2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oooof, sigara :KK14::kızgın:

Maşallah, topic yavaş yavaş sigaraya doğru kayıyor...:işsiz:

Sigarayla kalsak iyi, yavaş yavaş kafaları da çekiyoruz :KK50:

Ulan adamın canını istetiyorsunuz beea :KK11:

Geçmiş olsun Maze, Allah sana tez zamanda şifa, minnoşa da insaf versin, çok fenalar çook. Dün ben de balkona attım kendimi, başım çatlıyordu mızmızından :kızgın:
Ya ben nefret wderim sigaradan
Eşim dw öyle içşlmez yani bizim evde
Ama akşam bir anlık duygusal patlamayla...
Bir daha yapmamalıyım

canım çok geçmiş olsun..sizde mi salgına yakalandınız ,kıyamam...
Evet canım biz de üşütükler kervanına katıldık. P.tesi sağlık ocağına uğrıcaz artık..
Şimdi oğlanı uyuttum içicem walla tylot mudur neyse. Napim 1 saat uyusa uyanınca da bir saat oyalasam emmese. Geçer gider..

Geçmiş olsun
Doktora git en azından sağlık ocağına
Belki uygun bi ilaç verirler emxirme dmnemi için
Sağol lola. Oğlan da kaptı benden. P.tesi gideriz artık inşallah.. Şu iki günü atlatsaydık. Acile falan da gitmek istemiyorum..

H hiuf sağol canım. Oğlan bari hastalanmayaydı iyiydi..

Aynen canımm
İmşallah hızlıca toparlanıp
Atlatırsın..

Ben hiç öyle bişey demedimmm
Diş çıktıktan sonra daha beter oluyo benimki
Neden böyle anlamıyorum
Ama şunu düşünüyorum
Bence dişin patlama sürecinden sonra
Damaktan yükselme süreci çok daha sancılı
Çünkü devamlı damağı acıtıyo diş uzadıkça
Böyle bi mantık yürüttüm..

Pekmez filan almam lazım
Sör hünnap filan demişti bi bakınayım...

Benim ilk düştüğünde yaptığım gibi deseneee
Benimki kaç kere düştü hatırlamıyorum bileee
Ona bendd bakcam ben organik uzum pekmezi allmstm keci boynuzu alcam bide benimki iki kere dustu ikisindede esimin hatası koltuktan yere dusmeleri diyorm yerdeyken arada bi devriliyo bide ayaga kalkiyo surekli elini birakiyo ben tutuyorm tutmasam bizimkide baya bi dusmus olcak

Evet canım biz de üşütükler kervanına katıldık. P.tesi sağlık ocağına uğrıcaz artık..
Şimdi oğlanı uyuttum içicem walla tylot mudur neyse. Napim 1 saat uyusa uyanınca da bir saat oyalasam emmese. Geçer gider..

Sağol lola. Oğlan da kaptı benden. P.tesi gideriz artık inşallah.. Şu iki günü atlatsaydık. Acile falan da gitmek istemiyorum..

Ay doğru bugün hafta sonu :( unutmuşum
Bebişine de geçmiş olsun

Neee 15 çocuk mu ciddi misin
He yaaa...
Son bebeği dünyaya getirirken vefat etti
Hepsi evde doğum bi de...
...

Zaten sen hasta oldum deyince
Ben dedim inş oğluna geçmez...
Kış geldi artık kaçamıycaz...
Dün istanbul yazdan kalma bir gündü
Gece aniden kış oldu
Rüzgar kıyamet
Ona bendd bakcam ben organik uzum pekmezi allmstm keci boynuzu alcam bide benimki iki kere dustu ikisindede esimin hatası koltuktan yere dusmeleri diyorm yerdeyken arada bi devriliyo bide ayaga kalkiyo surekli elini birakiyo ben tutuyorm tutmasam bizimkide baya bi dusmus olcak
Benimki hep yataktan düştü...
Çok dikkat ediyom ama oluyo

He yaaa...
Son bebeği dünyaya getirirken vefat etti
Hepsi evde doğum bi de...
...

Zaten sen hasta oldum deyince
Ben dedim inş oğluna geçmez...
Kış geldi artık kaçamıycaz...
Dün istanbul yazdan kalma bir gündü
Gece aniden kış oldu
Rüzgar kıyamet

Benimki hep yataktan düştü...
Çok dikkat ediyom ama oluyo
Ya yanina mi aliyosn benmki hep besikte yatiyo uyanir uyanmaz ayaga kalkyo ondan korkyrm bende duscek diye korkuluk alcaz yukseltcez biraz daha

Patlatti ama bu gece de hic uyumadi. Dedigin gibi uykulu aglama. 5de full acmisti gozlerini, hani patlatinca bitiyodu? Yanindaki patlicak da olabilir gerci...
benımkı de ınleye ınleye uyudu hep. saat 5-6 arası bi uyandı 1 saat boyunca uyumadı
uyuyamadı daha dogrusu. sonra sızdı kaldı.

Cok az Suyla hasladim . Bizim bal kabagi tatlisi gibi oldu kati şerbetsiz. kendi tadi var zaten hic bir sey katmana gerek yok. Ceviz ekledim. Yuzunu eksitti. Devam sutu ekledim muhallebi gibi oldu. Biraz tatliligini almasi icin birsey koysam yer belki de ne koysam. Yarin tekrar deniycem belli olmuyo bugun yemedigini yarin yiyebiliyor
ben muhalleyle yapıyorum genelde. irmik, tam bugday unu, bisküvi kullanıyorum.

selam cefakar analar :KK53:
hayat cok sıkıcı:işsiz: şu cocuk 2-3 yaşına geleydı iyi olurdu :KK46: öyle cingöz bir şey ki agzını yüzünü ısırasım var :KK200::anne:
bizimki rocky oldu artık yaa. yatakta bana tutunup ayaga kalkıyor, sonra hızlı bi şekilde atlıyor üzerimden
ben buna ne yapayım şaşırdım . yatagı görsenız o kadar da guvenlı kı, 3 tarafı cevrılı 4. tarafını da ben yarıya kadar cevırdım :KK70:
yatakta guvenlı degıl artık. yer yatagına başvurucam sanırım
kahvaltılarımız da eziyet bu arada. anası gıbı sevmıyor heralde kahvaltı yapmayı

Back
X