2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Screenshot_2016-09-30-11-52-15_1.webp

ağlama ne alaka? :=)
Mukusun sebebi alinan gidayi vucut yabanci bir madde olarak algiliyor bagirsaklar asinmaya basliyor o.mukis bagirsaklarin icindeki kaka yapmasini kolaylastiran sivi. Kakayi zor yapiyorlar cok sivi da olsa zorlaniyorlar hatta allerjik bebeklerin bir cogunda popoda catlak olmasi da bu yuzden

Mukusun sebebi alinan gidayi vucut yabanci bir madde olarak algiliyor bagirsaklar asinmaya basliyor o.mukis bagirsaklarin icindeki kaka yapmasini kolaylastiran sivi. Kakayi zor yapiyorlar cok sivi da olsa zorlaniyorlar hatta allerjik bebeklerin bir cogunda popoda catlak olmasi da bu yuzden
ben kabız dısında aglamasına denk gelmedim de ondan dedım.

ayyyyy benim oğlan bu sabah üç adım attı heleeee:halay::halay::halay: nefesimi tutmuşum gözlerim yuvalarından fırlamış yüzüm kızarmış eşim öyle diyo..tay tay duruyo şimdi ...ayy çok erken daha yaaa, kafayı her yere çarpacak :işsiz:bu da işin kötü yanı...
Maşallah :nazar:

Arkadaşlar moral olsun diye öyle diyor iki öğün ek gıda meyve ve sebze püresi arada hipin tahillisi
devam sütü neocate diye alerji mamasi var ama icmiyor tadı kötü
Deniz suyu alerjiye çok iyi geliyormuş doktorlar öneriyor
Bizde ancak o kadar veriyoruz canim ek gida. Deniz tuzu aldim ben cikinca kullaniyorum.

Back
X