- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #102.541
mınnoşun eline pırasa vermeye başladım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm alabalık v somon tatlı su balığıdır.. yani oksijeni bol soğuk sularda yaşarlar.. kesinlikle kirli suları sevdiremezsin.. ondan dolayı rahat ol.. bi de omega 3 ve amino asit bakımından zengindir.. verebilirsin..nette bıraz arastırdım ama bi öyle bi böyle yazıyor. net bilgi lazım banamesela somon hakkında ne düşünüyorsun?
ay öylelerine çok gıcığım..benım görümce mama verdiğimi gördükçe kendıyle gurur duyuyor. muhallebı bıle vermemiş. gercı o manyaklık derecesındeydı.
bende dedim ki '' benımde evımde temızlığımı, 3 öğün yemeğimi yapan, yükümü neredeyse sıfıra ındıren biri olaydı. bende aynen senın gibi mama ya da muhallebı yerıne sadece süt verırdım. yeri gelıyordu yemek olmuyordu evde''![]()
her gördüğünde aynı şeyi söyluyorduay öylelerine çok gıcığım..
devam sütünü niye veriyomuşum.. süt yokmuymuş bende.. ulan sanki inek var karşılarında bir sağımda 30 lt süt üreten![]()
çupra? ilk çupra verdım, hala verıyorumcnm alabalık v somon tatlı su balığıdır.. yani oksijeni bol soğuk sularda yaşarlar.. kesinlikle kirli suları sevdiremezsin.. ondan dolayı rahat ol.. bi de omega 3 ve amino asit bakımından zengindir.. verebilirsin..
benımkı evde yok. ne mi yedim? domates, ekmek. maksat karnım doysunBu akşam menümüz simit kahvaltı çay
İştahım açık ama bi yemek çekmedi canım![]()
Ilk bebegi dogduktan 6 ay sonra olmus 7 aylik dunyaya gelmis sonrakilrr 6 aylik 7 aylik karninda olmusler en sonunda 3 yasina gelen kizi oldu cok sukur karni ne haldedir dusunemiyorum ank. Prof. Yapiyormusallahın işi işte. o zaman çoğu 8-9 . aya gelmeden ölüyordu
Cok iyi demissin agzina saglikbenım görümce mama verdiğimi gördükçe kendıyle gurur duyuyor. muhallebı bıle vermemiş. gercı o manyaklık derecesındeydı.
bende dedim ki '' benımde evımde temızlığımı, 3 öğün yemeğimi yapan, yükümü neredeyse sıfıra ındıren biri olaydı. bende aynen senın gibi mama ya da muhallebı yerıne sadece süt verırdım. yeri gelıyordu yemek olmuyordu evde''![]()
çipura mı levrek mi dersen levrek derim... çiftlik çipurası balık ağlarının pisliğini yerler dişleri çok serttir farkettiysen.. ama potasyum ve sodyum açısından oldukça zengindir..çupra? ilk çupra verdım, hala verıyorum
şuan bile annesi hem çocuguna bakıyorCok iyi demissin agzina saglik
Katiliyorum ben iki cocugu arka arkaya buyuttum ilk bebegim 24 saat boyunca morarincaya kadar aglardi ben kendimi heba ederdim elti dogum yapti mahvoldum mahvoldum diye dertleniyordu kv desen oyle 2 kadin ayni evdebir bebege bakamadilar ama haala konusuyorlarşuan bile annesi hem çocuguna bakıyor
hem temızlığını
hem yemegını yapar
böylelerı agzını bile acmasın bence![]()
Bultak, iç içe geçen taslar, cubuga takilan halkalar (hanoi kulesinin teklisi)...Hey
Oğlan oyuncaklarını artık sevmiyor otnamıyor..
Ne alcaz nasıl bişi yapcaz![]()
Konuş dünya konuşKupes baligi işletme atiklarini cok sever o yüzden vermesen daha iyi.. Bide kefal.. Lağimda bile yasar
kiz allah seniiiifırsat bu fırsat işte. eşin belkı etkılenır![]()
Aslinda baglatipda olanda duydum ben. Korkutmiyimda :)Baglattim ama var mi ki
basin saolsun. Allah minnosuna uzun omur versin...Amin canım sezeryanim zeynep durum 37 haftalikken karnimda öldü sezeryan oldum
Bu ikinci sezeryan
Üçüncü kez sezeryan olmak korkutuyor
Üç çocuğum olsun isterdim
Ama hamileliklerim zor ve stresli geçiyor ilkinden dolayı
he dimi sanki evde yer varValla kız aynı..son 1.5 aydır bi hallerde..
Bişide yok..yüzüstü dönecek dönememiş ağlıyor..basit olan al yanına yat ama istemiyorum öyle..yanımda yatınca bende oda cok hoşlanıyor ama istikrarlıyım yılmıcam..bakalım biraz daha dayanıp duruma göre yer yatağı ayarlayabilirimde o zaman o leş gibi ağır beşikyatak nolcak![]()
Ben biraz daha buyukler icin oyuncaklar aldim ama oynuyor simdilik tam beceremiyor tabii :) ekliyorum sana foto pembe :)Hey
Oğlan oyuncaklarını artık sevmiyor otnamıyor..
Ne alcaz nasıl bişi yapcaz![]()
anca laf zaten...benım görümce mama verdiğimi gördükçe kendıyle gurur duyuyor. muhallebı bıle vermemiş. gercı o manyaklık derecesındeydı.
aynen bencede...şuan bile annesi hem çocuguna bakıyor
hem temızlığını
hem yemegını yapar
böylelerı agzını bile acmasın bence![]()
boyle adamlari takdir ediyorum. Lafini esirgemicek arkadas.. aferineşim babasından borç istedi babası dedi ki 'maaşı çektim hepsini de yedim'
eşimde dedi ki 'o zaman sağda solda sürekli bize yardım ettiğin söleme'
kedi olalı bi fare tuttun len dedim ..
En büyük fare sendin dedi![]()
Ohh afiyet olsun sörrbenımkı evde yok. ne mi yedim? domates, ekmek. maksat karnım doysun
hiçbir şeyle ugrasamam. hem en cok sevdıgım seylerden biri ekmekle domates yemektir![]()
Ayy valla bende duydum 0Eki Görüntüle 1891812 Eki Görüntüle 1891813 kiz allah seniiii
Aslinda baglatipda olanda duydum ben. Korkutmiyimda :)
basin saolsun. Allah minnosuna uzun omur versin...
he dimi sanki evde yer var
Ben biraz daha buyukler icin oyuncaklar aldim ama oynuyor simdilik tam beceremiyor tabii :) ekliyorum sana foto pembe :)
anca laf zaten...
aynen bencede...
boyle adamlari takdir ediyorum. Lafini esirgemicek arkadas.. aferin![]()
Halkalıdan bizde de var.şimdilik halkaları kemiriyoEki Görüntüle 1891812 Eki Görüntüle 1891813
Aslinda baglatipda olanda duydum ben. Korkutmiyimda :)
basin saolsun. Allah minnosuna uzun omur versin...
he dimi sanki evde yer var
Ben biraz daha buyukler icin oyuncaklar aldim ama oynuyor simdilik tam beceremiyor tabii :) ekliyorum sana foto pembe :)
anca laf zaten...
aynen bencede...
boyle adamlari takdir ediyorum. Lafini esirgemicek arkadas.. aferin![]()