2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nette bıraz arastırdım ama bi öyle bi böyle yazıyor. net bilgi lazım bana :KK53: mesela somon hakkında ne düşünüyorsun?
cnm alabalık v somon tatlı su balığıdır.. yani oksijeni bol soğuk sularda yaşarlar.. kesinlikle kirli suları sevdiremezsin.. ondan dolayı rahat ol.. bi de omega 3 ve amino asit bakımından zengindir.. verebilirsin..

benım görümce mama verdiğimi gördükçe kendıyle gurur duyuyor. muhallebı bıle vermemiş. gercı o manyaklık derecesındeydı.
bende dedim ki '' benımde evımde temızlığımı, 3 öğün yemeğimi yapan, yükümü neredeyse sıfıra ındıren biri olaydı. bende aynen senın gibi mama ya da muhallebı yerıne sadece süt verırdım. yeri gelıyordu yemek olmuyordu evde'' :KK14:
ay öylelerine çok gıcığım.. :tokat:
devam sütünü niye veriyomuşum.. süt yokmuymuş bende.. ulan sanki inek var karşılarında bir sağımda 30 lt süt üreten:tokat:

ay öylelerine çok gıcığım.. :tokat:
devam sütünü niye veriyomuşum.. süt yokmuymuş bende.. ulan sanki inek var karşılarında bir sağımda 30 lt süt üreten:tokat:
her gördüğünde aynı şeyi söyluyordu
bu sefer soktum lafı. sustu bişi demedi. annesi olmasaydı zaten o kafayı yerdı bakamazdı. kalkmıs bir de çocuk buyuttum dıyor :KK53: 3 yaşını geçti hala annesi bakıyor.

benım görümce mama verdiğimi gördükçe kendıyle gurur duyuyor. muhallebı bıle vermemiş. gercı o manyaklık derecesındeydı.
bende dedim ki '' benımde evımde temızlığımı, 3 öğün yemeğimi yapan, yükümü neredeyse sıfıra ındıren biri olaydı. bende aynen senın gibi mama ya da muhallebı yerıne sadece süt verırdım. yeri gelıyordu yemek olmuyordu evde'' :KK14:
Cok iyi demissin agzina saglik

çupra? ilk çupra verdım, hala verıyorum
çipura mı levrek mi dersen levrek derim... çiftlik çipurası balık ağlarının pisliğini yerler dişleri çok serttir farkettiysen.. ama potasyum ve sodyum açısından oldukça zengindir..
fabrikaya çipura ağı geldiğinde anlarız.. çünkü onunki tertemiz oluyor..levrek dişsiz olduğu için herşey yiyemez..

şuan bile annesi hem çocuguna bakıyor
hem temızlığını
hem yemegını yapar
böylelerı agzını bile acmasın bence :KK53:
Katiliyorum ben iki cocugu arka arkaya buyuttum ilk bebegim 24 saat boyunca morarincaya kadar aglardi ben kendimi heba ederdim elti dogum yapti mahvoldum mahvoldum diye dertleniyordu kv desen oyle 2 kadin ayni evdebir bebege bakamadilar ama haala konusuyorlar

Hey:tokat:
Oğlan oyuncaklarını artık sevmiyor otnamıyor..
Ne alcaz nasıl bişi yapcaz:tokat:
Bultak, iç içe geçen taslar, cubuga takilan halkalar (hanoi kulesinin teklisi)...
Bir bebek icin zeka gelişimini destekleyen en uygun fiyatli olmazsa olmaz oyuncaklar (in my opinion)
Not: ahsap olanlar değil plastik olanlar daha çok ilgi cekiyor

IMG_8776.webp IMG_8775.webp
fırsat bu fırsat işte. eşin belkı etkılenır :KK70:
kiz allah seniiii :D

Baglattim ama var mi ki
Aslinda baglatipda olanda duydum ben. Korkutmiyimda :)
Amin canım sezeryanim zeynep durum 37 haftalikken karnimda öldü sezeryan oldum
Bu ikinci sezeryan
Üçüncü kez sezeryan olmak korkutuyor
Üç çocuğum olsun isterdim
Ama hamileliklerim zor ve stresli geçiyor ilkinden dolayı
basin saolsun. Allah minnosuna uzun omur versin...

Valla kız aynı..son 1.5 aydır bi hallerde..
Bişide yok..yüzüstü dönecek dönememiş ağlıyor..basit olan al yanına yat ama istemiyorum öyle..yanımda yatınca bende oda cok hoşlanıyor ama istikrarlıyım yılmıcam..bakalım biraz daha dayanıp duruma göre yer yatağı ayarlayabilirimde o zaman o leş gibi ağır beşikyatak nolcak:duduk:
he dimi sanki evde yer var :işsiz:

Hey:tokat:
Oğlan oyuncaklarını artık sevmiyor otnamıyor..
Ne alcaz nasıl bişi yapcaz:tokat:
Ben biraz daha buyukler icin oyuncaklar aldim ama oynuyor simdilik tam beceremiyor tabii :) ekliyorum sana foto pembe :)
anca laf zaten... :ukala:

şuan bile annesi hem çocuguna bakıyor
hem temızlığını
hem yemegını yapar
böylelerı agzını bile acmasın bence :KK53:
aynen bencede...

eşim babasından borç istedi babası dedi ki 'maaşı çektim hepsini de yedim':tokat:
eşimde dedi ki 'o zaman sağda solda sürekli bize yardım ettiğin söleme':KK53:
kedi olalı bi fare tuttun len dedim ..
En büyük fare sendin dedi:KK70:
boyle adamlari takdir ediyorum. Lafini esirgemicek arkadas.. aferin :KK55:

Eki Görüntüle 1891812 Eki Görüntüle 1891813 kiz allah seniiii :KK70:

Ben biraz daha buyukler icin oyuncaklar aldim ama oynuyor simdilik tam beceremiyor tabii :) ekliyorum sana foto pembe :)

aynen bencede...

Ayy valla bende duydum 0:dua:

Eki Görüntüle 1891812 Eki Görüntüle 1891813

aynen bencede...

Halkalıdan bizde de var.şimdilik halkaları kemiriyo
Diğerinin de mothercare in kendi markası olanını aldık ahşap ama vermefim daha.
Ama seviyorum bu tür oyuncakları

Back
X