2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım.
Evet birkaç gündür geceleri çok uyaniyo. Çok huzursuz. Dış neyim yok. Ama kasığdgimda çok hoşuna gidiyor. Bi o olsa iyi.Büyük oğlum da hasta bişey yemiyo. Sabah iki kez kustu. İkisi de durmuyor ikisi de bebek ikisi de ilgi istiyo çok yoruldum. Tukendim resmen:cry::kızgın:

Allah guc kuvvet versin :anne: iki cocukla tek basina zor:110: hemen iyilesirler insallah cnm :( bizden iki taneolsa da ilgileri hic eksik olmasa :anne:

herkeste farklidir da dis bazen birden geliyo galiba.. Kasiyorlar kasitiyorlar,sonra sisiyor sonra beyazlik fln.. Yakinda gelir bence :)

maşallah minnoşaa
çok güzel paylaşmışsın
biz bir aaylıkken ultrason baktılar kalçaya
sonra başka doktora geçtim
bu doktor hiç ultrason istemiyor
eliyle kontrol ediyor
bacaklarını iki yana ayırıyo bişeyler yapıyo
gerekli görürse gönderiyomuş

Biizmkine de hic bakmadilar ultrasonla filmle falan Cobaltblue Cobaltblue rutin kontrol yetti sanirim

evde sıcaklıgımız 24 derece. allah daha sıcak olanların yardımcısı olsun.
bugunki çorbamız; kabak, patates, havuç ve tel şehriye
bunları haşlayıp terbiyesine yogurt, zeytınyagı, yumurtanın sarısının yarısı.
blanderdan gecırdım.
ali babanın çiftliği eşliğinde yedırdım. sehrıye blanderdan gecse bıle parcaları kalıyor
aklını bi şekilde meşgul etmek gerek ki yesin.
önce emzirdim sonra yedirdim. yanında 25 cc de su içti. wee nın 30 cc lık sulugu var, ona bayılıyor kendı içtiği için :=)
13516745_1720318048227420_125995163453055744_n.webp

Sağol canım.
Evet birkaç gündür geceleri çok uyaniyo. Çok huzursuz. Dış neyim yok. Ama kasığdgimda çok hoşuna gidiyor. Bi o olsa iyi.Büyük oğlum da hasta bişey yemiyo. Sabah iki kez kustu. İkisi de durmuyor ikisi de bebek ikisi de ilgi istiyo çok yoruldum. Tukendim resmen:cry::kızgın:

Allah kolaylık versin. Ne kadar zordur küçük çocukla bebeği aynı anda idare etmek..

Back
X