2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok Canm söylüyorum ama haftada bi kere goryrm alcam tabi diyo tamam alda 3 saat burdaysa 3 saat kucağında uyutma diyo sonra cock uykusuzluktanagliyo artk mizmizlaniyo sevmiyo zaten.kucağı biraz dursn agliyo ben gundz ana kucağına koyuyorm oyun halisina koyuyorm geçen tam 2 saat oyun halısında durdu ama kucakta 10 dkdab snra ağlamaya baslyo
Demekki cocuj kucakta durmak istemiyor annenle konus kesin ve net anne uyumssi lazim de ve al uyut koy yerine sevmek isterse uykusunu aldıktan sonra yine seversin de valla sinra biz cekiyoruz onlar evlerine gidiyor kesin ve net olmani tavsiye ederim

Canm ben ilk oğlumuun da ikincisinin de sadece dogduklarnda kıyafetlerini utuledim bir daha da hiçbir şeylerini utulemedim takı büyüğü buyuyene kadar şimdi gömlek ve pantolonlarini utuluyrm

Ben uyurken kundakladgm için el yalama alışkanlığı olmadı canım
Uyku konusuna gelince bence kesinlikle uyandırma bu güzel bir nimet ilk oğlumdan biliyorm açıksa zaten durmaz evham yapma. uyandırma derim canm
Ya işte normalde herkes öyle yapıyor, mantıklı da çünkü çocuğum bağışıklığı için yavaş yavaş mikroplarla tanışması lazım. Ama işte, ben başak burcuyum, taktım mı takıyorum böyle şeyleri. Yok ill düzgün olsun, güzel görünsün diye. Halbuki sırf kendime eziyet yani, kendi kaşıntım. :KK53:

Demekki cocuj kucakta durmak istemiyor annenle konus kesin ve net anne uyumssi lazim de ve al uyut koy yerine sevmek isterse uykusunu aldıktan sonra yine seversin de valla sinra biz cekiyoruz onlar evlerine gidiyor kesin ve net olmani tavsiye ederim
Kırılıyor işte Canm ne kadar soylesemde bgn oraya gtcez gece ruyama girdi dusun çok kötü kavga edyodm çocuğu kucaktan indirmyodu yine cock aglayp duruyodu

Aman aman, Allah yardımcın olsun arkadaşım. Ama ne güzel oluyor değil mi, temiz temiz jilet gibi giyiyorlar,insan yoruluyor ama yapınca da iyi ki yaptım diyorsun.
Ben kirisik bisey gormeye tahammul edemiyorum komsunun cocuklarinin ustunu basini bile utuleyesim var

Kızlar bir şey soracağım,

Malum bebişler ortalama 3 aylık oldu, hala ütü yapıyor musunuz?
Ben bir türlü bırakamadım şu ütü alışkanlığını, o kadar işin arasında illa ki yapıyorum ütüyü ama ondan sonra da işte böyle gecenin 2 sinde duşa girecek enerjiyi bulabilmek adına kanepede yamuluyorum :confused:

Yorgunum, terliyim, uykum var, duşa girmem lazım ama küçük Toto'nun bütün kıyafetleri ütülü ve dizili ya,
MUTLUYUM :anneadayı::KK200::KK46:
Ben hala ütülüyoeum canım
Ütüsüz kıyafet sevmem zaten :)

Herkesin derdi farklı benim bebis kucak delisi benim annemde alismasin diye almak istemiyor pek
Hadi ya benimkinin gazı varsa eğer kucak istyo meme istyo ben evdeyken hep ana kucağına yada oyun halisina yatryrm isimi yapyrm emzrmek.için aliyorm kucagima bide kalabalığı sevmyo benmki surekli kucakta gsziyo ozaman yüzü hiç.gulmyo

Kızlar premium care kullanıyorum evde 3 numara 5 tanecik kalmış. 4 numara stogumuz sağlam ama 4 numara 8 kilodan itibaren yazıyor paketlerde.aslında eskiden 7 kilodan itibaren değil miydi? Kizim 6.5 kilo 4 numarayı deneyim dedim fena olmadı ama ne yapsam acaba?

[QUOeslihan3434, post: 46048350, member: 751099"]Hayir oyke dusunme sakin sen iyi bir annesin yaninda degilmi besik yataginin yanina yaklastir

Hayir naptiysam olmadı uzak yere bile koyuyorum kalkıp kapatırım diye uyanmış olurum yok bazen esim uyandırıyor yine uyuyorum napcam çok üzgünüm geceleri hiç iyi anne değilim[/QUOTE][/QUOTE]
Evet suan yanımda uyanıyorum tekrar uykuya yenik dusuyorum

Güzel annişler merhaba size birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.

