- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #102.761
Adet görmrye grrrk yok takılırkenBen daha hastada olmadim taktiramam heralde ya cesaret edip
2 ay sonra taktırmıştım
Adetliyken takılırsa daha kolay pluyomuş diye okumuştum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet görmrye grrrk yok takılırkenBen daha hastada olmadim taktiramam heralde ya cesaret edip
Doktoruna güveniyosan zor deil
Beni 3 hafta sonra çağırdı konttole doğumdan.muayeneden sonta bilgi vrrdi doğum sonraası yöntemlerle ilgiliSpiral mevzuu geçmiş..
Doğum yaptığımda 40 gün sonra kontrole gel dediler. Ben de bizim yakındaki hastaneye gittim. Dr dedi spiral takılacak di mi ? Ben korku ve dehşet içinde hayıııırr dedim. O zaman niye geldin bi problemin mi var dedi yoo dedim 40 gün sonra kontrole gel dediler ondan geldim. Adam dedi ki tamam işte spiral takmak için çağırıyolar dedi. Yoo hayırrr istemiyorum bana öyle bişey diyen olmadı dedim. Adam güldü taam dedi hadi gelmişken bi ultrasonla bakalım dikişlerine falan dedi. Baktı. Kaçtım..
Bah bah bah söylemiyolar da spiral için çağırdıklarını beni katakulliye getirtip taktırtacaklar. Yer miyim ulen ben.
Taktıramam. Çok korkuyorum..
Anaaam ben bunu nasıl çıkarttırıcam iki yıl sonraaaSpiral ben ilk oglumda taktirdim kaydi. Cok korktum yinemi var yoksa diye gidip baktirdim kaymis adet olunca taktirmistim bir sonraki ay olmayinca gittim kaymis dedi ondan sonra tovbe ettim. Cikartirken kaydigi icin bi yere takilmis canim cok acidi. Cikarmasi takilmasindan zordu yani ölüp geri dirildim. Kendi korunsun surun dedigi gibi hersey bizde zaten
Benimki de gece de gündüz de emerek uyyuyoKizlar bebisleri nasil uyutuyosunuz benm artik bi cozum bulmam lazm sadece emerek uyuyo gece sknti oluyo illa meme agza degcek emmese bile emse sorun etmicrm ama agzinda durcak bi dalcak uykuya
Biz rahat durmadikAnaaam ben bunu nasıl çıkarttırıcam iki yıl sonraaa![]()
Emerek uyumasi iyi mi kotu bilemedm hemnayni anda karni doymus hemde uyumus oluyo ekstra zaman harcanmiyo ama uyuyana kadar kolum kopuyo resmen emzkte almiyo kucukken ne guzeldi kundak yapardim emzigi verrdm yataga birakip giderdm uyurduaynen. elde sallıyoruz uyuyor
yataga koyunca meme arıyor ve öyle uyuyor.
Bnmki emzigi birakti 3 aylikken onuda ypy ama emdikten sonra biraz mayisiyo memeden cekip yanina yatyrm beklyrm sirtini pispislyrm smdi yanima yatrdm done done yatagin ucuna gidiyo aliyorm yine ayni yok uyumuyo oyle8,30 gibi koyuyorum kendi yatagima isiklari kapayip yanina uzaniyorum eee eee ee piss piss pisss, full beyaz ses, emzik. Uyuyor done done
Aynen canim hazir ya icim aliyorum yada torkuMaşallah be
Ben yoğurdunu kaşıkla yediriyom ya
Eline verince dökülüyo yolda...
Labne hazır mı
Ne marka
O kadar çok konuştukki
Normal
Evet bnde oyle duydumAdet görmrye grrrk yok takılırken
2 ay sonra taktırmıştım
Adetliyken takılırsa daha kolay pluyomuş diye okumuştum
ben karnını doyurduktan sonra da emıyor :=) zaten mama ya da muhallebı yedırmeden yatırmıyorum. emzık benımkı de almıyor.Emerek uyumasi iyi mi kotu bilemedm hemnayni anda karni doymus hemde uyumus oluyo ekstra zaman harcanmiyo ama uyuyana kadar kolum kopuyo resmen emzkte almiyo kucukken ne guzeldi kundak yapardim emzigi verrdm yataga birakip giderdm uyurdu
Bnmki emzigi birakti 3 aylikken onuda ypy ama emdikten sonra biraz mayisiyo memeden cekip yanina yatyrm beklyrm sirtini pispislyrm smdi yanima yatrdm done done yatagin ucuna gidiyo aliyorm yine ayni yok uyumuyo oyle
aha six dediSabahtan beri geziyoz daha pazara uğrıycaz
Bizim ev=bokistan
Not:müzevir müzeyyen burdaysa kibler beni
Kendinize ve bebiklere iyi bakın ben yokken
Bok dedim![]()
Eve bir geliyorlar heryerin agzina tukurup gidiyorlar sonra chocolate cok temizlik yapiyon bu kadar titiz olma o kadar pasta yaptim cocuk elini soktu pastaya duvara surdu yeni boya yaptgm ev mahvoldu artik gelmelerini istemiyorum 1 senedir evlerine gitmedim onlar hafta 1 bizdeler bari cocuklarina baksalar o da yok ne yardim ne baska biseyIki dakika hava aliyim diyon oda olmuyo anacim...
Anammm biz de beklememiştik sankiiBiz rahat durmadikbiraz beklemek gerekiyormus beraberlik icin
benimki kaymis ve icerde takilmis bir yere ondan zor oldu korkma sen korkma
![]()
Kontrolune gitmedinmi sen dr soyler zaten kayip kaymadigini adetliyken taktirmistim ben olmayınca anladin gittim kan testi yaptirdim ultrasonda bakinca anladi kaydiginiAnammm biz de beklememiştik sankii
Bugun aldik. Denemek icin bir tane aldim. Yikadim . Yarin denerim umarim. Cok kalin agir degilayaklı. torba şeklinde hayatta durmaz ayaklıda durmayan. kurtlu sürekli saga sola dönuyor. dönemeyınce uyanıyor. genelde 10 kere uyanıyordu bu sefer bin kere uyandı.
inşallah sever. çok dönen bi bebekse zor :=)Bugun aldik. Denemek icin bir tane aldim. Yikadim . Yarin denerim umarim. Cok kalin agir degil
Esim korunuyo simdilik dursun bakalm olmadi taktiririmDoktoruna güveniyosan zor deil
Rahatlattı hemşiresi de kwndi de
Ben de çok korkuyodum
Ama plansız bi gebelik beni daha çok korkuturdu