- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #103.901
Neee 15 çocuk mu ciddi misinya ben ömrümde öyle bişey görmedim
15 çocuk doğurmuş yengem bile böyle peşi sıra yapmamış
sana da maşallah...
çabuk toparlanmışsın ne güzelll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neee 15 çocuk mu ciddi misinya ben ömrümde öyle bişey görmedim
15 çocuk doğurmuş yengem bile böyle peşi sıra yapmamış
sana da maşallah...
çabuk toparlanmışsın ne güzelll
Ya ben nefret wderim sigaradanOooof, sigara
Maşallah, topic yavaş yavaş sigaraya doğru kayıyor...
Sigarayla kalsak iyi, yavaş yavaş kafaları da çekiyoruz
Ulan adamın canını istetiyorsunuz beea
Geçmiş olsun Maze, Allah sana tez zamanda şifa, minnoşa da insaf versin, çok fenalar çook. Dün ben de balkona attım kendimi, başım çatlıyordu mızmızından![]()
Evet canım biz de üşütükler kervanına katıldık. P.tesi sağlık ocağına uğrıcaz artık..canım çok geçmiş olsun..sizde mi salgına yakalandınız ,kıyamam...
Sağol lola. Oğlan da kaptı benden. P.tesi gideriz artık inşallah.. Şu iki günü atlatsaydık. Acile falan da gitmek istemiyorum..Geçmiş olsun
Doktora git en azından sağlık ocağına
Belki uygun bi ilaç verirler emxirme dmnemi için
Ona bendd bakcam ben organik uzum pekmezi allmstm keci boynuzu alcam bide benimki iki kere dustu ikisindede esimin hatası koltuktan yere dusmeleri diyorm yerdeyken arada bi devriliyo bide ayaga kalkiyo surekli elini birakiyo ben tutuyorm tutmasam bizimkide baya bi dusmus olcakAynen canımm
İmşallah hızlıca toparlanıp
Atlatırsın..
Ben hiç öyle bişey demedimmm
Diş çıktıktan sonra daha beter oluyo benimki
Neden böyle anlamıyorum
Ama şunu düşünüyorum
Bence dişin patlama sürecinden sonra
Damaktan yükselme süreci çok daha sancılı
Çünkü devamlı damağı acıtıyo diş uzadıkça
Böyle bi mantık yürüttüm..
Pekmez filan almam lazım
Sör hünnap filan demişti bi bakınayım...
Benim ilk düştüğünde yaptığım gibi deseneee
Benimki kaç kere düştü hatırlamıyorum bileee
Bizdede icen yok gecen canim cekti gttm aldm bi paket daha duruyo 3 4 tane anca icmisimdr 2 ay olcakYa ben nefret wderim sigaradan
Eşim dw öyle içşlmez yani bizim evde
Ama akşam bir anlık duygusal patlamayla...
Bir daha yapmamalıyım
Ay doğru bugün hafta sonuEvet canım biz de üşütükler kervanına katıldık. P.tesi sağlık ocağına uğrıcaz artık..
Şimdi oğlanı uyuttum içicem walla tylot mudur neyse. Napim 1 saat uyusa uyanınca da bir saat oyalasam emmese. Geçer gider..
Sağol lola. Oğlan da kaptı benden. P.tesi gideriz artık inşallah.. Şu iki günü atlatsaydık. Acile falan da gitmek istemiyorum..
H hiuf sağol canım. Oğlan bari hastalanmayaydı iyiydi..
He yaaa...Neee 15 çocuk mu ciddi misin
Zaten sen hasta oldum deyinceEvet canım biz de üşütükler kervanına katıldık. P.tesi sağlık ocağına uğrıcaz artık..
Şimdi oğlanı uyuttum içicem walla tylot mudur neyse. Napim 1 saat uyusa uyanınca da bir saat oyalasam emmese. Geçer gider..
Sağol lola. Oğlan da kaptı benden. P.tesi gideriz artık inşallah.. Şu iki günü atlatsaydık. Acile falan da gitmek istemiyorum..
H hiuf sağol canım. Oğlan bari hastalanmayaydı iyiydi..
Benimki hep yataktan düştü...Ona bendd bakcam ben organik uzum pekmezi allmstm keci boynuzu alcam bide benimki iki kere dustu ikisindede esimin hatası koltuktan yere dusmeleri diyorm yerdeyken arada bi devriliyo bide ayaga kalkiyo surekli elini birakiyo ben tutuyorm tutmasam bizimkide baya bi dusmus olcak
Şimdiden gurme bunlarBiraz tatli olunca sevmiyor. Yuzunu rksitiyor. Meyveyide sevmiyir o yuzden zar zor yediriyorum
Ya yanina mi aliyosn benmki hep besikte yatiyo uyanir uyanmaz ayaga kalkyo ondan korkyrm bende duscek diye korkuluk alcaz yukseltcez biraz dahaHe yaaa...
Son bebeği dünyaya getirirken vefat etti
Hepsi evde doğum bi de...
...
Zaten sen hasta oldum deyince
Ben dedim inş oğluna geçmez...
Kış geldi artık kaçamıycaz...
Dün istanbul yazdan kalma bir gündü
Gece aniden kış oldu
Rüzgar kıyamet
Benimki hep yataktan düştü...
Çok dikkat ediyom ama oluyo
Gecmis olsun canim herkes hasta hava degisikligi mevsim gecisleri hep boyle yapiyoTeşekkürler lola![]()
Yatağı bizim yatağa bitişikYa yanina mi aliyosn benmki hep besikte yatiyo uyanir uyanmaz ayaga kalkyo ondan korkyrm bende duscek diye korkuluk alcaz yukseltcez biraz daha
Sağol canım. Allah yawrularımızı korusun beterinden saklasın.Gecmis olsun canim herkes hasta hava degisikligi mevsim gecisleri hep boyle yapiyo
benımkı de ınleye ınleye uyudu hep. saat 5-6 arası bi uyandı 1 saat boyunca uyumadıPatlatti ama bu gece de hic uyumadi. Dedigin gibi uykulu aglama. 5de full acmisti gozlerini, hani patlatinca bitiyodu? Yanindaki patlicak da olabilir gerci...
ben muhalleyle yapıyorum genelde. irmik, tam bugday unu, bisküvi kullanıyorum.Cok az Suyla hasladim . Bizim bal kabagi tatlisi gibi oldu kati şerbetsiz. kendi tadi var zaten hic bir sey katmana gerek yok. Ceviz ekledim. Yuzunu eksitti. Devam sutu ekledim muhallebi gibi oldu. Biraz tatliligini almasi icin birsey koysam yer belki de ne koysam. Yarin tekrar deniycem belli olmuyo bugun yemedigini yarin yiyebiliyor
aynı şekilde..Akşam kaç kere uyandı hatırlamıyorum...
Sabah 5 te bir uyandı
Gözler fal taşı..
Bir buçuk saat pış pış yaptım
Dalıyo tam elimi çekiyorum geri uyanıyo...
Geçmiş olsun canım havalardan bir soğuk bir sıcakTeşekkürler lola![]()