Benim bebiş 8 nisanda üç ayını doldurdu. Şu son ili gündür yeni huylar çıkardı. Normalde akşam yedide yatar 22.30 da kalkar mama yer sonra 01.30 da kallar mama yer sonra 03.00de kallar mama yer sonra 05.30 da kallar mama yerdi. Ama iki gündür sadece iki kere kalkıyor. Gümdüz uykusu olmadığı için uyandırmak istemiyorum. Akşam sekizde yatıyor gece 12.30 da kalkıp mama yiyor. Sabaha karşı kalkıyor bir de( 5.00 -5.30 gibi.) Sonra gözler cin gibi az sohbet istiyor. Yedi buçuk seki gibi tekrar uyutuyorum ama yarım saatten fazla uymuyor gündüz.

Şimdi sorum şu

Gece uykusunda kaldırıp mama yedirmeli miyim? Aç açına uyumasına üzülüyorum ama uyumasını da istiyorum. Mesela şuan dörtten beri uyanığım ama ona kıyıp uyandıramadım kuzumu. Çok acıksa uyanır diye de düşünüyorum büyüdü artık diyorum ama bir taraftan da bir sorun mu var diye endişeleniyorum.

Ikinci sorum da şu
Bebişimin yine iki gündür parmağını emdiğini görüyorum. Gece şapırtısına uyandım bi de baktım tatlı tatlı parmak emiyor. Gündüz de gördüm bir iki defa uyutmaya çalışırken... sizce buna engel olmalımıyım? Kimisi çok güzel demiş 3-4 yaşına kadar sorun degil ama sonra engellemeliymişiz. Kimi de en başından engelemek gerek sonradan zor oluyor demiş. Doktora gitsem soracam ama daha çok var gitmememize ondan sizlere danışmak istedim.

Parmak emen çocuk gece çok uyanmaz uyanır geri uyur diyorlar acaba ondan mı bu böyle uyur oldu.

Cevaplarınızı tecrübelerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok öptüm yavrularınızın avuçlarını koklaya koklayaaaa
Sevgilerrrrr
benimki de parmağını emiyor ama şunu gözlemledim benimkinde. uykusu varsa ve uyanmışsa emiyor. çünkü emiyor emiyor sonra başlıyor bağırmaya. alıp emziyorum, hemen uyuyor. benimki memede uyumaya da alışık. çok nadir emmeden uyuduğu oluyor. o yüzden parmağını emmesini istemediğim için alıp emziyorum.
uykuya gelince, benimkide akşam 8 /9 gibi uyur. sonra 12 yada 1 gibi kendi uyanırsa uyanıyor yoksa ben uyandırıyorum.
en fazla 5 saat bırakıyorum. doktorum öyle dedi. bizde ayın 30unda tam 3 aylık olacağız.
mesela, dün gece. acayip uykum vardı. 8.30 uyumuştu bebiş. bende 10da uyuklamaya başladım. az yatayım dedim. kalktım saat 2 olmuş. hala uyuyor. yani 6 saat olmuş. normalde en fazla 5 saat uyur uyanırdı kendinden.
uyandırıp emzirdim. yavrum nasıl aç aç emdi var ya... :(
neden uyanmamıştı bilmiyorum.

Hayir naptiysam olmadı uzak yere bile koyuyorum kalkıp kapatırım diye uyanmış olurum yok bazen esim uyandırıyor yine uyuyorum napcam çok üzgünüm geceleri hiç iyi anne değilim
Rahatsizligindan dolayioldugunu soyluyorsun zaten. Bubyuzden kendini iyi bir annenolmadigina inandirma ki iyi anneligin olcutu bu degil..
Esin muhtemelen dogru duzgun bir sey yapmiyordur. Inun gorevi de gece bebegin sesini duyunca seni uyandirmak olsun.
Bebek nerde yatiyor bu arada.[/QUOTE]
Benimle yatiyor zaten hep esim kaldırıyor ama çok uğraşıyor zor uyanıyorum

csyrc, post: 46051375, member: 699073"]Bebek geceleri 6-7saat bile uyuyabilir fazla uyuyan bile olabilir bence.ne diyor doktorlar,kilosu iyise sorun yokmus. Seninki de 7kilo masallah iyi yani. 4saat acliktan bise olmaz ,ilk hftalarda 3saat uyuyunca max oluyordu dayaniyordu da 3aylik bebek coktaan dayanir endiselenme[/QUOTE]
Tesekkur ederim rahatladım şimdi canim

Back
X