- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #91.681
olduysa bravo1 saat durdu üstümde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olduysa bravo1 saat durdu üstümde![]()
biz birbirimizden habersız bişi almayız. bendeki suç, açıklama yapmamdaEvet ayni seyi bizimkide yapiyor ama ben aldiktan sonra söylüyorum artik![]()
Ya oluyor bacaklar tam oldu beli de kapandi ama az sıkti agri yapacagini dusunmemistimolduysa bravo![]()
benımkıler tepede kalıyorYa oluyor bacaklar tam oldu beli de kapandi ama az sıkti agri yapacagini dusunmemistim
Cocuk icin almiyorsam bende söyluyorum .. Ama cocuga yaptigim alisverislerde danışmıyorum artikbiz birbirimizden habersız bişi almayız. bendeki suç, açıklama yapmamda![]()
Sen hamileyken resim atmıştın o poponun küçülmesi çok zorbenımkıler tepede kalıyor![]()
belkı bazıların eşleri de bu sekılde düşünüyordur;
ben: ondan almayalım şundan varmıs kullananlar cok memnun
x: aynı görevı görmuyor mu?
ben: görüyor ama bu daha güzel ve zararsız olanı
x: ya geç bunları gene nette kimde gördün, sürekli yeni şeyler cıkarıyorsun. birbirinizi gazlıyorsunuz.
ben: öff tamam. sana açıklama yapanda kabahatben bunu almak istiyorum.
bu alınacak
Sen hamileyken resim atmıştın o poponun küçülmesi çok zor![]()
Tüh bak unuttum onu
Ama sevdi ve yedi...
Yarın içine patates ve tahıl atayım![]()
Allah kimseye dert verip derman aratmasin... Allah kimseyi cocuguyla sinamasin... Seninde basin saolsun eymentaa ...Kizlar gecen bahsetmistim 38 günlük bebegini kaybeden bayandan..
O bayana bi sekilde ulasip bassagligi diledim.. Kiz dertlesecek birini ariyor acısından.. Bende bebegimi kaybettigim icin anliyorum.. Kizla baya sohbet ettim.. Bebegin bagirsaklari dügüm olmuş karni şişmiş bi gün icinde kaybetmis bebegini..
Bana dedi ki Allah bana o duyguyu 38 günde olsa tattirdi ya buna şükrediyorum artik dedi![]()
Canım benim de oluyor ciltleri çok hassas ben de sebamed yüz kremi kullanıyorum bir de vücut losyonu ve şampuan da sebamed etkili oluyor ama dokunmayla kıyafetle opmryle bile oluyor kızarıklık dikkat etmek gerekiyorgünaydın kızçeler size bir şey danışacağım benim kızın şakak bölgesi böyle bazen pütür pütür olup kızarıyor ben de dün hemşireye söyledim o da şampuanı değiştir dedi ben saracoğlunun bebe şampuanını kullanıyordum.şimdi size sorum hangi şampuana geceyim fikirlerinizi bekliyorum.tecrübelerinize güveniyorum.Ayrıcakıyafetlerine deterjan olarak dalanroxy kullanıp hassas durulama yapıyorum.Bu arada zeytinyağıyla konuk temizleme işlemi çok başarılı sonuç verdi.tavsiye veren herkesten allah razı olsun
Sebamed kullanıyorum. Bi problem yaşamadım.
Canım benim de oluyor ciltleri çok hassas ben de sebamed yüz kremi kullanıyorum bir de vücut losyonu ve şampuan da sebamed etkili oluyor ama dokunmayla kıyafetle opmryle bile oluyor kızarıklık dikkat etmek gerekiyor
Canım ben yüz kremini kullanıyorum çünkü kizariyir cildi çok hassas bazen kafama çok takılıyor niye geçmiyor diye ama tüm doktorlar cildi çok hassas zamanla geçer diyorlarSebamedin yüz kremiyle güneş kremini.de aldım ama yüz kremini 1-2 kez kullandım sadece güneş kremini hiç kullanmadım.
Kızlar paşam hastalandigindan beri uyumuyor gunduz zaten uykularimiz 45 dk 1 saatti ama gece yine uyurdu simdi saat kurmuş gibi her saat uyanıyor memeyi bırakmıyor doymuyir diye düşünüyorum kilo alimi iyi ama ne yapsam bilemedim paket ürünleri de eşim istemiyor deneyim diyorum çok uykusuz yorgunum![]()
Benimkinin cildide öyle yaa aynen zamanla geçer diyolar dokunduğumda yer de hemen kızarıyo beyaz tenlilerin cildi çok daha hassas oluyomuş öyle diyollaCanım ben yüz kremini kullanıyorum çünkü kizariyir cildi çok hassas bazen kafama çok takılıyor niye geçmiyor diye ama tüm doktorlar cildi çok hassas zamanla geçer diyorlar
Ben de öyleyim gerçi bi de çok beyazım hele ki kış dönemlerinde. Çalıştığım dönemde işe makyaj yapmadan gittiğimde bu ne yaa sabah sabah bembeyaz hayalet görmüş gibi oluyoruz yüzüne gözüne bişiler sür diyolardıBenimkinin cildide öyle yaa aynen zamanla geçer diyolar dokunduğumda yer de hemen kızarıyo beyaz tenlilerin cildi çok daha hassas oluyomuş öyle diyolla![]()