- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #102.961
Demedim kız ne pişisi 7 kilo fazlam var diyom..biri pişi mi dedi![]()
Yat

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demedim kız ne pişisi 7 kilo fazlam var diyom..biri pişi mi dedi![]()
Yarın bi de öyle deniyim surr sağol ☺beslerken aralarda kaşıkla vermeyı buldum. içiyor bu sekılde
dene ıstersen.
Yok olmaz yaBugün eski pantolonlarımdan giydim. 7 kilo fazlam var hepsi de göbekte toplanmış sanki. Patladım akşama kadar karnım ağrıdı be. Göbekte pişi hamuru gibi pufidik pufidik
O değilde sezeryan yerine bişi olmaz diymii![]()
Koca göbekle dar pantolon giymekte pek zormuş be lolaYok olmaz ya
Doğumdan 3 hafta sonraki kontrolde dpktorum bisiklete binebilir mekik çekebiliesin demşşti
Ama ben doktoru dinleyip bunları yapsaydım 7 küsür aydır şimdi böyle olmazdım aptal kafamYok olmaz ya
Doğumdan 3 hafta sonraki kontrolde dpktorum bisiklete binebilir mekik çekebiliesin demşşti
Seni anlıyorumKoca göbekle dar pantolon giymekte pek zormuş be lola![]()
dert olmustu içime beslerken aklıma geldı benımdeYarın bi de öyle deniyim surr sağol ☺
Ne yemek yaptiniz ya fikir verin bana![]()
Bizde ayni bir cay bardagi kadar bile icemiyor.benımkı su içmiyor yaa. şuan tek buldugum çare
kaşıkla içirmek.
Suluğumuz yokkken kaşıkla verirdim ben dedert olmustu içime beslerken aklıma geldı benımdehatta hoşuna gitti
napalım işte denıyoruz böyle seylerı.
niye mi duruyorsun? kendıne vakit kaldıgı için uykuya harcamak istemıyorsunDuru 9 dan beri uyuyoo
Ben niye uyumuyom![]()
bendce günde 75-100 cc su içmesi gerek. suyun yerını hiçbişi almıyorBizde ayni bir cay bardagi kadar bile icemiyor.
Migrostan almıştımkızlar, annemde manuel dograyıcı gördüm. şahane bişi. mesela muhallebısıne sert bi meyveyı koyacagım zaman haşlıyordum. dograyıcıyla denedım resmen pürüssüz yapıyor. ekmeği bile yerle bir etti![]()
kalitesizdi bence. yoksa gercekten cok iyiMigrostan almıştım
Bi gün domates doprayım dedim
Bıçak yamuldu
Düzelltim ama arada tekliyoo
dedin dedinDemedim kız ne pişisi 7 kilo fazlam var diyom..
Yat
![]()
Yemekle birlikte siskinlik yapar.yemek ten en az 20 dk sonra veriyorum sadece kahvalti da cok az arada veriyorum. Kasikla veriyorum. Uykuda bile veremiyirum anliyor, icmiyor yada 20 -30 cc mama oncesi anlayana kadar icirtiyorum. Bazen biberondan agzina sıkıyorum oyun gibi. Onceden iciyordubeslerken aralarda kaşıkla vermeyı buldum. içiyor bu sekılde
dene ıstersen.