2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişi dicem size :deli: diyim mi ? :KK70:

ben hamilelikten bu yana sadece 1 kere açılış yaptım :deli: :KK70: :KK53:
adam iyi sabredıyor:eek: çocugu yapana kadar peşinde kırk takla attım kız denk getırmek için
allah da gönlümüze göre verdı
işim bitti adamla :KK70: kullandım attım onu

Aboo yazik degil mi adama :) benimki hemenbaslamisti soylenmeye,yok sen beni begenmiosun da soyle de boyle de .. Sanki lohusa olup depresyona giren,vucudunu begenmeyen oydu :işsiz:

yogurt corbası yapıyorum. bakalım sevecek mı. içinde tek tatmadıgı şey yumurta sarısı
1 yumurta sarısının yarısını koydum.
Pirinçlemi yapıyorsun bende dün tarhana verdim çok beğendi başta biraz eksi gb geldi sonradan bayıldı koca bir kaseyi bitir bitirmez uykuya daldı hanımefendi ben biraz bizim içtiğimizden daha kıvamlı yapıyorum

Pirinçlemi yapıyorsun bende dün tarhana verdim çok beğendi başta biraz eksi gb geldi sonradan bayıldı koca bir kaseyi bitir bitirmez uykuya daldı hanımefendi ben biraz bizim içtiğimizden daha kıvamlı yapıyorum
denıyorum :=) pirinç, tel şehriye, ince bulgur falan . ben zaten suyu döküyorum kalanı blanderdan gecırıyorum. sulu sekılde içmiyor. baya kıvamlı yapıyorum

ben kahvaltıya gecmedım. gecsem mı o_O
ben yumurta yemeye alışmasını çok istiyorum.
bu yüzden başladım.
sana başla da diyemem başlama da.
biz 5 ay 6 günlüğüz.
az az veriyorum yumurta sarısı, labne peynirden.
biraz daha büyüsün tahin pekmez deneyeceğim.
bulamaç kahvaltıları begenmedi.
haslanmış yumurta (iyi pişmiş) sarısını agzına veriyorum biraz geceliyor, sonra peşinden labne…
biraz sonra da su.
verdiğim parçalar kırmızı mercimek büyüklüğünde.
biraz pütürlü yemeye alışsın yumurtayı yağda vs de deneyecegim.
yani aynı ben nasıl sevip yiyorsam öyle...

ben yumurta yemeye alışmasını çok istiyorum.
bu yüzden başladım.
sana başla da diyemem başlama da.
biz 5 ay 6 günlüğüz.
az az veriyorum yumurta sarısı, labne peynirden.
biraz daha büyüsün tahin pekmez deneyeceğim.
bulamaç kahvaltıları begenmedi.
haslanmış yumurta (iyi pişmiş) sarısını agzına veriyorum biraz geceliyor, sonra peşinden labne…
biraz sonra da su.
verdiğim parçalar kırmızı mercimek büyüklüğünde.
biraz pütürlü yemeye alışsın yumurtayı yağda vs de deneyecegim.
yani aynı ben nasıl sevip yiyorsam öyle...
sen bizden erken baslamıssın.
annesisin sonucta bebegını sen daha ıyı bilirsin.
gazan mübarek ola :D

Atom heart mother Atom heart mother canım kaka kıvamında bir değişiklik pek yok eskiden olduğu gibi.
Bu arada ben de yağmurlu kapalı havalarda kahve ya da sıcak çikolata içmeyi çok severim . Nedense beni universtye hazırlandığım yıllara götürür. Koku ve şekil hafızam çok kuvvetlidir:deli:
aynen o yillari bende cok severim. Ozelikle 18-19 yaslarimi :KK200:

Slm anneler. 5 buçuk aylık bir bebek gündüz kaç saatte bir emzirilir? Bebeğim 5 buçuk aylıkken işe başlayacağım. Sabah 8 den 12 ye kadar çalışacağım. Gitmeden önce emzirsem ve döndüğümde emzirsem yeterli olur mu acaba?
Banada boyle bi is lazim. Duzgun emiyosa 3 saatte bir beslenmesi bence yeterli bu arada.

bebe bisküvisini kendim yaparım diye düşündüm, yaparım yapmasına da ama nereye kadar?
evın işi hiç bitmiyor ki.. bebegın çorbasını zor yapıyorum. yanından ayrıl kıyametı koparıyor. o oynayacak sen de onu izleyeceksın onu istiyor. sonra düşündüm paket olmayan ne var? her şey ilaçlı
her seyi dozunda yapmak en iyisi, geçen gün görümcem mama verdiğimi duyunca söylediği şey, '' pirinç unu ver bari annesi''
ulen değirmen benım evımde mı, ben mı yapıyorum pirinç ununu. o da paket? hem mama ondan daha faydalı
en azından bebege göre yapılıyor.
ee nereye kadar kacıcaz bunlardan. sebze ve meyveler dogal degıl.
kan ilacı parabenli, d vitamını parabenlı. ee sen bunları kullandın
bebege bişi olur ilaç verır doktor.. ilaç çok mu iyi?
ne farkı kaldı? yükledin bebegın vücuduna?

işin özü, abartıya kaçmadan devam etmek istiyorum bazı seylere. kulagımı da kapamak istiyorum nutukçulara.
nasıl ki aşıyı bebege yapıp bagısıklık kazandırıyorlar, aynı sekılde bazı seylere de alısmalı ve çok sonradan alınca şaşırmalı vücut.
Bizim doktor bebe büsküvisine karşı onun yerine Bebek ekmeği ama ondan önce tambuğday ekmeyi tercihim dedi... Bende tambuğday ekmeyi veriyorum seviyor keçi sütü yada formül süt yahut ayranla ıslatıyorum sebze çorbalarım
Bezelye-havuç-yeşil fasulye-kabak-irmik-zeytin yağı
Kabak- havuç-patates- yeşil fasulye- irmik-zeytin yağı
Enginar- bezelye- havuç - patates - irmik- zeytin yağı
Tarhana

Aralarda armut-elma suyu
Muz püresi
Yoğurt
En sevdiği şey kavun

Sabahlar
Tuzsuz lor peynir- meyve püresi( anneye kalmış tercih)- tambuğday ekmeği

Bizim doktor bebe büsküvisine karşı onun yerine Bebek ekmeği ama ondan önce tambuğday ekmeyi tercihim dedi... Bende tambuğday ekmeyi veriyorum seviyor keçi sütü yada formül süt yahut ayranla ıslatıyorum sebze çorbalarım
Bezelye-havuç-yeşil fasulye-kabak-irmik-zeytin yağı
Kabak- havuç-patates- yeşil fasulye- irmik-zeytin yağı
Enginar- bezelye- havuç - patates - irmik- zeytin yağı
Tarhana

Aralarda armut-elma suyu
Muz püresi
Yoğurt
En sevdiği şey kavun

Sabahlar
Tuzsuz lor peynir- meyve püresi( anneye kalmış tercih)- tambuğday ekmeği
ee ekmeği ıslatıyorsun öyle yıyor mu? pütürlü olmuyır mu?

Back
X