 120 tela..
Vay :KK53:

Back
X