- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #92.081

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napim cnm biraktigin gibiyimnapıosun?
Evet teeliyor bugunler cok sicak ici yaniyordur garibimin zaten cok fazla emmek iatiyor bu ara susadigindan sanirimterlıyorsa vermelısın. ben ara sıra verdım agzında pamukcuk olmasın ve agzı temızlensın diye.
suyun bi zararı olmaz. sıcak havalarda insanın içi yanıyor
sonucta o da bi insan
Bende var buzlukta adapazarindan almistim kizim icinde sakladimbal kabagı da yok kı alalım çorba yapalım![]()
Insallah yanlis yapmiyoruzdur bu sicaklardaBen dr su vermiyorum hiç.sadece anne süt ü alıyo benimli de
keşke bende saklasaydım. gerci büyük marketlerde vardır belkıBende var buzlukta adapazarindan almistim kizim icinde sakladim
bişi olmaz canım ya :=) klıma falan vardır. tek odaysa en düşükse açarsınızHer yerde aşırı sıcak haberleri biz de mal gibi tatil için rezervasyon yaptırdıkŞuvanda çok korkuyorum gitmek istemiyorum eşim şimdi mi aklın başına geldi rezervasyonu iptal edemem diyo
![]()
kesinlikle susuyor.Evet teeliyor bugunler cok sicak ici yaniyordur garibimin zaten cok fazla emmek iatiyor bu ara susadigindan sanirim
bizde bayramdan sonra gidicezNapim cnm biraktigin gibiyimtek degisiklik var dün denize gittik
![]()
bişi olmaz canım ya :=) klıma falan vardır. tek odaysa en düşükse açarsınız
gidin gidin, bunalırsa suya sokarsınKlima vardır tabiiki de odadan çıkamicaz heralde ancak akşamlarıNeyse herüf hele bi gidelim yawru çok bunalır durmazsa 2 gün kalır döneriz dedi.
mınnoşlar sever suyuGünde 3 öğün banyo![]()
mınnoşlar sever suyu![]()
kafa dedın mı orada duracaksınSeviyo evet banyoda çok iyi maşallah ammaa kafasını yıkarken çıldırıyo![]()