2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar doktora gittik.. Kilosu ve boyu persantil degerin üzeirnde yani %95 miş:nazar:
Su cok ictigi halde idrari az dedim.. Benimde idrarim bu sicaklarda az oluyor dedi:KK53: yoğurt ,meyve suyu ve devam sütü devam dedi.. Eymen nezleymis ama ben hic farketmedim:KK48: haliya yakin yerde tutma alerjikte olabilir dedi.:işsiz:muayene ederken eymen steteskopun hortumunu çekti steteskop doktorun kulagindan cikti:KK57: cok guclu bu oglan dedi :oops: haa bu arada kendi yedigin sebze yemeklerini bile püre yapip verebilirsin dedi.. Kan damlasi 6. Ayda basla dedi bizden bu kadar:rapci:
Kan damlası ne önerdi?

Her yerde aşırı sıcak haberleri biz de mal gibi tatil için rezervasyon yaptırdık :kızgın:Şuvanda çok korkuyorum gitmek istemiyorum eşim şimdi mi aklın başına geldi rezervasyonu iptal edemem diyo :KK17:
banada diyoki niye tamam dedin?, yahu git antalyadanmi al dedim
:KK11:
en azından alerji yapmadı. 3 . dozda ne yapacagız bılmıyorum
benimki gene ishal biliyonmu? :hasta: Rota asisin 20. Gunu, gecendede 15. Gunuydu ishal oldugunda.

Dis bi yerden portlemis :KK66: elimiciziyor dokundugumda. bugun yanindaki dis de gorunuyor,ikisi birden yormasa bari tatlisi
masallah hadi yirttin cisrik :dua:

Kızlar iki gecedir oğlum çok uyaniyo emdirirrken karnından çok ses geliyor bagirsaklardan sanırım sadece emiyor gaz yapacak bise vermedim yani . Ne yapsam ki

Bi kac tane ayirdim belki haslar, tattiririm bebise :) zeytinyagli oh miss :21: ya bizimki circir ya, verilirmiki acaba o_O gerci yogurt verdim valla belki duzeltir hem.. Yarinda patates mi versem, hala doktora gitmemek icin direniyorum :işsiz:

Kardesim yolladi simdi :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 75
Back
X