- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #91.641
kabak
bulgur
havuç
enginar 4. ay yazıyor, acaba azcık koysam mı
bulgur
havuç
enginar 4. ay yazıyor, acaba azcık koysam mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç aylık seninki?benim güççük adam az önce eziklediğim pilavı yediiii...kabak yemeği,yayla ,tarhana mercimek çorbası,muz,yoğurt bilem yedi..![]()
:)))hazırlaması çok zevkli..
Herif bi makarna kaynat der 3 günü bulur![]()
Bebekken abim ve ablam beni leblebi vermek suretiyle az daha buyuyordur, annem hâlâ anlatırken o günü yaşıyor sanki: hastaneye zor yetiştirdik, mosmor olmustun der.ayy allah korusun. bende dün meraktan havuc verdım elıne dişleri için
korktum aldım elınden yaa
bogazına kacsa tıkar mudahale cok zor olur gıbıme gelıyor
Bu soru hergün güncel olsun lutfeeennnnn :)))bugun nasıl sebze yapsam acaba
Annelik sezilerine guvenkabak
bulgur
havuç
enginar 4. ay yazıyor, acaba azcık koysam mı![]()
Nedense böyle paketteki gıdalar sıcak gelmiyor bana.bunu aldım![]()
20 ocak doğumlu 5 aylıkkaç aylık seninki?
bana da gelmıyordu. ama paket olmayan ne var?meyveler sebzeler bile dogal degıl artıkNedense böyle paketteki gıdalar sıcak gelmiyor bana.
Olsun alisacak yavaş yavaş.bulgur pütürlü diye yemedi
yok degıldı. ince bulgurda sorun olmadı. blander dan gecırdım ama pürüzsüz olmadı . 2 kaşık anca verdım.Olsun alisacak yavaş yavaş.
Ince bulgur muydu?
Bulgur biraz geç pisiyor pirince kiyasla.yok degıldı. ince bulgurda sorun olmadı. blander dan gecırdım ama pürüzsüz olmadı . kaşık anca verdım.
ya da az pişirdim bilemıyorum. kalın bulgurla cok lezzetlı olmustu halbukıBulgur biraz geç pisiyor pirince kiyasla.
Şimdilik ince bulgur kullanmakta fayda var o zaman.
Alışınca pilavlik bulgura başlar, hatta bulgur pilavı ve yogurt yediririz.
Süzgeçten geçir istersen iri taneleri ayrılırsa belki yiyebilir kuzucukya da az pişirdim bilemıyorum. kalın bulgurla cok lezzetlı olmustu halbukı
olabilir. öyle deneyeyım bir de.Süzgeçten geçir istersen iri taneleri ayrılırsa belki yiyebilir kuzucuk
O yüzden bugün 80 kilo havuca bedel zürafa alcazayy allah korusun. bende dün meraktan havuc verdım elıne dişleri için
korktum aldım elınden yaa
bogazına kacsa tıkar mudahale cok zor olur gıbıme gelıyor