2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dün ve bugunun çorbasını paylaşayım hemen; patates, havuç, kabak, bezelye ve tel şehriye
bunları suda kaynattım ve çok az zeytınyagı damlattım içine. aynı çorbayı 2 gün verilebiliyormuş
bende 2 ye böldüm ve kalanı bugun verdım. Eki Görüntüle 1849411 sarı olan çorbanın diğer yarısı
turuncu olan ise şeftali ve kayısı püresi
Sur corbayi blender dan geciriyormusun pureleride rendeden mi gecirdin

Bebis 6650 kg olmuş 2780 doğmuştu Dr gayet iyi dedi gelişimi kilosu az gibi ama sağlıklı deyince ek gıdaya geçmeyi erteledim zaten alerjik bi bebek bekleyim dedim
Su versemmi diye düşünüyorum havalar çok sıcak
Sadece anne sütü verenler siz su veriyormusunuz

Bebis 6650 kg olmuş 2780 doğmuştu Dr gayet iyi dedi gelişimi kilosu az gibi ama sağlıklı deyince ek gıdaya geçmeyi erteledim zaten alerjik bi bebek bekleyim dedim
Ben de kararsızım canım,çok sık emmeye başladı susuyor galiba, versem mi diyorum çok az

Ben de kararsızım canım,çok sık emmeye başladı susuyor galiba, versem mi diyorum çok az
Kızlar su da niye bu kadar kararsız kalıyorsunuz ben iki aylıktan beri az az veriyorum anne sütünde herşey var tamam ama şuan havalar çok sıcak brbislerinde suya ihtiyacı var biberona koyuyorum kendi içiyor çok da seviyor ben sakınca görmüyorum

Bende sadece anne sutu veriyorum ancak 15 gundur su vermeye basladim ve iyikide baslamisim biberonla veriyorum deli gibi saldırıyor eee burası 40 derece civarı terliyorda sut yağlı artık eskisi gibi çok sulu gelmiyor ihtiyacı var sanirim

Eklentiler

• 226080311_tn120_0.webp
    226080311_tn120_0.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 43
birickm birickm bebegin nasil oldu cnm? Umarim daha iyidir. Gece huzursuz demissin benimki de 4gundur oyle,1.5-2saate uyaniyor.. Gece uykusuna gecisi gece 12ye yaklasti nerdeyse.. Bunda her n kdr havanin hala aydinlik olmasi etkiliyse de daha da degisti baska seylerdendolayi bence.. Mukus benimkinde de oluyor,bugun 4kez yapti sabahtan beri ve mukusluydu son ikisi.. Bakalim dis sanirm yani bebeklerimizin su anki ruh halleri..

Hic su verdiniz mi bebde muallaktayim bir de kac aylik bebebegin canim iki gubdur cok az cis yapiyor bebim kizimda sadece anne sutu aliyor
hiç su vermedim
hiç yiyecek vs tattırmadım
sadece anne sütü
21 ocak doğumlu
benimkide eskisi gibi değil az çiş yapıyor

Ben de bi iki kere verdim bi daha vermedim. Zaten buralar da çok serin terlemiyor

Ben dogumdansonra bile hep yedim. Tek dikkat ettigm kola,tursu ve kuru fasulye olmustu. Kuruyu da yedm hatta sonra :kk77: masallah su an pirtpirt dmi hepsi:dondurma:
ilk anları hatırlamak bile istemiyorum
bebek kolikti biz komalık
geceler gündüzler hep ıkınma hep avaz avaz ağlama
antalya giderken geçen hafta taksici bebeği sordu ne kadarlık filan diye
bizim bebek gazlı çok ağlıyordu diye
eşimde dediki bizde sıkıntı olmadı
o çekmedi tabi
unutmuş bilee
zamannnn

birickm birickm bebegin nasil oldu cnm? Umarim daha iyidir. Gece huzursuz demissin benimki de 4gundur oyle,1.5-2saate uyaniyor.. Gece uykusuna gecisi gece 12ye yaklasti nerdeyse.. Bunda her n kdr havanin hala aydinlik olmasi etkiliyse de daha da degisti baska seylerdendolayi bence.. Mukus benimkinde de oluyor,bugun 4kez yapti sabahtan beri ve mukusluydu son ikisi.. Bakalim dis sanirm yani bebeklerimizin su anki ruh halleri..
Sağol canım.
Evet birkaç gündür geceleri çok uyaniyo. Çok huzursuz. Dış neyim yok. Ama kasığdgimda çok hoşuna gidiyor. Bi o olsa iyi.Büyük oğlum da hasta bişey yemiyo. Sabah iki kez kustu. İkisi de durmuyor ikisi de bebek ikisi de ilgi istiyo çok yoruldum. Tukendim resmen:cry::kızgın:

Back
X