2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:KK70: belkı bazıların eşleri de bu sekılde düşünüyordur;
ben: ondan almayalım şundan varmıs kullananlar cok memnun
x: aynı görevı görmuyor mu?
ben: görüyor ama bu daha güzel ve zararsız olanı
x: ya geç bunları gene nette kimde gördün, sürekli yeni şeyler cıkarıyorsun. birbirinizi gazlıyorsunuz.
ben: öff tamam. sana açıklama yapanda kabahat :işsiz:ben bunu almak istiyorum.
bu alınacak
:KK70: ne ka benzer :KK70::KK70:

Kizlar gecen bahsetmistim 38 günlük bebegini kaybeden bayandan..
O bayana bi sekilde ulasip bassagligi diledim.. Kiz dertlesecek birini ariyor acısından.. Bende bebegimi kaybettigim icin anliyorum.. Kizla baya sohbet ettim.. Bebegin bagirsaklari dügüm olmuş karni şişmiş bi gün icinde kaybetmis bebegini..
Bana dedi ki Allah bana o duyguyu 38 günde olsa tattirdi ya buna şükrediyorum artik dedi:KK42:

Kizlar gecen bahsetmistim 38 günlük bebegini kaybeden bayandan..
O bayana bi sekilde ulasip bassagligi diledim.. Kiz dertlesecek birini ariyor acısından.. Bende bebegimi kaybettigim icin anliyorum.. Kizla baya sohbet ettim.. Bebegin bagirsaklari dügüm olmuş karni şişmiş bi gün icinde kaybetmis bebegini..
Bana dedi ki Allah bana o duyguyu 38 günde olsa tattirdi ya buna şükrediyorum artik dedi:KK42:
Allah kimseye dert verip derman aratmasin... Allah kimseyi cocuguyla sinamasin... Seninde basin saolsun eymentaa ...

Kızlar paşam hastalandigindan beri uyumuyor gunduz zaten uykularimiz 45 dk 1 saatti ama gece yine uyurdu simdi saat kurmuş gibi her saat uyanıyor memeyi bırakmıyor doymuyir diye düşünüyorum kilo alimi iyi ama ne yapsam bilemedim paket ürünleri de eşim istemiyor deneyim diyorum çok uykusuz yorgunum :bicak:

günaydın kızçeler size bir şey danışacağım benim kızın şakak bölgesi böyle bazen pütür pütür olup kızarıyor ben de dün hemşireye söyledim o da şampuanı değiştir dedi ben saracoğlunun bebe şampuanını kullanıyordum.şimdi size sorum hangi şampuana geceyim fikirlerinizi bekliyorum.tecrübelerinize güveniyorum.Ayrıcakıyafetlerine deterjan olarak dalanroxy kullanıp hassas durulama yapıyorum.Bu arada zeytinyağıyla konuk temizleme işlemi çok başarılı sonuç verdi.tavsiye veren herkesten allah razı olsun
Canım benim de oluyor ciltleri çok hassas ben de sebamed yüz kremi kullanıyorum bir de vücut losyonu ve şampuan da sebamed etkili oluyor ama dokunmayla kıyafetle opmryle bile oluyor kızarıklık dikkat etmek gerekiyor
Sebamed kullanıyorum. Bi problem yaşamadım.

Canım benim de oluyor ciltleri çok hassas ben de sebamed yüz kremi kullanıyorum bir de vücut losyonu ve şampuan da sebamed etkili oluyor ama dokunmayla kıyafetle opmryle bile oluyor kızarıklık dikkat etmek gerekiyor

Sebamedin yüz kremiyle güneş kremini.de aldım ama yüz kremini 1-2 kez kullandım sadece güneş kremini hiç kullanmadım.

Sebamedin yüz kremiyle güneş kremini.de aldım ama yüz kremini 1-2 kez kullandım sadece güneş kremini hiç kullanmadım.
Canım ben yüz kremini kullanıyorum çünkü kizariyir cildi çok hassas bazen kafama çok takılıyor niye geçmiyor diye ama tüm doktorlar cildi çok hassas zamanla geçer diyorlar

Kızlar paşam hastalandigindan beri uyumuyor gunduz zaten uykularimiz 45 dk 1 saatti ama gece yine uyurdu simdi saat kurmuş gibi her saat uyanıyor memeyi bırakmıyor doymuyir diye düşünüyorum kilo alimi iyi ama ne yapsam bilemedim paket ürünleri de eşim istemiyor deneyim diyorum çok uykusuz yorgunum :bicak:

Nesli naber canım. Haberler pek iyi değilmiş gerçi. Kilo alımı iyiyse doyuyordur ya. Sütün olduğunu anlarsın zaten içişinden. Hiç mamaya bulaşma. Gitgide süt azalıyor emme sıklığı azalınca. Şöyle düşün. Illa doymak değildir belki derdi. Huzursuzluğundan meme arıyordur belki rahatlamak için. Huzursuzluk sebebi de atak olabilir diş olabilir hastalığın etkisi kalmış olabilir. Durmadan huy değiştiriyorlar zaten. Sabır et cnm emzir bol bol. Allah kolaylık versin. .

Canım ben yüz kremini kullanıyorum çünkü kizariyir cildi çok hassas bazen kafama çok takılıyor niye geçmiyor diye ama tüm doktorlar cildi çok hassas zamanla geçer diyorlar
Benimkinin cildide öyle yaa aynen zamanla geçer diyolar dokunduğumda yer de hemen kızarıyo beyaz tenlilerin cildi çok daha hassas oluyomuş öyle diyolla :işsiz:

Benimkinin cildide öyle yaa aynen zamanla geçer diyolar dokunduğumda yer de hemen kızarıyo beyaz tenlilerin cildi çok daha hassas oluyomuş öyle diyolla :işsiz:
Ben de öyleyim gerçi bi de çok beyazım hele ki kış dönemlerinde. Çalıştığım dönemde işe makyaj yapmadan gittiğimde bu ne yaa sabah sabah bembeyaz hayalet görmüş gibi oluyoruz yüzüne gözüne bişiler sür diyolardı :KK70:

Bi de o ne ka güzel zayıftım yandan bakınca görünmüyosun yok sen bu rüzgarda çıkma uçarsın falan diyolardı :KK70: aahhh ahh nerden nereye şimdi nerden bakarsan bak bildiğin şişmanım abowww 20 kilo verdim 8 i kaldı gitmiyo eski kıyafetler popodan geçmiyo :işsiz:

Back
X