2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çıkınca kan ter içinde kalıyorum. bi müddet sonra aglıyor mecburen taksıye bınıyorum. bebek arabasıyla mı ugrasayım
yoksa taksıyle mı :KK70:gecen arabayı kapatırken mınnosu taksıcı tuttu, yol boyunca konustu adam yaa
hiç sevmedıgım bişi.
Yakinlarinda yok mu park?
Bende hic sevmem ya insan bi sus ya diye bagirasi geliyo.. Taksi olayi burlarda yok ama Adana ya giderken otobüste yanima oturan kadinlarin konusmasindan nefrt ederim bende

canım dün primanın el kitapcığı vardı bebeğinize dondurulmuş ürünler vermeyin diye
konserve vs hatta
tabi net olarak araştırmadım ama böyle bir bilgi okudum
neleri kapsar bilmiyorum
dondurulup çözülen ve pişirilen gıdalar için geçerli mi bilmiyorum
Iyi oldu soyledigin canim benfe bir arastirayim​

M MazeGuase06 Atom heart mother Atom heart mother
Antalya 40 dereceyi geçiyor hissedilen:))
Ama deniz suyu bizimline serin geldi girmek istemedi. Gölgelikli deniz havuzu diye bir şey var. Ben bulamadım henüz. Hepsi ayak delikli. Bu dediğimde ten denize değmiyor. Bildiğin havuz tepesinde gölgerlik var. Onunla birlikte çok rahat yüzer diye düşünüyorum. İsterseniz gelmeden alın.

Ama deniz suyu bizimline serin geldi girmek istemedi. Gölgelikli deniz havuzu diye bir şey var. Ben bulamadım henüz. Hepsi ayak delikli. Bu dediğimde ten denize değmiyor. Bildiğin havuz tepesinde gölgerlik var. Onunla birlikte çok rahat yüzer diye düşünüyorum. İsterseniz gelmeden alın.
Sağol canım. Öyle bişi istemiyorum denize girsin istiyorum aynen öyle gölgelikli yürüteç gibi bacak geçmeli yüzme simitleri var baby float ondan almayı düşünüyorum.

Canım kakasnda birkaç gündür beyaz tenecikler ve biraz balgam gibi bilseler var
Atom heart mother Atom heart mother
sulu mu peki? Gecen ateside vardi degilmi?

:KK14:
He malatyadaydım. . .
Bolca kayısı yedim dalından yeşil ve bolca kayısı aldım..
:spor:
Reçelde yapıcam...
eymentaa eymentaa :sinirli:
Kilosunu 8 liradan satıyom 2 kasam var :KK70:
gez bakalim :deli:

Bebis 6650 kg olmuş 2780 doğmuştu Dr gayet iyi dedi gelişimi kilosu az gibi ama sağlıklı deyince ek gıdaya geçmeyi erteledim zaten alerjik bi bebek bekleyim dedim
Su versemmi diye düşünüyorum havalar çok sıcak
Sadece anne sütü verenler siz su veriyormusunuz
canim benimki gunde bir ogun bebek sutu iciyor sutum yetmediginden, ama artik suyun gerekli oldugunu dusunuyorum, cis yapmiyo hic..

Burasi 17 derece :duduk: kacgundur de yagmurluu :duduk: fena alistik valla ben de dusunuyorum o Adana sicaginda netcek bebis diye:deli:
ohhh misss yaaa ben cok severim kasvet :dua:

heyecanla bekliyorum
şimdi ortaya karışık yapcam iletilerinlee

öncelikle arabeskk
niye öyle görünmüyorsun
ruh halin çok arabesk değil gibi sanki
biraz daha soğuk kanlı ve mantıkla ilerleyen biri gibi çizdim kafamda seni
soğuk kanlıda kastım olumsuz manada değil yani kişilere karşı tutumundan değil hayata karşı yaklaşımından ötürü
malum arabesk sevenler çoğunlukta hep bi melankoli ruh halinde oldukları için
ben çok seviom valla
hiç sevmezdim aslında ama birden cengizle kanıma girdi sonra müslüm orhan vs vs bu kadar ötesi bayıyo

tatil konusunda da canını yerimmm
bozcada gitmek istiyom ben yaaa

rotaya gelince haftaya olcaz bakalım
ilk doz kabustu
yavrumun ilk kez acılar içinde ağladığını gördüm
ve buna rağmen götürmedim hastaneye
senin gibi düşündüm durduk yere deşecekler
sonuçta rota oldu ve yan etkisini yaşıyo diye düşündüm

başkaaa ımmm başka bişey demiycektim sanırım :işsiz:[/QUOTE] H hiuf bozcadaya hic gitmedim oraya gitmek istiyorum bende En Büyük TÜRKİYE Tam olarak anlattigin gibiyim gozlemlerinde haklisin canim :) ama bi cogumuzda oldugu gibi lise doneminde o melankoli cagini yasadim :KK70: o yuzden hakimim konuya :KK70:

yogurt corbası yapıyorum. bakalım sevecek mı. içinde tek tatmadıgı şey yumurta sarısı
1 yumurta sarısının yarısını koydum.
valla ben bile icerim sur :KK70:

denize degsin ama ya, alissin simdiden, balik gibi yuzen 2-3 yasinda veletler oluyoya, cok ozeniyorum ben onlara :KK16:

sulu mu peki? Gecen ateside vardi degilmi?

gez bakalim :deli:

