- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #102.421
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmki de ayaga kalkıyo tutunup sonra birden ellerini birakiyo ama adim atmadi oyle sonra pat yere dusuyo her sefernde aynisini yapiyosekiz ay 10 günlük canım..20 ocak doğumlu
Ah keske oyle yapablsek suan ev temzlencek beni beklyo ve benm cok uykum var
Aldi valla intikamini omzlarm agriyo artk gece surekli kalkmaktan kucaga almaktanGündüz uyumak bizim ne haddimize
Alırlar işte böyle intikamını gece chucky gibi ilknurcum
Ne kaynanası
Onu nerden çıkardın kız şimdi
ağlama ne alaka? :=)Tabiri caizse tam balgam gibi cikiyor ve cocuk yapincaya kadar agliyor
mukusun şefaf hali. leblebi şeklindeYa mukusu biliyorum da bu lop mukus ne olaki![]()
Mukusun sebebi alinan gidayi vucut yabanci bir madde olarak algiliyor bagirsaklar asinmaya basliyor o.mukis bagirsaklarin icindeki kaka yapmasini kolaylastiran sivi. Kakayi zor yapiyorlar cok sivi da olsa zorlaniyorlar hatta allerjik bebeklerin bir cogunda popoda catlak olmasi da bu yuzdenağlama ne alaka? :=)
Masaallah canim nazar.degmesinsekiz ay 10 günlük canım..20 ocak doğumlu
Masaallah canim nazar.degmesinsekiz ay 10 günlük canım..20 ocak doğumlu
ben kabız dısında aglamasına denk gelmedim de ondan dedım.Mukusun sebebi alinan gidayi vucut yabanci bir madde olarak algiliyor bagirsaklar asinmaya basliyor o.mukis bagirsaklarin icindeki kaka yapmasini kolaylastiran sivi. Kakayi zor yapiyorlar cok sivi da olsa zorlaniyorlar hatta allerjik bebeklerin bir cogunda popoda catlak olmasi da bu yuzden
Cook yoğun büyük balgamsı parçalar canım löp mukusYa mukusu biliyorum da bu lop mukus ne olaki![]()
maşallah minnoşa. aman benımki şuan yürümesin hiçsekiz ay 10 günlük canım..20 ocak doğumlu
Maşallahayyyyy benim oğlan bu sabah üç adım attı heleeeenefesimi tutmuşum gözlerim yuvalarından fırlamış yüzüm kızarmış eşim öyle diyo..tay tay duruyo şimdi ...ayy çok erken daha yaaa, kafayı her yere çarpacak
bu da işin kötü yanı...
Cok fazla lop mukis yapmadigi icindir maalesef 6 ay kadar alerjiyle bogustum her kaka azap gibiydi oysa cikan yanlizca mukustu ama morariyordu yapinca rahatliyorduben kabız dısında aglamasına denk gelmedim de ondan dedım.
yapmıyor evet. ama mukus hep vardı bizde. şuan noldu düzeldi galıba minnoş?Cok fazla lop mukis yapmadigi icindir maalesef 6 ay kadar alerjiyle bogustum her kaka azap gibiydi oysa cikan yanlizca mukustu ama morariyordu yapinca rahatliyordu
Yapmak istediğim bunlar ama birazdan yapacağım bu
Leblebi derken yok canım bizimki büyük parçalarmukusun şefaf hali. leblebi şeklinde
bendekı leblebi buyukluğunde canım. senınkı ne kadar buyuk ki?Leblebi derken yok canım bizimki büyük parçalar
Bizde ancak o kadar veriyoruz canim ek gida. Deniz tuzu aldim ben cikinca kullaniyorum.Arkadaşlar moral olsun diye öyle diyor iki öğün ek gıda meyve ve sebze püresi arada hipin tahillisi
devam sütü neocate diye alerji mamasi var ama icmiyor tadı kötü
Deniz suyu alerjiye çok iyi geliyormuş doktorlar öneriyor