- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #102.261
barısma. burnunu sürt terbıyesızınIyi gibi ben konusmuyorum o cok pisman dun agladi ilk kez cok ozur dilerim falanlar ama biraz daha affetmeyi dusunmiluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
barısma. burnunu sürt terbıyesızınIyi gibi ben konusmuyorum o cok pisman dun agladi ilk kez cok ozur dilerim falanlar ama biraz daha affetmeyi dusunmiluyorum
Eee oyle ama :)bence hamıle kalırsa '' allahın işi '' desin![]()
Barismayacagim zaten iyice surunsunbarısma. burnunu sürt terbıyesızın
Ben kuslugu uzatma taraftarı degilim arkadaşım.Barismayacagim zaten iyice surunsun
Bu bazen banada oluyor. Tam dalacağım, uyanıyor. Ay sinir oluyorum. Çocuk ağlıyor, bir yerlerimi kaldıramıyorum uykudan.Ama suan emzryrm uyumak uzere cok uykum gelms olrsa direk yatarm napiyim ac kalsam da olur kalknca yerm ama iste sorun surdaki hemen uykuya dalamiyormben uyuyana kadar cocuk uyaniyo
onu anlamak için duygu gerek. o duygu onda olaydı zaten vurmazdıBen kuslugu uzatma taraftarı degilim arkadaşım.
Gönlünün ne kadar kırık olduğunu bildir, onu affettigini de... ...ve tabi o tokadi hic unutmayacagini.
Kıozz susonu anlamak için duygu gerek. o duygu onda olaydı zaten vurmazdı
Bir gunde kaç ogün yediriyorsun?minnoşumun çuprasını 3 e böldüm buzluga attım yıne :=)
Bir dilim somon üstüne domates dilimleri koydum..azıcık tereyağ birazcık su ve bi çimdik tuz...minnoşumun çuprasını 3 e böldüm buzluga attım yıne :=)
balığı öğlen verıyorum. günde 1 öğün yemek verıyordum artık 2 ye çıkardım. öğün sayısı değişiyor canım yaa 5 ile 7 arası. emıyor evet. gündüz az emziriyorum.Bir gunde kaç ogün yediriyorsun?
Emiyor mu?
Balik oglen için mi aksam mi?
Ben palamut denedim bir nohut kadar sadece yediğiBir dilim somon üstüne domates dilimleri koydum..azıcık tereyağ birazcık su ve bi çimdik tuz...
Yedi..domatessiz yemedi ..kuru oldu galiba..
somon dondurulmus oldugu için vermıyorum. çupra ile başladım. dil balıgı bulursam ondan da verebılırım.Bir dilim somon üstüne domates dilimleri koydum..azıcık tereyağ birazcık su ve bi çimdik tuz...
Yedi..domatessiz yemedi ..kuru oldu galiba..
ayy palamut ben bıle sevmıyorumBen palamut denedim bir nohut kadar sadece yediği![]()
sana ne oluyor lenKıozz sus![]()
Cok güzel masallah.balığı öğlen verıyorum. günde 1 öğün yemek verıyordum artık 2 ye çıkardım. öğün sayısı değişiyor canım yaa 5 ile 7 arası. emıyor evet. gündüz az emziriyorum.
evet bende yumurtasını hiç eksik etmem sabahları. haşlayıp muhallebısıne katarım.Cok güzel masallah.
Bizim de 4 ogün. Bazen 2 ya da 3 olabiliyor.
Fix olarak hergün bir yumurta sarisini yedirmeye calisiyorum.
Bir yemek var dedigin gibi. Bugün mesela havucla pişmiş köfte patates. Arkasından tatli olarak hurma.. Şimdi de armut ve yogurt.
Suan icin barismak istemiyorum hazir degilim hatasini anlamali bence dil yarasi.daha agir ne o hakaretleri ne de soylediklerini kolay kolay unutamam zamani var bence o da bende biraz dusunmeliyiz birazBen kuslugu uzatma taraftarı degilim arkadaşım.
Gönlünün ne kadar kırık olduğunu bildir, onu affettigini de... ...ve tabi o tokadi hic unutmayacagini.
Hadi ya... Ben bayilirim. Palamut, hamsi, istavrit, levrek, uskumru, alabalik...ayy palamut ben bıle sevmıyorum
çok yavan bi balık.