şimdi ortaya karışık yapcam iletilerinlee

öncelikle arabeskk
niye öyle görünmüyorsun
ruh halin çok arabesk değil gibi sanki
biraz daha soğuk kanlı ve mantıkla ilerleyen biri gibi çizdim kafamda seni
soğuk kanlıda kastım olumsuz manada değil yani kişilere karşı tutumundan değil hayata karşı yaklaşımından ötürü
malum arabesk sevenler çoğunlukta hep bi melankoli ruh halinde oldukları için
ben çok seviom valla
hiç sevmezdim aslında ama birden cengizle kanıma girdi sonra müslüm orhan vs vs bu kadar ötesi bayıyo

tatil konusunda da canını yerimmm
bozcada gitmek istiyom ben yaaa

rotaya gelince haftaya olcaz bakalım
ilk doz kabustu
yavrumun ilk kez acılar içinde ağladığını gördüm
ve buna rağmen götürmedim hastaneye
senin gibi düşündüm durduk yere deşecekler
sonuçta rota oldu ve yan etkisini yaşıyo diye düşündüm

başkaaa ımmm başka bişey demiycektim sanırım :işsiz:
bozcadaya hic gitmedim oraya gitmek istiyorum bende En Büyük TÜRKİYE Tam olarak anlattigin gibiyim gozlemlerinde haklisin canim :) ama bi cogumuzda oldugu gibi lise doneminde o melankoli cagini yasadim :KK70: o yuzden hakimim konuya :KK70:

valla ben bile icerim sur :KK70:

denize degsin ama ya, alissin simdiden, balik gibi yuzen 2-3 yasinda veletler oluyoya, cok ozeniyorum ben onlara :KK16:[/QUOTE]

bi de sıcak ki hiç yapası gelmiyo insanın yaa
normalde temizlik manyağı olan ben
sırf ev işlerini bitirmek için minnoşu bile yalnızlıktan ağlatıyom
valla tatilden eri yerimden kalkamıyorum
çok bunaltıcı sıcak ya
ev güney cephe plus plus sıcak
gecede sivriler
of yaa

Ben de ağlasın bitireyim yapayım yine de işimi diyorum ama dayanamıyorum gözleri doluyo hemen herşeyi bırakıyorum amaann götürsün b.klar evi oğlumdan önemli değil ya diyorum. Tabii ki sonra o karışıklık da çok rahatsız ediyo napcam bilmiyorum. Bugün 3 sepet çamaşır katladım ilk defa ses etmeden durdu küçük süpürgeyi açtım süpürdüm evleri. Yawru uyudu o yüzden katlananları yerleştiremedim uyancak diye. Balkonları yıkadım. Dinleniyorum. Birazdan uyanır dışarı çıkarız. Yemekleri de akşam babası gelince..

canım strese girme
keyifli oluyor
biraz deniz biraz havuz
biraz yemek
biraz lobi
hiç korkma çok güzel geçer
bol bol hayal kur bence
boş yere kendine eziyet ediyorsun
tatile gidiyorsunn bee zil tak oynaa :KK49:

Ah canım ne de güzel yazmışsın parmaklarından bal damlıyo moralim düzeldi :KK76:

canım sok havuza denize korkma
azcık mikrop pislik te alsınlar
bizimki havuzun suyunu yuttu bile düşünnn
klorlu su ıyyy
klordan geçç
cullayanlar enfeksiyon hastalığı olanlar mantar egzama ooo hepsi suda
ne yapalım ama alışacak yani
ben bir kaç dakika suya soktum sonra yanıma su şişesinde normal temiz su aldım
hemen havuzdan çıkar çıkmaz yıkadım
odadan çıkarken odaya bıraktıkları içme suyu şişelerine musluk suyu doldurdum arabasının selesine attım
zaten hava sıcak su çok ısınıyo
sonra baby bunaldı havuza soktuk bir kaç dakika serinledi çıkardım
hemen şezlongda altına bir havluu cıp cıp suyu döktüp yıkadım oracıkta sonra öyle bıraktım şemsiye altında
tatilcilerin %95 küçük çocuklu ve bebekliydi
çocuklular zaten hep havuzda ama bebekliler hep yeşillik alanda ağaçlarn altındaydı

İyiyki önden sen gitmişsin tatile bize de fikir veriyosun iyi oluyo :KK70:

Atom heart mother Atom heart mother canım kaka kıvamında bir değişiklik pek yok eskiden olduğu gibi.
Bu arada ben de yağmurlu kapalı havalarda kahve ya da sıcak çikolata içmeyi çok severim . Nedense beni universtye hazırlandığım yıllara götürür. Koku ve şekil hafızam çok kuvvetlidir:deli:

canım sok havuza denize korkma
azcık mikrop pislik te alsınlar
bizimki havuzun suyunu yuttu bile düşünnn
klorlu su ıyyy
klordan geçç
cullayanlar enfeksiyon hastalığı olanlar mantar egzama ooo hepsi suda
ne yapalım ama alışacak yani
ben bir kaç dakika suya soktum sonra yanıma su şişesinde normal temiz su aldım
hemen havuzdan çıkar çıkmaz yıkadım
odadan çıkarken odaya bıraktıkları içme suyu şişelerine musluk suyu doldurdum arabasının selesine attım
zaten hava sıcak su çok ısınıyo
sonra baby bunaldı havuza soktuk bir kaç dakika serinledi çıkardım
hemen şezlongda altına bir havluu cıp cıp suyu döktüp yıkadım oracıkta sonra öyle bıraktım şemsiye altında
tatilcilerin %95 küçük çocuklu ve bebekliydi
çocuklular zaten hep havuzda ama bebekliler hep yeşillik alanda ağaçlarn altındaydı
napanlar napanlar :KK53:
valla ben havuza falan sokmam. öncelerı havuzdan mantar kaptım.
heralde benımkı havuzda çocuga su yuttursaydı 1 saat kavga ederım onunla :D
havuza sokmayı bırak bir de su yutacak :KK57:

Back
X